![]() |
bugün fuar
2 Eklenti(ler)
işte sergilikten bugünkü fotoğraflar...
|
Alıntı:
|
Fotoğraflar için teşekkürler...yalnız memet yorulmuş belli:)
Havadisleri merak ediyoruz, mesela Mine ziyaretçilerle ne konuşuyor? Gel de merak etme. :) |
Mavi gömlekli arkadaş kim :)
|
Ben bugün yine gitmek istiyorum ama bir arkadaşı beklemem lazım. İnşallah erken gelir işimi bitirip giderim oraya.
|
Merakla izliyorum buradan sizlerden daha fazla resim bekliyorum. Teşekkürler yine de :)
|
ben katilamiyorum bugun ama manevi olarak destekliyorum
|
Alıntı:
|
Nekadar güzel ve cıvıl cıvıl bir stant.Okadar cok istememe rağmen gelemiyorum.Emeği geçen herkesin eline sağlık.Hfz geçte olsa senide tebrik ediyorum ve yazını sabırsızlık ile bekliyorum.Herkese selamlar.
|
Alıntı:
Teşekkürler.:) |
Selahattin Yılmaz arkadaşımıza fideler için teşekkür ederim cok sayıda ziyaretcı ve üye arkadaşlara dagıtımını yaptık fuarın son günü için ayırmamız mumkün olmadı.
|
Alıntı:
Ben sordum ve doğal boya ile boyanıyor dediler. Ben de doğal hali yeşil hali değil mi zaten diye bir cevap verdim. |
Alıntı:
|
Fuar alanında maalesef wireless bulunmuyor. Sağdan solan bir kaç bağlantı bulduk ama bağlanmak mümkün olmadı. TTnet'in bağlantısı var ama onun için de Türk Telekom'dan kontör almak gerekiyormuş ve ne kadar verimli olabileceği şüphe götürür bir durum :)
Neyse canlı yayın hayalimiz artık bir daha ki fuarda mümkün olacak gibi. DarkYES'le bugün konuştuk, fuar yetkilileri bizim standdaki izdihamdan sonra bize seneye daha büyük bir stand verebilir.;) Fuara hareket katıyoruz şu anda :D Yarın büyük gün tahminen büyük bir kalabalık olacak fuar alanında, Yardımcı olabilecek her üyeye ihtiyacımız olacak... |
1 Eklenti(ler)
Arborsculpture
|
Fotograflar ve bilgiler için teşekkürler. İlgi ile takip ediyoruz.
|
3 Eklenti(ler)
Bugün bir grup ana okulu öğrencisi fuarı ziyaret etti. Hepsine boyama kitabı hediye ettik.Biraz da okula yolladık. Onların standımızın önünde fotoğrafını çektim. Ayrılmadan önce neymiiiş dedik, doğayı koruyoruz, ağaçları seviyoruz :) Birazdan yollayacağım. O fotoğrafta sohbet ettiğim kişi üyelerimizden Leonardo Usta. Yanda oturan mavi gömlekli de yine üyemiz Efe. Bize ağaçtan yapılan sazlarla ilgili bir yazı yazmıştı. Dergi için de ud ile ilgili bir yazı hazırlayacak.
Eklenti 11637 minik ağaçdostları boyama kitaplarımızla Eklenti 11638 Hfz ve Cihan_as domates fidesi işindeler :) Eklenti 11639 Hizals ve Cihan dün fidelerle :) |
1 Eklenti(ler)
Michiganensis de fuarda görevli. Bergama Meslek Yüksek Okulunda okuyor, Seracılık Bölümü'nde. Okullarının standı önünde onu görüntüledim.
Eklenti 11640 |
Teşekkür ederim...
Bebiş vardı en küçük ağaç onuda koyalım mı ? Çok sevimliydi... |
Evet Melis, en küçük ağaç. Onun fotoğrafını kim çekti, yüklesin bekliyoruz. Daha 1 yaşında bile değil, dedesi Cihan_as' a yardıma gelmiş :)
|
Harika bir yüzü vardı çok sevimliydi tekrar göresim geldi :) Yarın fuarda yokum ama arkadaşlarım standımızda bulunacaklar. Direksiyon sınavım yüzünden gelemeyeceğim. Asıl yoğunluk yarın olacak diye tahmin ediyorum bende ama malesef bulunamayacağım...
|
Adabayrakoğlu ve Penelope bize kek ve kurabiye getirdiler, ellerine sağlık :)
Bu gün yine pek çok üyemizle tanıştık. Listesi Memet'te. A,unutmadan bonsaici üyemiz Bonsaisan da geldi, ve yazın veya sonbaharda bir atölye çalışması yapmaya karar verdik :) Genç üyelerimizden İzmirli bilgi birikimi ile beni şaşırttı. :) |
Çocuklar çok tatlılar, mutlulukları gözlerinden okunuyor. :)
Hepiniz çok yoruldunuz ama harika iş çıkardınız. Elinize sağlık. |
Arkadaşlar aranıza katılamadığım özür dilerim.Ama eşim benim yerime sizinle tanışmış ve çok memnun olmuş.Çocuklarda hediyeler için teşekkür ediyorlar.
Bugün ve yarın , yerime vekaleten eşimle çocuklarımı gönderiyorum. |
Fuar davetiyesi olmayanlar, memet'e telefonla ulaşıp ücretsiz davetiye alabilirler.
memet tel: 543 304 40 35 |
Arkadaşlar gerçekten hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim. Orada olamadığım için çok üzüldüm. Resimler için teşekkür ederim, orada bulunamadık hiç olmazsa resimler ile avunuruz......
|
Bugün malesef gidemedim.
Ben de sizler gibi fotoğrafları bekliyorum. |
Ben yarın geleceğim. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum.
|
Bu arada şimdiden Sn Adabayrakoğlu'na buradan da teşekkür ediyorum. sayesinde yarın sellukma kavuşacağım:p
|
Bende fuardan yaklaşık 70 dk önce geldim.
Çok güzel fotoğraflar çekildi. Yakın zamanda görürüz. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025