![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
|
1. Ülker ve eşi 2. Güler Hanım & Oğuz Bey 3. Turuncu His 4. Nazlı06 ve ailesi 5. Fatma Dündar 6. Selçuk44 7. Ssadece 8. Birol 9. Günebakan 10. Aliş ve eşi (süpersin. ) 11. Burcinde 12. Gulaymutlu 13. gulbatur |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
saat kaçta nerede olacağız? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
agaclar.net
|
İlk mesajda değişiklik yapmanız yetiyor mu? ![]() Konu adı yanlış tarihte... İzmir-Sasalı Doğal Yaşam Parkı Gezisi (31 Mayıs 2009) Özel mesaj ile bu değişikliği istemeniz gerekiyor. Forumun tüm konularını güncel olarak takip edemeyiz... Konu adı önemli değil diyorsanız, sustum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Malina, teşekkür ederiz. Başlık karışıklık yaratıyordu. Güler Hanım, katılmanızı çok arzu ederdim, ama sağlıktan önemlisi yok, geçmiş olsun, dilerim kısa zamanda şifa bulur. Şimdi kimler gelecekse listeyi tekrar gözden geçirmeliyiz sanırım; Ülker ve Eşi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
1. Ülker ve eşi 2. Güler Hanım & Oğuz Bey 3. Turuncu His 4. Nazlı06 ve ailesi 5. Fatma Dündar 6. Selçuk44 7. 8. Birol 9. Günebakan 10. Aliş ve eşi (süpersin. ) 11. Burcinde 12. Gulaymutlu Kendimi çıkardım listeden. Tarihler karıştı bende! Önce 31 Mayıs buluşmasının 23 Mayıs'a alındığını sandım Sayın Ali H.ALi gelmesiyle. Öyle olunca, 31'inde gelebilecekken, 23 e gelemedim. Meğer 31 Mayıs toplantısı duruyormuş yerinde. Şimdi de toplantı tarihi 7 Haziran.. Ama en başta İzmir'le çakışmasın diye Bursa grubu toplantısını 31 Mayıstan 7 Haziran'a çekmişti, şimdi de İzmir, Bursa ile çakıştırdı. Demek bir gönülde iki sevda olmazmış öyle mi :P İş bu durumda yapılacak olan; Bursa grubuna katılıp, İzmirli arkadaşlarla da 13 Haziran günü fidanlıkta görüşmek. Yine de içimde ukte kaldı. Hem de Yaşam Parkı... Orayı ağaçdostları ile gezmek başka olacaktı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
|
Sasalıya nasıl gidebiliriz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Benim bildiğim önce çiğliye geleceksiniz, çiğliden sasalı otobüsleri kalkıyor ona binerek ulaşabilirsiniz. Sabahları saat 7 den saat 10 a kadar yarım saatte bir, daha sonra kırkbeş dakikaya çıkıyor saat 16 ya kadar daha sonra tekrar yarım saatte bir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Birol bey. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
|
Değişiklik yok değil mi? Kimse bişey yazmıyor da. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-12-2008
|
Program belirsiz gibi göründüğü için başka plan yapmıştım. Gelemiyorum. Bir sonraki etkinlikte görüşmek üzere... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Ağaç Dostu
|
Selamlar, arkadaşlar sağlık sorunum nedeniyle ancak girebildim siteye. Ufak bir operasyon geçirdim. Tamamen unutmuşum geziyi.:S nazlı06 aradı hatırlattı bugün... Hemen toparlamaya çalışalım, kimler geliyor bir kontrol edelim, toparlayabilirsek yarın gidelim. ![]() Lütfen gelecek olanlar yeni liste oluşturup adlarını eklesinler.. Başlıkla ilgilenemediğim için çok özür dilerim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Penelophe, çok geçmiş olsun, umarım ciddi birşey yoktur. İş yoğunluğunun olduğunu düşünmüştüm. Konu dağılınca, geçen hafta tekrar liste oluşturalım dedim fakat kimseden ses çıkmayınca, farklı bir plan yapmak zorunda kaldım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Ağaç Dostu
|
1-penelophe 2-Nazlı06 ve ailesi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Ulker, çok ciddi birşey değil ama azami dikkat gerektiriyor benı zorlayan kısmı da o oldu. ![]() ![]() Katılamayacak olman kötü oldu.:S Nazlı06, katılıma bakalım olmazsa geziyi erteleriz, siz İzmir'e gelecekseniz ben size eşlik ederim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu
|
Tamam akşam duruma bakalım olmazsa erteler başka zamana planlarız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Penelope çok geçmiş olsun. Kendinize dikkat edin lütfen. Üzgünüm ama geziye bende katılamıyacağım.Hesapta olmayan işler çıktı kusura bakama ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
Giriş Tarihi: 05-05-2007
|
Sevgili penelope,geçmiş olsun ,sağlıklı günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |