![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Ödemiş
Kazım Bey sürpriz olacak ama..size 17 sine kadar rezervasyonum var demişler.Büyük ihtimalle o benim adıma ayrılan odalardır,başlangıçta biz kalmalı gelmeyi planlamıştık ve ağaçlarnetteki diğer arkadaşlar içinde toplam 5 oda rezerve ettirmiştim, her ihtimale karşı.Aşağıda rezervasyon iletisini gönderiyorum. Çünkü o arada sizden de uzun süre bir ses çıkmamıştı. Fena da olmamış anlaşılan.çünkü hala kalmalı gelecek olanlar kararlarını kesinleştirmemişler.İsterseniz arkadaşlar için o odaları kullanabilirsiniz.. Sayın Mehmet Ayrancı, Pansiyonumuz 7 adet çift kişilik odadan oluşan bir aile pansiyonudur. Ege'nin şirin ve tarihi beldesi Birgi'nin tek konaklama tesisi olup, hizmet kalitesi, temizlik ve ilgiye hayran kalan misafirlerimizden biri olmanızı yürekten dileriz. Odalarımız çift kişilik birer yataklı olup talep halinde tek kişilik yatak ilavesi mümkündür. Her odada duş ve tuvalet mevcuttur. Ekte, pansiyonumuza ait birkaç resmi bulabilirsiniz. Çift kişilik standart oda fiyatımız 50 YTL/gece dir. Fiyatımız, oda fiyatı olup tek veya çift kişi için ücret farkı yoktur. Ebeveyn ile aynı odada kalmak şartıyla 0-12 yaş çocuk ücretsizdir. Tek kişilik ilave yatak bedeli 15 YTL/gece dir. Fiyatlarımıza köy kahvaltısı ve KDV dahildir. Öğle ve akşam yemeklerinde günün menüsü (yöresel ev yemekleri) ekstra olup 7,5 YTL/kişi dir. Talep etmiş olduğunuz 5 oda adınıza 17 Kasım 2008 günü saat 17:00'ye kadar opsiyonlu olup kesin rezervasyon için belirtilen tarihe kadar 50 YTL kapora bedelinin tarafınızdan gönderilmesi gerekmektedir. Rezervasyon iptali halinde kapora geri ödemesi yapılmamaktadır. Detaylı bilgi ve banka hesap numaralarını öğrenmek için lütfen 533 958 6699 nolu telefonumuzdan bizimle irtibat kurunuz. Sizleri de en kısa zamanda aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Teşekkürler, Birgi Çınaraltı Pansiyon |
![]() |
![]() ![]() |
|
|