![]() |
|
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-06-2008
|
Büyük ihtimalle bende Hüseyin Abiye eşlik edip aranızda olacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
|
Yeni liste; 01- Turco 02- zeynepmansur 03- Kudret 04- Cemal S. 05- Todor 06- Manolya Çiçeği 07- Selahattin Yılmaz 08- Sebahattin Sargın 09- Habibe 10- Güler hn.ve Oğuz bey 11- Bademağacı (müsait olursa) 12- Sercan1969 (müsait olursa) 13- Sinan (müsait olursa) 14- Tufan 15- Hedera 16- Yolac(müsait olursa) 17- Oğuz Karsan (müsait olursa) 18- Aaylin ve kızı. 19- Coşkun Ayaz (müsait olursa) 20- Snowman77 (müsait olursa) 21- Baldaş 22- Peyzajist 23- Sükranayalp (müsait olursa) 24- Pearls 25- Halim17 26- Uzman16 27- Romantik Serseri (müsait olursa) 28- Hüseyin Ovak (müsait olursa) 29- Nariel (müsait olursa) 30- Bari (müsait olursa) 31- Metoks 32- Turkuaz61 (müsait olursa) 33- Doğal Doğa |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-12-2008
|
Selam Valla bir aksilik olmazsa ben sizleri burada eğitim merkezinde ağırlamaktan onur duyarım. Bizim bulunduğumuz yer çok zengin bir floraya sahip (Nefis çam ve sedirler var). Sizler bilirsiniz burayı (askeri bir bölge) sayın turco ama ne kadar uygun olur bilemem.. Hava iyi giderse nefis olur ama yağışlı ve çok soğuk olursa da buranın kafeteryasından faydalanabiliriz yemek imkanı olarak : tost, hamburger, pizza, pide ve sıcak soğuk içecek imkanı var. Ulaşım olarak 25 dk (23 km) minibüs şehir merkezinden 10 dk' da bir var. Tabi sizler bilirsiniz en azından bir alternatif olarak aklınızda bulunsun. Ben elimden geleni yaparım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Merhabalar! Yer konusunu bu akşam hallettim sayılır. Turko beyle akşam üzeri telefon görüşmesi yaptıktan sonra çok güzel bir mekanla gidip görüştüm. Teras katı komple ağaçlar net e ait olacak. Fiyatlarda oldukça uygun sayılır. Daha önceden samimi olduğum bir arkadaş işletmecisi. Bir süredir kapalı oldukları için görüşememiştim. Elemanlarına not bıraktım yarın kesinleştirip tekrar bilgi aktaracağım. Kısacası toplantımız her zamanki gibi çok güzel olacak bundan eminim. Sevgili Todor yarın akşam kesinleştikten sonra eminim uydudan adresleme konusunda yardımcı olacaktır. Selahattin hoca bi gelmiyorum desin ben yapacağımı bilirim. Ona göre. Moteks nazik davetiniz için teşekkür ederiz. Yarından sonra olmazsa değerlendiririz. Sakaryadan ve İstanbuldan iki arkadaş süpriz yapabilirler isimleri bende saklı kalsın. Selamlar herkese. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu
|
Sessiz sessiz sizi izliyorum ![]() Listeyi görünce çok sevindim ne kadar güzel... Rekoru ele alacaksınız sanırım... Çalışmalarınızdan dolayı Yalovalı arkadaşları kutluyorum, umarım bir akslik çıkmaz da toplantıya katılabilirim... Sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Metoks, Teklifin çok olumlu, ******* askeri tesisler her bakımdan mükemmel, doğayı koruyan en başta gelen kurumlardan. Ama tesislere girebilmek için sivillerin uyması gereken kurallar var, başta saç sakal ayrıca,kılık kıyafet talimatlara uygun olmalı, o bakımdan sizin teklifide bir alternatif olarak dikkate alalım. Cemal beyle bugün büyük bir olasılıkla meseleyi halledeceğiz. Katılacak herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederiz. Sebo'ya not: Senin cümlenle noktalayayım," kanbersiz düğün olurmu? " |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-12-2008
|
Selam Yer meselesinin halledildiğine sevindim. Umarım her şey güzel olacak. Todor sizinle ve diğer Yalovalı doğa dostlarıyla tanışmak istiyordum. Bu toplantı iyi bir vesile olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar! Yer konusunu az önce kesinleştirdik. Görüşmelerimizi tamamladık. AĞAÇLAR. NET YALOVA PAYLAŞIM VE DAYANIŞMA TOPLANTISI TARİH: 15 ŞUBAT 2009 SAAT: 11:30 YER : KAFE BİYER ADRES : GAZİPAŞA CADDESİ Palmiye ap. No:57/1 (Yalova sahilde Vali konağı yanındaki lüneparkın bitişiği. Fatih caddesindeki şok marketten sahile inen sokağın solundaki ilk kafe.) Görüşmek dileği ile iyi akşamlar herkese. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Ağaç Dostu
|
Mesajı düzelttim birdaha okursanız iyi olur kanaatindeyim. Uydu fotoğrafı koyabilirseniz iyi olur diye düşünüyordum. Zahmet olacak sizede. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Ağaç Dostu.
|
Yalova Toplantısı Gündemi
Sayın Cemal S.,Yalova toplantısı konusunu izliyorum. Çabalarınız için teşekkür ediyorum.Büyük ihtimalle ben de katılacağım. Ancak anlayamadığım konu şu: Toplantının bir programı, veya Gündemi yok mu? Varsa öğrenebilirmiyiz. Değişik yerlerden uzak-yakın gelecek arkadaşlarla tanışacağız.Güzel birşey. Ama neleri konuşup tartışacağız? Teknik konularmı, sosyal konular mı? Yoksa sadece merhabalaşma mı olacak?. Örneğin en azından gelen arkadaşlara Yalova yı tanıtmak için neler yapabiliriz? Sınırlı bir zaman içinde bunu nasıl yapabiliriz? Onlara Yalova Tarımı konusunda derli toplu bir bilgi akımını nasıl verebiliriz? Tabi toplantıya katıldığın zaman öğrenirsin dediğinizi duyar gibiyim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Kgursan! Önceki Yalova toplantılarımızı formdan incelerseniz hatta diğer şehirlerdekilerde olabilir eminim fikir sahibi olursunuz. Genelde tanışma, bilgi alışverişi ve tohum fide paylaşımı havasında geçen toplantılarımızda bütün arkadaşlarımız fikirlerini özgürce beyan ederler. Her meslek grubundan arkadaşlarımız mevcut aramızda. Resmiyetten uzak ve samimi bir toplantıya şahit olacağınızdan eminim. Sizide aramızda görmek ve tanımak isteriz. Daha önceden bir gündem belirleme fikriniz elbette güzel. Neler yapılabilirizi yüzyüze görüşmek isterim doğrusu. "Tabi toplantıya katıldığın zaman öğrenirsin dediğinizi duyar gibiyim." Rica ederim ne demek görüşmek dileği ile. Yeni liste; 01- Turco 02- zeynepmansur 03- Kudret 04- Cemal S. 05- Todor 06- Manolya Çiçeği 07- Selahattin Yılmaz 08- Sebahattin Sargın 09- Habibe 10- Güler hn.ve Oğuz bey 11- Bademağacı (müsait olursa) 12- Sercan1969 (müsait olursa) 13- Sinan (müsait olursa) 14- Tufan 15- Hedera 16- Yolac(müsait olursa) 17- Oğuz Karsan (müsait olursa) 18- Aaylin ve kızı. 19- Coşkun Ayaz (müsait olursa) 20- Snowman77 (müsait olursa) 21- Baldaş 22- Peyzajist 23- Sükranayalp (müsait olursa) 24- Pearls 25- Halim17 26- Uzman16 27- Romantik Serseri (müsait olursa) 28- Hüseyin Ovak (müsait olursa) 29- Nariel (müsait olursa) 30- Bari (müsait olursa) 31- Metoks 32- Turkuaz61 (müsait olursa) 33- Doğal Doğa 34- kgursan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Ağaç Dostu
|
Sizi aramızda görmek ve listeye zor yazdığım nikinizi yazmak beni mutlu eder biliyorsunuz. İstanbul bir adım yer zamanınız olursa her zaman bekleriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Ağaç Dostu
|
Cemal Bey'in belirttiğine göre toplantı yeri kırmızı daire içinde kalan yer imiş. http://wikimapia.org/#lat=40.6570835...8&l=36&m=a&v=2 toplantı yeri.JPG |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Ağaç Dostu
|
Evet linkte hiçbir sorun yok bende de açılıyor. Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar, Mekan yer olarak kolay, İstanbul deniz otobüsü ile gelenler Yalova'da indikten sonra sahil yoluna girip dereyi geçtikten sonra 50-75 mt.ilerde sol kolda Vali Evi'ni görecekler buraya varmadan iki bina önde zaten büyük bir ihtimal Cemal bey ve ben saat 11,00 den itibaren kapıda bekliyor olacağız.Mekanın camına Ağaçlar.net yazısıda koyacağız. Bursa istikametinden gelenler Fatih caddesine girip cadde üzerinde park yeri bulabilirler **** biraz daha aşağıda sağdaki girişlerden müsait bir yer arayacaklar. Cafenin üst katı bize ait olacak, temiz ve bakımlı bir yer. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-08-2007
|
Beyaz orkıde'de katılmak ister.Yanında misafir getırebilir mi acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Ağaç Dostu
|
Toplantılarımız herkese açık ****** misafirinizle katılabilirsiniz Beyaz orkide. ![]() Sizden ricamız katılacak arkadaşlarımızın listesine kullanıcı adınız + kaç arkadaşınızla geliceksinizin eklerseniz seviniriz. Kaç arkadaşımızın geleceğini bilip ona göre hazırlık yapmak bakımından. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|