agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 26-10-2008, 13:33   #31
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 08-08-2006
Galeri: 33
Gerçektende herşey harika gidiyor.

some_at Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-10-2008, 10:16   #32
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-06-2008
Hepinize merhaba dostlar. DÜn gece Kütahya konağının otantik atmosferi içinde ilk Kütahya toplantısını yapmış bulunuyoruz. Toplantıya Some at ve iki arkadaşı, İsmail Kaymaz ve arkadaşı Talat Bey, Hüseyin Ovak ve misafirleri Betül hanım ve eşi Sinan Bey ve güzel kızları başak(pasak), Yeşillim ve eşi Bekir bey katıldı. Yeşillim ve eşi Bekir bey erken kalkmak zorunda kaldılar ama yinede katılımları bizim için çok anlamlıydı. Some at arkadaşlara sarı domates ve mum çiçeklerini dağıttı. Ağaçlar net toplantı klasikleri burada da yaşandı yani. Ağaçlar netin sihiri olduğuna inandığım mümtaz insanlarla tanışmak çok keyifliydi. Hepsi birbirinden değerli dostlarla birarada olmak büyük mutluluktu . Sanırım ikinci toplantımız daha katılımlı ve uzun olacak. Hepinize saygılar.

Doğal Doğa Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-10-2008, 12:32   #33
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 05-08-2008
Merhaba;
Dün gece güzel bir tanışma toplantısı oldu. Toplantı, Ağaçlar.net'in nezih insanların sitesi olduğunun göstergesiydi. İkinci toplantımızı sabırsızlıkla bekliyorum.

ismailkaymaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-10-2008, 09:25   #34
Ağaç Dostu

Hüseyin Ovak's Avatar

Giriş Tarihi: 29-05-2008
Merhabalar;
Kütahya konağındaki toplantıda birkez daha teyit edildi ki, agaçlar net üyeleri gerçekten çok seviyeli saygın,doğa aşığı insanlar ve bu insanlar arsında bulunmak benim için de büyük bir onur...İyi ki varsın agaçlar net...

Hüseyin Ovak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-10-2008, 10:50   #35
Ağaç Dostu

Küçük ekmek kırıklarını takip edeceksin, patikalardan vadilerden geçeceksin korkma yolu takip et. Vadinin sonunda küçük bir köyle karşılaşacaksın orada karşına dev kargalar çıkacak kara bulutları yarıp uçarken çıkardıkları sert rüzgarlara karşı duracaksın. Sığınacak çok ev varken sen savaşmayı deneyeceksin çünkü sen bir şövalyesin, tek başına kalacaksın anlaşılmayacaksın ve sonunda buğday tarlalarının arkasındaki Su dağına varacaksın. Su dağında yalnız olmadığını senin gibi birçok şövalyenin olduğunu göreceksin. Ekmek kırıklarını yemeye çalışan ve gideceğin yolu yok etmeye çalışan kargalara karşı savaşacaksın.

Su dağında yalnız olmadığı gördüm. İçeriye girer girmez, kargalara karşı savaş açmış güler yüzlü birçok şövalye ile karşılaştım. İsimleri teker, teker soruyor ve kim, kim diye hızlı, hızlı düşünmeye çalışıyordum. Sevgili Yeşilim’i gördüm gözleri ışıl, ışıl ve mutlu. Hemen beni tanıdı, mum çiçeğinin büyüdüğünü ve gayet sağlıklı olduğunu söyledi. Erken kalktıklarından fazla konuşamadık. Sonra yavaş, yavaş muhabbeti dinlemeye başladım ama benim aklımdaki şövalyelerin kimler olduğuydu. (Hüseyin beyin deyişiyle) Altınları topluyor ve şövalyeleri tanımaya çalışıyordum. Bu durumu çok çabuk fark etti doğal doğa iyi bir izlenimi var. Ben doğal doğa deyip tanışmaya başladık.

Gerçektende Su dağı(agaclar.net) aynı hislere sahip insanların bitkileri seven değer veren, insanlığı seven değer veren, doğayı seven değer veren insanların toplandığı bir yer.

Eski 28-10-2008, 16:23   #36
Ağaç Dostu

sasahin's Avatar

Giriş Tarihi: 23-08-2007
Galeri: 10
Merhabalar, toplantıya katılamadığım için gerçekten çok üzüldüm, ki kütahya başlığı altında ilk toplanalım diyenlerden biri idim. Hafta sonu sağlıkla ilgili bir nedenden dolayı şehir dışında idim... Hüseyin bey arasa idi daha erken gelir katılırdım toplantıya
Neyse bir sonraki toplantı hakkında konuşuldu mu hiç?

sasahin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-10-2008, 20:26   #37
Ağaç Dostu

yeşillim's Avatar

Giriş Tarihi: 28-01-2008
Galeri: 14
Merhaba;

Uzun kalamadık ama, eşim ve ben kısa da olsa tanışmamızdan dolayı memnunuz.

yeşillim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-10-2008, 08:50   #38
Ağaç Dostu

Hüseyin Ovak's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sasahin Mesajı Göster
Merhabalar, toplantıya katılamadığım için gerçekten çok üzüldüm, ki kütahya başlığı altında ilk toplanalım diyenlerden biri idim. Hafta sonu sağlıkla ilgili bir nedenden dolayı şehir dışında idim... Hüseyin bey arasa idi daha erken gelir katılırdım toplantıya
Sayın sasahin;
Siz toplantıyı yakından takip ettiğiniz için kesin geleceğinizi düşünmüştük...Ancak toplantıda sizi göremeyince (herhalde önemli bir işi çıktı diye düşünüp) sizi arayıp rahatsız etmek istemedik...Bir daha ki toplantı elbette konuşuldu...Haziran gibi ancak çok daha büyük bir organizasyon bekliyoruz Sayın some at' den....Tabii sizi de mazeretsiz bekliyoruz o toplantıya... Saygılar...

Eski 30-10-2008, 12:24   #39
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yeşillim Mesajı Göster
Merhaba;

Uzun kalamadık ama, eşim ve ben kısa da olsa tanışmamızdan dolayı memnunuz.
Bizde sevgili yeşilim, gayet güzel bir toplantı oldu.

Eski 30-10-2008, 12:27   #40
Ağaç Dostu

Fotoğraflar vardı some at yükleyemediniz mi acaba?

Eski 30-10-2008, 17:57   #41
Ağaç Dostu

Fotoğraflar
1.
2.
Fotoğrafları galeriye yüklemiştim buraya link verecektim tenbelliğimden bu zamana kaldı

Düzenleyen some_at : 30-10-2008 saat 18:31
Eski 30-10-2008, 18:28   #42
Ağaç Dostu

Alıntı:
Büyük geçmiş olsun sevgili sasahin. Bir sonraki toplantıyı aramızda konuştuk karara bağladık.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Hüseyin Ovak Mesajı Göster
Sayın sasahin;
Bir daha ki toplantı elbette konuşuldu...Haziran gibi ancak çok daha büyük bir organizasyon bekliyoruz Sayın some at' den.
Evet Hüseyin bey bir sonraki toplantıyı büyük bir organizasyon olarak yapacağız. Organizasyon büyük olacağından ve diğer illerdeki üyeleride davet edeceğimizden tarihi biraz daha önceden haber vereceğiz.

Eski 02-11-2008, 18:49   #43
Ağaç Dostu

sasahin's Avatar

Giriş Tarihi: 23-08-2007
Galeri: 10
Saolun arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için... Haziranda ki büyük toplantı canım... biz ondan önce yine küçük 1-2 toplantı yapabiliriz aramızda, mesela Hüseyin beyin bahçede kar üzerinde sucuk falan fena mı olurdu

sasahin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-11-2008, 21:38   #44
Ağaç Dostu

Çok iyi olur sayın şahin doğru söze ne denir. Sucuklarıda çamlıcadan alırız.

Eski 04-11-2008, 21:56   #45
Ağaç Dostu

Hüseyin Ovak's Avatar

Alıntı:
Saolun arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için... Haziranda ki büyük toplantı canım... biz ondan önce yine küçük 1-2 toplantı yapabiliriz aramızda, mesela Hüseyin beyin bahçede kar üzerinde sucuk falan fena mı olurdu
Sayın sasahin;
hele bir kar yağsın sucuğun lafı mı olur...

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:37.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025