![]() |
bu arada adabayrakoglu napti acaba ben birden merak ettim :D :D :D :D
|
saka bir yana sagolsun kendisi bizlere yiyecek getirme nezaketini gostermis. Hfz de bunu akil edenlerden birisiydi. Kendilerine buradan tesekkurler.
|
Cihan ve Hafize yorgunluktan bitap düştü. Benim çok konuşmaktan boğazım ağrımış :)
Michiganensis, Nermin Baykam, Azalea, Dengetasarım, Selçuk44, Ardakaan, Caploonbaa, BaranVural şu anda aklıma ilkgelen üyeler, bizi ziyaret ettiler. Biz oradayız efendim, bekleriz :) |
Hizals ben sadece ziyaretçi gibiydim malesef.
Zaten iş olsaydı bile sizin hızınıza yetişmem ne mümkün. |
Alıntı:
Kendisine çok çok teşekkür ederiz.. |
sahsi gorusum burdaki arkadaslarimin orada bulunmasinin yeterli oldugudur. fazlasini yaptin ayagina saglik.
|
Mine Hanım iki standla, telefonuyla, gelen konuk ve üyelerle ilgilenmeye çalışıyordu.
|
1 Eklenti(ler)
Merhabalar
Öncelikle harika bir stant kurulmuştu görür görmez koştum sitede pek fazla aktif olmasada forumları ve dergiyi düzenli olarak okurum. Mine hanım ve Mehmet Bey'le tanıştığıma çok memnun oldum. Mine hanımın ve Mehmet Bey'in keyifli sohbetlerinden çok zevk aldığımızıda belirtmeden geçemeyeceğim.(yarın da devam etmek ümidi ile) Bizde Fuarda katılımcıyız ve agaclar.net'e komsu sayılırız. Bu yıl bize verilen stant alanında yer almak orada görevli öğrenci olarak bulunmak benım için harika bir deneyim. Fuarda Ege Üniversitesi Bergama Meslek Yüksek Okulu Seracılık programı olarak yer aldık. Biraz okulumdan bahsederek devam etmek istiyorum. Bergama Meslek Yüksekokulu Seracılık Programı 1994 yılında eğitime başlamıştır. İki yıllık olan yüksekokulumuzda öğrenciler teorik olarak derslerin yanı sıra ağırlıklı olarak uygulamalı dersleride görmektedir. Uygulamalı dersler yüksekokul arazisinde bulunan seralarda yapılmaktadır. Seralarımızda sebze, kesme çiçek ve saksılı süs bitkileri ile dış mekan bitkilerin üretimi gerçekleştirilmektedir. Üretim sırasında farklı topraksız tarım teknikleri kullanılmaktadır. Ürünlerimiz okul içinde, Bergama'da ve fuar'da ki stantımızda satılmaktadır. Eklenti 11553 Fuara katılan ziyaretçileri standımıza bekler, yetiştirdiğimiz ürünleri görmelerini ve tatmalarını dileriz.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Selamlar;
Çok sevindirici haberler bunlar. Ve bence ilk günden herkesin ilgisini çekebilmek büyük başarı. Hepinizi candan tebrik ederim, emeğinize sağlık. Ben bile yarın geleceğim halde çok merak ediyorum, gelemeyecek olan üyelerimiz için, daha fazla fotoğraf ve daha fazla ayrıntı lütfen. Sevgiler. |
Bu arada boyama kitapları çok ilgi çekti.Teşekkürler M.Saygın.
Bardak altları, kitap ayraçları kapış kapış gitti. Yapışkan etiketlerimiz de öyle. Sponsorlarımıza teşekkürler |
Alıntı:
|
selahattin bey elimde 425 li bir viyol mevcut sadece yuzsuz bir saka yapiyordum. ancak hakikaten burda degerlendirilmesinde bir sakinca yoksa izmirli uyeler olarak sahip cikariz yani sorun olmaz :D
|
hatta icimizde tohumdan yetistirmede cigir acabilecek arkadaslar olduguna inandigimdan cok buyuk fayda saglariz
|
Alıntı:
Selahattin Beyciğim, Vallahi yazamamıştım siz geri istediğinizi yazdığınızda..:o Ben bugün hemen kendime bir adet ayırmıştım. Atmak ne mümkün? İzniniz olursa bizler onları almak isteriz..;) Çok çok teşekkür ederiz..;) |
:D Türkçe'nin kullanımına dikkat etmezseniz viyolleri vermem. :D
|
Alıntı:
Ben çok dikkat ediyorumm... Hatta Sevgili Hizals'inkini bile alabilirim!:p :p |
Sanırım Hizals'ın klavyesi ingilizce. Ama bu en azından baş harfleri büyük yapmasına engel değil :D
|
Alıntı:
Boyama kitapları, ayraçlar vs. hepsinin beğenilmesine çok cok sevindim. Sizlere yardıma gelemedim ama işe yarar bir katkıda bulunmuş olmak beni çok sevindirdi. Malina'nın da eline sağlık, bütün materyaller çok güzel tasarlanmıştı. |
Iki dakika bos birakiyoruz millet bize yuklenmis turkce konusunda. Yok sana kavun falan penelophe
|
Hepinize bravo arkadaşlar. Orada yarattığınız ortama imrendim açıkcası. Seneye illa ki ben de geleceğim.
|
Alıntı:
|
Bu gün neler oluyor acaba :)
Keşke internet bağlantısı da olsaymış :( |
Alıntı:
|
İzmir Fuarı
4 Eklenti(ler)
Fuardan birkaç görüntü
|
Bambu
2 Eklenti(ler)
Bunlar Todor için
|
Fuardan görüntüler
5 Eklenti(ler)
Fuardan bonsai, kaktüs ve düzenleme görüntüleri
|
1 Eklenti(ler)
Bunlar da eziyete uğramış bitkiler.
Gerçek bitkileri doğal boyalarla boyamışlarmış. Doğal halinden daha güzel olabilir mi boyayla hem de. Çok üzüldüm. Öyle çirkinleştirmişler ki görmelisiniz. |
Ama üstünde boya değildir yazıyordu. Ne kadar doğru acaba:D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025