agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Çalışmaları (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-calismalari/)
-   -   Agaclar.net, Ege 5. Süs Bitkileri (Flower Show 07) Fuarında 24-27 Mayıs 2007 (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-calismalari/3938.htm)

hizals 24-05-2007 20:31

bu arada adabayrakoglu napti acaba ben birden merak ettim :D :D :D :D

hizals 24-05-2007 20:32

saka bir yana sagolsun kendisi bizlere yiyecek getirme nezaketini gostermis. Hfz de bunu akil edenlerden birisiydi. Kendilerine buradan tesekkurler.

Mine Pakkaner 24-05-2007 20:32

Cihan ve Hafize yorgunluktan bitap düştü. Benim çok konuşmaktan boğazım ağrımış :)

Michiganensis, Nermin Baykam, Azalea, Dengetasarım, Selçuk44, Ardakaan, Caploonbaa, BaranVural şu anda aklıma ilkgelen üyeler, bizi ziyaret ettiler.

Biz oradayız efendim, bekleriz :)

Ophrys 24-05-2007 20:35

Hizals ben sadece ziyaretçi gibiydim malesef.
Zaten iş olsaydı bile sizin hızınıza yetişmem ne mümkün.

hfz 24-05-2007 20:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hizals (Mesaj 108683)
bu arada adabayrakoglu napti acaba ben birden merak ettim :D :D :D :D

Sevgili Adabayrakoğlu küçük oğlunu annesine bırakıp, hatta kaçıp, bizlerle birlikte kısa bir süre de olsa aynı havayı solumaya çalıştı. Ve bu arada Fuar genelinde resimler çekti burada diğer üyelerimizle paylaşabilmemiz için.;)

Kendisine çok çok teşekkür ederiz..

hizals 24-05-2007 20:37

sahsi gorusum burdaki arkadaslarimin orada bulunmasinin yeterli oldugudur. fazlasini yaptin ayagina saglik.

Ophrys 24-05-2007 20:39

Mine Hanım iki standla, telefonuyla, gelen konuk ve üyelerle ilgilenmeye çalışıyordu.

Michiganensis 24-05-2007 20:40

1 Eklenti(ler)
Merhabalar
Öncelikle harika bir stant kurulmuştu görür görmez koştum sitede pek fazla aktif olmasada forumları ve dergiyi düzenli olarak okurum. Mine hanım ve Mehmet Bey'le tanıştığıma çok memnun oldum. Mine hanımın ve Mehmet Bey'in keyifli sohbetlerinden çok zevk aldığımızıda belirtmeden geçemeyeceğim.(yarın da devam etmek ümidi ile)

Bizde Fuarda katılımcıyız ve agaclar.net'e komsu sayılırız.
Bu yıl bize verilen stant alanında yer almak orada görevli öğrenci olarak bulunmak benım için harika bir deneyim.

Fuarda Ege Üniversitesi Bergama Meslek Yüksek Okulu Seracılık programı olarak yer aldık.
Biraz okulumdan bahsederek devam etmek istiyorum.

Bergama Meslek Yüksekokulu Seracılık Programı 1994 yılında eğitime başlamıştır. İki yıllık olan yüksekokulumuzda öğrenciler teorik olarak derslerin yanı sıra ağırlıklı olarak uygulamalı dersleride görmektedir. Uygulamalı dersler yüksekokul arazisinde bulunan seralarda yapılmaktadır. Seralarımızda sebze, kesme çiçek ve saksılı süs bitkileri ile dış mekan bitkilerin üretimi gerçekleştirilmektedir. Üretim sırasında farklı topraksız tarım teknikleri kullanılmaktadır. Ürünlerimiz okul içinde, Bergama'da ve fuar'da ki stantımızda satılmaktadır.

Eklenti 11553

Fuara katılan ziyaretçileri standımıza bekler, yetiştirdiğimiz ürünleri görmelerini ve tatmalarını dileriz..

Selahattin Yılmaz 24-05-2007 20:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Mine Pakkaner (Mesaj 108657)
Fideleri bitirmemek ne mümkün, duyan koşarak geliyor :)

Mine hanım viyollerimi koruyun, onlar benin canlarım. Fırsat çıktığında Yasin'e ulaştırırsınız. Bulmak zor o viyolleri, biz üretmeye başlayınca nerde üreteceğiz fideleri :D...

hizals 24-05-2007 20:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Selahattin YILMAZ (Mesaj 108704)
Mine hanım viyollerimi koruyun, onlar benin canlarım. Fırsat çıktığında Yasin'e ulaştırırsınız. Bulmak zor o viyolleri, biz üretmeye başlayınca nerde üreteceğiz fideleri :D...

:D :D :D ben de viyol sayimi arttiririm diye heveslenmistim

Penelophe 24-05-2007 20:57

Selamlar;

Çok sevindirici haberler bunlar. Ve bence ilk günden herkesin ilgisini çekebilmek büyük başarı. Hepinizi candan tebrik ederim, emeğinize sağlık. Ben bile yarın geleceğim halde çok merak ediyorum, gelemeyecek olan üyelerimiz için, daha fazla fotoğraf ve daha fazla ayrıntı lütfen.

Sevgiler.

Mine Pakkaner 24-05-2007 21:27

Bu arada boyama kitapları çok ilgi çekti.Teşekkürler M.Saygın.

Bardak altları, kitap ayraçları kapış kapış gitti. Yapışkan etiketlerimiz de öyle. Sponsorlarımıza teşekkürler

Selahattin Yılmaz 24-05-2007 21:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hizals (Mesaj 108709)
:D :D :D ben de viyol sayimi arttiririm diye heveslenmistim

Viyoller israf olmadığı sürece Müne hanımdan da müsade alarak hepsi sizin olabilir. Memlekete öyle de hayrı dokunur. ;). Alabilirsiniz.

hizals 24-05-2007 21:48

selahattin bey elimde 425 li bir viyol mevcut sadece yuzsuz bir saka yapiyordum. ancak hakikaten burda degerlendirilmesinde bir sakinca yoksa izmirli uyeler olarak sahip cikariz yani sorun olmaz :D

hizals 24-05-2007 21:49

hatta icimizde tohumdan yetistirmede cigir acabilecek arkadaslar olduguna inandigimdan cok buyuk fayda saglariz

hfz 24-05-2007 21:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Selahattin YILMAZ (Mesaj 108759)
Viyoller israf olmadığı sürece Müne hanımdan da müsade alarak hepsi sizin olabilir. Memlekete öyle de hayrı dokunur. ;). Alabilirsiniz.

Selahattin Beyciğim,

Vallahi yazamamıştım siz geri istediğinizi yazdığınızda..:o Ben bugün hemen kendime bir adet ayırmıştım. Atmak ne mümkün? İzniniz olursa bizler onları almak isteriz..;)

Çok çok teşekkür ederiz..;)

Selahattin Yılmaz 24-05-2007 21:57

:D Türkçe'nin kullanımına dikkat etmezseniz viyolleri vermem. :D

hfz 24-05-2007 21:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Selahattin YILMAZ (Mesaj 108770)
:D Türkçe'nin kullanımına dikkat etmezseniz viyolleri vermem. :D

:eek: :eek: :eek:
Ben çok dikkat ediyorumm...

Hatta Sevgili Hizals'inkini bile alabilirim!:p :p

Penelophe 24-05-2007 22:04

Sanırım Hizals'ın klavyesi ingilizce. Ama bu en azından baş harfleri büyük yapmasına engel değil :D

İnci Akalp 25-05-2007 00:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Mine Pakkaner (Mesaj 108745)

Bardak altları, kitap ayraçları kapış kapış gitti. Yapışkan etiketlerimiz de öyle. Sponsorlarımıza teşekkürler

Arkadaşlar hepinizin eline sağlık ve kolay gelsin..
Boyama kitapları, ayraçlar vs. hepsinin beğenilmesine çok cok sevindim. Sizlere yardıma gelemedim ama işe yarar bir katkıda bulunmuş olmak beni çok sevindirdi. Malina'nın da eline sağlık, bütün materyaller çok güzel tasarlanmıştı.

hizals 25-05-2007 00:16

Iki dakika bos birakiyoruz millet bize yuklenmis turkce konusunda. Yok sana kavun falan penelophe

Todor 25-05-2007 07:26

Hepinize bravo arkadaşlar. Orada yarattığınız ortama imrendim açıkcası. Seneye illa ki ben de geleceğim.

Penelophe 25-05-2007 07:44

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hizals (Mesaj 108846)
Iki dakika bos birakiyoruz millet bize yuklenmis turkce konusunda. Yok sana kavun falan penelophe

Bak nokta koymamışsın cümleden sonra :D

DarkYES 25-05-2007 10:53

Bu gün neler oluyor acaba :)
Keşke internet bağlantısı da olsaymış :(

MSaygin 25-05-2007 11:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Mine Pakkaner (Mesaj 108745)

Çok sevindim, az da olsa bir katkım olduysa ne mutlu, teşekkürler :p

Ophrys 25-05-2007 13:12

İzmir Fuarı

4 Eklenti(ler)
Fuardan birkaç görüntü

Ophrys 25-05-2007 13:13

Bambu

2 Eklenti(ler)
Bunlar Todor için

Ophrys 25-05-2007 13:16

Fuardan görüntüler

5 Eklenti(ler)
Fuardan bonsai, kaktüs ve düzenleme görüntüleri

Ophrys 25-05-2007 13:19

1 Eklenti(ler)
Bunlar da eziyete uğramış bitkiler.
Gerçek bitkileri doğal boyalarla boyamışlarmış. Doğal halinden daha güzel olabilir mi boyayla hem de. Çok üzüldüm.
Öyle çirkinleştirmişler ki görmelisiniz.

caploonba 25-05-2007 13:35

Ama üstünde boya değildir yazıyordu. Ne kadar doğru acaba:D

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:59.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025