![]() |
|
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-06-2008
|
Hepinize merhaba dostlar. DÜn gece Kütahya konağının otantik atmosferi içinde ilk Kütahya toplantısını yapmış bulunuyoruz. Toplantıya Some at ve iki arkadaşı, İsmail Kaymaz ve arkadaşı Talat Bey, Hüseyin Ovak ve misafirleri Betül hanım ve eşi Sinan Bey ve güzel kızları başak(pasak), Yeşillim ve eşi Bekir bey katıldı. Yeşillim ve eşi Bekir bey erken kalkmak zorunda kaldılar ama yinede katılımları bizim için çok anlamlıydı. Some at arkadaşlara sarı domates ve mum çiçeklerini dağıttı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-08-2008
|
Merhaba; Dün gece güzel bir tanışma toplantısı oldu. Toplantı, Ağaçlar.net'in nezih insanların sitesi olduğunun göstergesiydi. İkinci toplantımızı sabırsızlıkla bekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2008
|
Merhabalar; Kütahya konağındaki toplantıda birkez daha teyit edildi ki, agaçlar net üyeleri gerçekten çok seviyeli saygın,doğa aşığı insanlar ve bu insanlar arsında bulunmak benim için de büyük bir onur...İyi ki varsın agaçlar net... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
|
Küçük ekmek kırıklarını takip edeceksin, patikalardan vadilerden geçeceksin korkma yolu takip et. Vadinin sonunda küçük bir köyle karşılaşacaksın orada karşına dev kargalar çıkacak kara bulutları yarıp uçarken çıkardıkları sert rüzgarlara karşı duracaksın. Sığınacak çok ev varken sen savaşmayı deneyeceksin çünkü sen bir şövalyesin, tek başına kalacaksın anlaşılmayacaksın ve sonunda buğday tarlalarının arkasındaki Su dağına varacaksın. Su dağında yalnız olmadığını senin gibi birçok şövalyenin olduğunu göreceksin. Ekmek kırıklarını yemeye çalışan ve gideceğin yolu yok etmeye çalışan kargalara karşı savaşacaksın. Su dağında yalnız olmadığı gördüm. İçeriye girer girmez, kargalara karşı savaş açmış güler yüzlü birçok şövalye ile karşılaştım. İsimleri teker, teker soruyor ve kim, kim diye hızlı, hızlı düşünmeye çalışıyordum. Sevgili Yeşilim’i gördüm gözleri ışıl, ışıl ve mutlu. Hemen beni tanıdı, mum çiçeğinin büyüdüğünü ve gayet sağlıklı olduğunu söyledi. Erken kalktıklarından fazla konuşamadık. Sonra yavaş, yavaş muhabbeti dinlemeye başladım ama benim aklımdaki şövalyelerin kimler olduğuydu. (Hüseyin beyin deyişiyle) Altınları topluyor ve şövalyeleri tanımaya çalışıyordum. Bu durumu çok çabuk fark etti doğal doğa iyi bir izlenimi var. ![]() Gerçektende Su dağı(agaclar.net) aynı hislere sahip insanların bitkileri seven değer veren, insanlığı seven değer veren, doğayı seven değer veren insanların toplandığı bir yer. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar, toplantıya katılamadığım için gerçekten çok üzüldüm, ki kütahya başlığı altında ilk toplanalım diyenlerden biri idim. Hafta sonu sağlıkla ilgili bir nedenden dolayı şehir dışında idim... Hüseyin bey arasa idi daha erken gelir katılırdım toplantıya ![]() Neyse bir sonraki toplantı hakkında konuşuldu mu hiç? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Siz toplantıyı yakından takip ettiğiniz için kesin geleceğinizi düşünmüştük...Ancak toplantıda sizi göremeyince (herhalde önemli bir işi çıktı diye düşünüp) sizi arayıp rahatsız etmek istemedik...Bir daha ki toplantı elbette konuşuldu...Haziran gibi ancak çok daha büyük bir organizasyon bekliyoruz Sayın some at' den....Tabii sizi de mazeretsiz bekliyoruz o toplantıya... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğraflar vardı some at yükleyemediniz mi acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet Hüseyin bey bir sonraki toplantıyı büyük bir organizasyon olarak yapacağız. Organizasyon büyük olacağından ve diğer illerdeki üyeleride davet edeceğimizden tarihi biraz daha önceden haber vereceğiz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu
|
Saolun arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için... Haziranda ki büyük toplantı canım... biz ondan önce yine küçük 1-2 toplantı yapabiliriz aramızda, mesela Hüseyin beyin bahçede kar üzerinde sucuk falan fena mı olurdu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Ağaç Dostu
|
Çok iyi olur sayın şahin doğru söze ne denir. Sucuklarıda çamlıcadan alırız. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
hele bir kar yağsın sucuğun lafı mı olur... |
|
![]() |
![]() ![]() |