![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#271 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Ağaç Dostu
|
Bu gezinin bir özelliği de yiyecek-içeceklerin zenginliği idi ![]() Tam bir Halil İbrahim sofrası bereketi vardı ki 5 yıldızlı otellerin açık büfeleriyle yarışırdı. Üstelik de dalından koparılacak kirazlar sofranın üstündeydi özellikle Baobab bir eliyle yemek yerken diğer eliyle oturduğu yerden üstündeki kirazları yemekteydi. ![]() Tabi herşeyi fotoğraflamak mümkün olmadı...Örneğin minibüsde yer kalmadığı için minibüsün tabanında yatarak giden ABD li Chris'in durumu hayli ilginçdi. Chris aynı zamanda kiraz ağaçlarının tepesine çıkarak en iyi kirazların toplanmasına yardımcı oldu . Çok istediğim halde antep fıstığı ağaçlarının fotosunu çekmeyi de unutmuşum,yine orada tutulan kefal ve gümüşleri de çekecektim olmadı. Ceyhan'ın kardeş bitkiler uygulamasını anlatırken bitkilerle ilgili foto çekemedim çünkü can kulağı ile dinlemekteydim. Mürdümük konusu ve aynısefa konusundaki bilgiler , papatyadan yapılan malçlar gibi çok önemli konuları aslında fotolayarak foruma eklemek lazımdı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-06-2008
|
Ohhooo... Yahu bir gün bırakayım kendi halinize dedim, oku oku bitmiyor yazdıklarınız.. Neredeyse "Yeşilöz Destanı" diye söylence haline gelip türküler yakılacak hakkında!! ![]() Ben döndüğümden beri, değil doğru dürüst foruma vs bakabilmek, gece 9'dan önce işyerinden bile çıkamıyorum maalesef.. ![]() İşallah en kısa zamanda gene şöyle bol meyveli, zebzeli, tavuklu, kekli bir yer keşfeder, bol bol yir içeriz maaile.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-06-2009
|
herkese günaydın; ben israr ve şiddetle yukardaki fotoğrafların fotomontaj olduğunu iddia ediyorum .Çünkü bende oradaydım. Çapa yapmak , bahçeyi sulamak, ilaçlama yapmak derken akşam evede ellerim su toplamıştı... Bu sefer benim herkese bir teklifim var; sabah gelirken Ayaş dut şenliğinin afişini gördüm! bence Ayaşa tamamen yemek içmek maksatlı , kesinlikle çalışmak yok size garenti veriyorum, gidelim derim. Yine bir minibus ayarlarız ne dersiniz ? Aonra siz 5 temmuzdaki şenliğe katılırsınız (ben yokum) derken bu işi hafta sonu toplantılarına dönüştürüzüz.. İşin şakası bir yana bem Ayaş işinde ciddiyim, gelmek isteyen var mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Ağaç Dostu
|
Yazmayı unutmuşum 270 no'lu mesajda Denizakvaryumu'nun göstermeye çalıştığı tezat görüntüdeki ağaç hünnap ağacı. Minicik çiçekleri açmıştı ve harika bir kokusu vardı. Farklı bir iklim bitkisine burada rastlamak çok şaşırtıcıydı. Keleş dayının dediği gibi, Yeşilöz'de muz ve portakal haricinde herşey yetişiyormuş gerçekten. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() "Senede bir olacak", güzellikteki organizasyondu. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-02-2009
|
Benim tavuğa diş geçirdiğim fotoğraf nerede? Bütün fotoğraflar için teşekkürler, bende de fotoğraf var mı bilmiyorum, daha fotoğraf makinasına bakmadım ![]() Varsa bende eklerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-06-2009
|
pazar günkü etkinlik bir çeşit ekolojik tarım-turizm takası oldu. buğday dergisinin düzenlediği etkinlikler gibi. bence bir yandan gezi-piknik benzeri bir etkinlik yaparken, pestisid vb. kullanmadan ürün yetiştiren üreticileri böyle yerinde desteklemek bir alışveriş merkezinden ya da organik pazardan ambalajlı organik ürün almaktan daha yararlı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-05-2009
|
Alıntı:
![]() Ama sanırım işin sırrı biraz tarifse biraz da maharette.İnşallah ben de aynı yumuşak kıvamı tutturabilrim. ![]() Eğer tarifi verirse çok mutlu olurum. Sonraki gelişmelri buradan haber veririm. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Ağaç Dostu
|
Tarif işi akşama artık ![]() ![]() E tabi ki maharette gerekiyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-05-2009
|
"Yiyin yiyin afiyet olsun" ne diyelim, iyi ki uzaktayız da görmüyoruz yani, yoksa kıyamet kopardı herhalde ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Ağaç Dostu
|
Tarif işi yarına inşallah, akşam yemek daveti vardı, davete icabet sünnettir hesabı geri çevirmek olmazdı ![]() ![]() Ama bir kaç gezi fotoğrafı da ben ekleyeyim bakayım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|