![]() |
|
![]() |
#61 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar bağışlayın cehaletimi ama bir sorum olacak; Ben malum en yeni üyelerdenim. Böyle bir toplantıya da ilk kez katılacağım. Biz toplantıya eşim ve 5 yaşındaki kızımla katılmayı düşünmüştük. Çocuklar için herhangi bir kısıtınız yok değil mi? Çünkü kızımın da benim gibi doğa ve hayvan sevgisi ile dolu olmasını isterim. Sizler gibi güzel dostların katkıları ile bu amacımı daha kısa sürede gerçekleştiririm inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
agaclar.net
|
Eğitim için yapılan toplantılar (mesela bonsai atölyeleri) dışındakilere, çocukların gelmesinde hiç sakınca yoktur ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Ağaç Dostu
|
Bilgi için teşekkürler Sevgili Malina. Geçmiş olsun Sevgili Papatya, umarım başarılı geçer. Beşiktaş'ta arabamızı park edebilecek, vapur iskelesine de yakın otopark bilen varsa çok faydalı olacak. Biz Çerkezköy'den geleceğiz ve oraları da pek bilmeyiz de. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Moderatör
|
Sayın Agaclar.Net, moderatör ve yöneticileri! Malumunuz üzere, üyeler, bulundukları illerde hem tanışmak, hem de konumuz dahilinde sohbetler yapmak için sıs sık toplantılar yapıyoruz. Gönül ister ki sizler de iştirak edin, saygıda kusur etmeyeceğimize emin olun. Dış illerden katılım bazen zor olabiliyor, bunu anlayabiliyoruz. Ama aynı şehirde oturan bizler sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Hani biz büyük bir aileydik? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Ağaç Dostu
|
Yarın bakıp, bilgilendireceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Ağaç Dostu
|
Verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Ben de 5 yaşındaki kızımı kime emanet edeceğimi kara- kara düşünüyordum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Barbaros Bulvarından gelirseniz, Beşiktaş çarşı içinde girin. Pasajların alt katlarında park yerleri var. Çarşı içinde daha rahat park edersiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Malina'nın söylediğinden anladığım kadarıyla bizim ufaklığın yarattığı küçük çaplı facianın ünü İstanbul'a kadar ulaşmış ![]() ![]() Ne yapayım anneannesi bu haftasonu da kafamı dinleyeyim deyince Bonsai toplantısı uygulamalı kreş eğitimine döndü... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Sevgili Limon ! Bizce hepsi uygunda çekingem hava yağışlı ve soğuk olursa çoluk çocuk yer bulamassak. Yoksa güzel olacağından şüphem dahi yok. İstanbulda yaşayan arkadaşlarımız olarak sizler daha iyi bilirsinizki haftasonları çok kalabalık olur oralar. Papatyam inanın çok üzüldüm büyük geçmiş olsun eşinize ve çocuklarınıza sevgiler. Güler hanımın dediklerine aynen katılıyorum. Gönül isterki ağaçlar netin sahibesi,yöneticisi, modületörü İstanbulda yaşayan tüm üyeleri bir araya gelelim. Tabii zamanı uymayanlar ve işi dolayısı ile katılamayacaklar olacaktır. Onlarıda saygıyla karşılarız. Ne diyelim. Saygıyla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() Yani ne 6. hissim kuvvetli, ne de yapılan dedikodu var ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Haftasonu hava çok sıcak olacakmış. Kimse içeriyi tercih etmez sanıyorum. Ben dün hem Vapurda yer ayırtmak için hem de Kavak'ta yer ayarlamak için gittim. Vapurda yer sorunu olmuyormuş, sadece çok kalabalık olursa ayakta kalınabilirmiş. Zaten güzel havada pek oturmayı tercih etmeyiz sanıyorum. Ama yine de vapur saatinden 1 saat önce gelmeye çalışalım. Kavakta da yer ayırtmaya hiç gerek yokmuş, yine hava güzel olacağı için yer hiç sorun olmayacaktır. Bıktırmış olabilirim ama, Boğaziçi Turu sadece tek sefer olduğundan, lütfen 1 saat erken gelmeye çalışalım. Otopark, Beşiktaş'ta gerçekten sorun. İsterseniz Kabataş'taki feribot iskelesinin oradaki büyük otoparkta bırakıp, oradan bir otobüsle gelebilirsiniz. Veya Zenfree'nin yazdığı gibi yapabilirsiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2007
|
Haftasonu şehir dışından misafirlerim geleceği için katılamayacağım maalesef. Bir şeyi çok fazla istememek lazım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Ağaç Dostu
|
Hepinize çok teşekkür ederim, operasyona gerek kalmadı, güçlü olmaya çalışıyordum ki Cemal Bey beni ağlattı. Neyse biraz duygusalım, toplantı başlığını dağıtmayayım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Alıntı:
Bu demektirki aramızdasınız eşinizle birlikte yoksa yanlışmı düşünüyorum. Tabii sağlığınız her şeyden çok önemli haberiniz olsun. Gelsenizde gelmesenizde bizler için aynı PAPATYASINIZ siz. Yalovadan selamlar. Saygıyla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kızınızı getiriyorsunuz değil mi? Bizimkiyle arkadaş olurlar. İkisi de aynı yaşta. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili dostlar, İstanbul dışından gelecek arkadaşlara faydası olur diye birkaç harita gönderiyorum. Ben de TEM yolundan Büyükdere caddesi ve Barbaros bulvarı üzerinden gelmeyi planlıyordum. Bu güzergah trafiği ile ilgili o saatler için olumsuz görüşü olan arkadaşım varsa çok faydalı olacak gerçekten. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Ağaç Dostu
|
Ben de Kadıköyden binicem. Hangi iskelede toplanıcak arkadaşlar. Bilgi verirseniz sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-12-2006
|
Ben de geliyorum. Zeferan arkadaşımız doğru diyor. Biri Üsküdar-Beşiktaş hattı, diğeri de Kadıköy-Beşiktaş hattı. Hangisinde toplanıyoruz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Ağaç Dostu
|
Çok istiyordum gelmeyi ama malesef benim işimin en yoğun olduğu gün cumartesi günleri. İnşallah bir dahaki buluşmalara katılırım. Hepinize iyi eğlenceler bol sohbetler diliyorum arkadaşlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|