![]()  | 
	|
| 

| 
		#61 | 
| 

Ağaç Dostu 

| 

Çok kıskandım ( özellikle poğaçaları ) cumartesi gecesinin uzun saatlerini hastanede geçirmek durumunda kaldığımdan gelemedim sizlerle tanışma fırsatını kaçırdım.Neyseki artık iyileştim sayılır, bir sonraki toplantıya inşallah. Sizlere ikram etmek için hazıladığım ( ilk hasadım) Trabzon hurmaları da başkalarına kısmet oldu   seneye daha fazla ürünüm olunca misafirim olursunuz artık. | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#64 | 
| 

Moderatör 

| 

Sevgili turco, yukardaki mesajınıza ehh yani, diyeceğim. Toplantı tarihini ayın 23 ü verdiklerinde, sitemde bulunmuştum. Daha sonra ayın 30 u olarak değiştirmek inceliğinde bulundular. Ben o tarihlerde Manyas'daydım ve dönüş hazırlığı yapıyorduk. Sırf toplantıya katılabilmek için, birgün önce döndüm ve o yorgunlukla ertesi günü arkadaşımız Ferda hanım ile toplantıya katıldık. Çok da güzel bir toplantı oldu, detlerimizi doya doya moderatör ve yöneticilerimize anlatabildik. Düzenleyen Güler : 04-12-2008 saat 08:39 Neden: harf hatası  | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#65 | 
| 

Ağaç Dostu 

Giriş Tarihi: 05-03-2007 

| 

Kıskanmadım dersem yalan olur. İnşallah bir dahaki toplantıya katılırım.  | 
| 
		 | 

| 
![]()  | 

| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |

| 

|