![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2007
|
Merhaba arkadaşlar tarih uygun düşerse bende aranızda olmayı çok isterim.Hepinizin bayramını kutluyorum Selamlar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın malina, alınganlığımın kesinlikle yönetimle bir ilgisi yoktur, zaten minik sitemimde de ''İzmir üyeleri arasında'' diye vurgulamıştım. Bir önceki buluşma çok yeni olduğu için, o toplantıya katılan bazı arkadaşlardan ''Bayram dahilinde olduğu için ve daha yeni toplandığımız için ben de gelmiyorum.'' şeklinde tepki gelince, gelmek isteyen diğer arkadaşlarımızın da bu yazıdan etkilenerek ''hmm, eski ve her toplantıya giden bu üye galiba bu toplanmayı protesto ediyor, öyleyse ben de gitmeyeyim'' şeklinde düşünmemesi, en azından toplantının sebebini ve içeriğini anlaması için yazılmış bir yazıdır. Şayet, amacı dışında yönetimi rahatsız ettiyse özür dilerim... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-11-2008
|
Yapılacak toplantı ayrıntıları hakkında bilgilendirilebilirsek memnun olurum.Selamlar... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın lütfen,organize veya önceden planlanan bir toplantı değil,üyelerin tanışma isteğinden dolayı doğaçlama gelişen birşey oldu.Herhangi bir konusu veya içeriği yok,biribirlerimizle tanışmak için bir fırsat daha doğunca, bunu bari kaçırmayalım dedik aslında.Eski,yeni diye bir ayırım mümkün mü? biribirimizle paylaşacağımız ve kazanacağımız çok şey var. ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-11-2008
|
Sizi nasıl tanıyacağım??
Arkadaşlar ben yeni üyeyim. Gelebilirsem sizleri nasıl tanıyacağım? ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Gelebilme şansım olsaydı sanırım tanımakta zorluk çekmiycektim, ama çok üzgünüm misafirlerim var, aranızda olmayı çok isterdim, inşallah balıkesir toplantısında görüşürüz, sizlere iyi toplantılar iyi muhabbetler aman kulaklarımızı fazla cınlatmayın. sevgilerimle.. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Çok üzülerek aranıza katılamayacağım galiba çünkü misafirlerim olacak onları bırakmam mümkün değil inşallah birdahaki sefere ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaçsever
|
Beyaz karanfiller yakaya :))
Birbirimizi tanırız diyoruz da, sanki hisarönünü bilmiyor gisiniz sevgili arkadaşlar. Orası inanılmaz kalabalık bir yer. Belki eski üyeler birbirini bilir ama biz yeni yetmeler sizi tanıyamayabiliriz. ![]() Selamlar, Not: Haftaya Eskişehir orman fidanlığından 10 adet sedir fidanı alacağım gibi. Ya da aracıma kaç adet sığarsa... İsteyen olursa haber versin... Erkin |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Biz masaya bir küçük saksı canlı çiçek koyup, sizi bu şekilde beklesek olur mu? bir ağaçlarnet çıktısını da önümüzde bulundururuz...Garsonu da haberdar ederiz,Hisar Cami'si girişinin sol tarafındaki çay bahçesinde bekleriz,görünür yerdedir,sıkıntı olmaz sanıyorum.Biz eşimle sizi bekliyor olacağız ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Gerçekten üzüldüyseniz ben de üzüldüm Gelemiyorum yerine gelmiyorum kelimesi bana biraz sert göründü, belki de, sizi çok fazla önemsediğim için(sitedeki varlığınız ve faaliyetleriniz açısından) alınganlık etmiş olabilirim, normalde mecbur olmadıkça tartışmayan, uyumlu bir insanımdır ama takdir edersiniz ki hatasız kul olmaz, yineliyorum; üzdüysem üzüldüm... |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Merhabalar ! Benim tanıdığım İzmirliler birbirlrini hiç ama hiç üzmezler. Yok öyle bir şey. Hadi hep beraber gülün bakıyım............. Sizi sizi sizi. Katılacak tüm arkadaşları kutluyorum. Bir sonrasında birikte olunur. Eskiler yenilermi ne o öyle. Peki ortadakiler olarak bizleri ne yapacaksınız? Merak ettim....................Şaka şaka. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Hepimizin hataları olabilir,bir de yazılarda mimik ifadelerinin hissedilememesi bazı satırları sertleştirebilir.Bence siteyi ayakta tutup,çizgisini korudukça daha pek çok defa biribirimizle tanışıp önyargılarımızdan kurtulma şansımız olacak.Bu konuyu kapatalım ne dersiniz? ![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaçsever
|
İstemeden de olsa bazen yazılı iletişim yanlış anlaşılabiliyorlar. Evet, konu kapansın ve tüm doğa dostları birlikteliğe devam etsin. Herkese iyi bayramlar iyi günler dilerim... ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|