![]() |
Selahattin Yılmaz arkadaşımıza fideler için teşekkür ederim cok sayıda ziyaretcı ve üye arkadaşlara dagıtımını yaptık fuarın son günü için ayırmamız mumkün olmadı.
|
Alıntı:
Ben sordum ve doğal boya ile boyanıyor dediler. Ben de doğal hali yeşil hali değil mi zaten diye bir cevap verdim. |
Alıntı:
|
Fuar alanında maalesef wireless bulunmuyor. Sağdan solan bir kaç bağlantı bulduk ama bağlanmak mümkün olmadı. TTnet'in bağlantısı var ama onun için de Türk Telekom'dan kontör almak gerekiyormuş ve ne kadar verimli olabileceği şüphe götürür bir durum :)
Neyse canlı yayın hayalimiz artık bir daha ki fuarda mümkün olacak gibi. DarkYES'le bugün konuştuk, fuar yetkilileri bizim standdaki izdihamdan sonra bize seneye daha büyük bir stand verebilir.;) Fuara hareket katıyoruz şu anda :D Yarın büyük gün tahminen büyük bir kalabalık olacak fuar alanında, Yardımcı olabilecek her üyeye ihtiyacımız olacak... |
1 Eklenti(ler)
Arborsculpture
|
Fotograflar ve bilgiler için teşekkürler. İlgi ile takip ediyoruz.
|
3 Eklenti(ler)
Bugün bir grup ana okulu öğrencisi fuarı ziyaret etti. Hepsine boyama kitabı hediye ettik.Biraz da okula yolladık. Onların standımızın önünde fotoğrafını çektim. Ayrılmadan önce neymiiiş dedik, doğayı koruyoruz, ağaçları seviyoruz :) Birazdan yollayacağım. O fotoğrafta sohbet ettiğim kişi üyelerimizden Leonardo Usta. Yanda oturan mavi gömlekli de yine üyemiz Efe. Bize ağaçtan yapılan sazlarla ilgili bir yazı yazmıştı. Dergi için de ud ile ilgili bir yazı hazırlayacak.
Eklenti 11637 minik ağaçdostları boyama kitaplarımızla Eklenti 11638 Hfz ve Cihan_as domates fidesi işindeler :) Eklenti 11639 Hizals ve Cihan dün fidelerle :) |
1 Eklenti(ler)
Michiganensis de fuarda görevli. Bergama Meslek Yüksek Okulunda okuyor, Seracılık Bölümü'nde. Okullarının standı önünde onu görüntüledim.
Eklenti 11640 |
Teşekkür ederim...
Bebiş vardı en küçük ağaç onuda koyalım mı ? Çok sevimliydi... |
Evet Melis, en küçük ağaç. Onun fotoğrafını kim çekti, yüklesin bekliyoruz. Daha 1 yaşında bile değil, dedesi Cihan_as' a yardıma gelmiş :)
|
Harika bir yüzü vardı çok sevimliydi tekrar göresim geldi :) Yarın fuarda yokum ama arkadaşlarım standımızda bulunacaklar. Direksiyon sınavım yüzünden gelemeyeceğim. Asıl yoğunluk yarın olacak diye tahmin ediyorum bende ama malesef bulunamayacağım...
|
Adabayrakoğlu ve Penelope bize kek ve kurabiye getirdiler, ellerine sağlık :)
Bu gün yine pek çok üyemizle tanıştık. Listesi Memet'te. A,unutmadan bonsaici üyemiz Bonsaisan da geldi, ve yazın veya sonbaharda bir atölye çalışması yapmaya karar verdik :) Genç üyelerimizden İzmirli bilgi birikimi ile beni şaşırttı. :) |
Çocuklar çok tatlılar, mutlulukları gözlerinden okunuyor. :)
Hepiniz çok yoruldunuz ama harika iş çıkardınız. Elinize sağlık. |
Arkadaşlar aranıza katılamadığım özür dilerim.Ama eşim benim yerime sizinle tanışmış ve çok memnun olmuş.Çocuklarda hediyeler için teşekkür ediyorlar.
Bugün ve yarın , yerime vekaleten eşimle çocuklarımı gönderiyorum. |
Fuar davetiyesi olmayanlar, memet'e telefonla ulaşıp ücretsiz davetiye alabilirler.
memet tel: 543 304 40 35 |
Arkadaşlar gerçekten hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim. Orada olamadığım için çok üzüldüm. Resimler için teşekkür ederim, orada bulunamadık hiç olmazsa resimler ile avunuruz......
|
Bugün malesef gidemedim.
Ben de sizler gibi fotoğrafları bekliyorum. |
Ben yarın geleceğim. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum.
|
Bu arada şimdiden Sn Adabayrakoğlu'na buradan da teşekkür ediyorum. sayesinde yarın sellukma kavuşacağım:p
|
Bende fuardan yaklaşık 70 dk önce geldim.
Çok güzel fotoğraflar çekildi. Yakın zamanda görürüz. |
Merhaba,
Biz de memet ile birlikte yeni eve geldik. Her şey çok güzeldi. Pek çok üyemiz geldi ya da üye olmayıp da böyle bir site oluşturduğumuz için teşekkür edenler oldu. :) Bu anlamda bir şekilde buraya katkısı olan herkese ben bir kez daha teşekkür etmek isterim. Bu anlamda burada bizimle bilgisini paylaşan, zamanını ayıran, sevgisini ve ilgisini esirgemeyen, öyle veya böyle bir şeklde bu işin ucundan tutan herkese şunu söylemek isterim ki gerçekten giderek büyüyen bir ağacımız var :) |
Evet *******:D
|
5 Eklenti(ler)
Son derece hareketli ve bereketli bir gün oldu.Sevgili Darkyes aramızdaydı.Taa Ankara'dan gelip bize destek verdi.
Sabah Dkp ve eşi geldi.Eşi sonra ayrıldı amaDilaver Bey (Dkp) kapanışa dek bizimleydi. Eklenti 11673 Yine üyelerimizden çok ziyaretçimiz vardı. Liste Memet'te. Her miniği çevirip boyama kitabı verdik. Enaltta Caploonba, Penelope ve Hfz minik doğaseverlerle :) Bilin bakalım ne oldu? Akşam üzeri Selçuk44 elinde nefis bir pasta ile çıktı geldi :) Pastaya bir yapışkan etiket takıp mum yaktık ve Caploonba'ya doğa ile ilgili bir dilek tut deyip üflettik :) Eklenti 11676 Plastik çatal bıçağımız çoktu ama tabağımız yoktu. Olsun, ne gam. Kartonları yırtıp pasta dilimlerini üzerine koyduk ve yedik :) Pasta harikaydı. Teşekkürler Selçuk 44. Eklenti 11677 Soldan sağa, ayaktakiler; Penelope, Cihan-as, Dkp. Oturanlar; Caploonba, Darkyes, Selçuk44, Memet. Hafize o anda çiçekçileri dolanıyordu. :) |
Mine Hanım gelemediğim için üzüldüm. Fotoğrafar öyle sıcak ki!
|
Üzülme Ada, sen gönlümüzdeydin :)
|
Asıl Darkyes çok güzel fotoğraflar çekti. Ziyaretçi üye listesi de Memet'te . Yollarlar diye bekliyorum :)
|
Çok teşekkür ederim Mine Hanım.
|
Yarın hobi bahçesine aybala ve ben gideceğiz. Agaclar.net'ten çoooook önce tanıdığım iki arkadaşım gelecek... Belki bir de bizim etoburcu:) Hepsi bu kadar.
Demem o ki, bu fuar İstanbul'da olsaydı, kadro yukarıda saydığım gibi olurdu. Gözünü seveyim, Ege'nin :) Not: Ben de Ege'liyim de... |
Fotoğrafları çevireceğiz yükleyeceğiz ama biraz zaman :)
Pek bir yorulmuşum ben. Bir de hastalıktan yeni kalktım biraz formdan düşmüşüm. ;) |
Toplam 40 üye gelmiş bu güne değin. Tabi bunlar bilip üye olanlar. Gelip de üye olmayanları saymadık, sayamadık :D
|
Sevgili Malina, Erguvan Muhibbi'nin kaygıları boşunaymış öyleyse.
|
fuar
Alıntı:
|
Hatırlıyorum, ufak çapta bir tartışma bile yaşamıştık :)
|
Sayın Malina
Ben de anne tarafından Ege'li olduğumdan her ne kadar siteminizi üstüme almasam da baba tarafından İstanbullu olarak savunma ihtiyacı hissettim.Üç haftadır,büyük istekle hobi bahçesi ne gelme programları yapıp,pazar günleri bir engelle karşılaştım.Çok istememe rağmen olamadı! Buna gene İstanbul şartları diyelim.Bakarsınız hasatta yardımınıza gelebiliriz! Bu arada fuar izlenimlerini takip ediyorum,herşey mükemmel.Emeği geçenleri tebrik ederim. |
Erguvan Muhibbi' nin girişimi sayesinde katıldığımız bu fuar bizim için güzel bir tanıtım oldu. Sağolun Hüseyin Bey.
Bu arada iki sponsorumuz da fuardaydı. Hasad Yayınları ve Şişen Tablet. İkisinde de uğradık :) Pekçok kurum ve kuruluş işbirliğine hazır olduğunu belirtti :) Özel teşekkür de aldık, sitem de. Sorumu yanıtlamadınız diye kırgınlığını belirten üyemiz de oldu :) |
1 Eklenti(ler)
Selamlar;
Ancak bilgisayar başına geçebildim. Çok yorulmuşum :) Herşey çok güzeldi. Dün siteye giremedim. Öncelikle dün çektiğim fotoğrafları yüklemeye çalışacağım. Alıntı:
1.ve 2.Fotoğraf: Cihan As'ın eşi ve torunu. 3.Fotoğraf:Cihan As'ın torunu. 4.Fotoğraf,Soldan sağa arka sıra:Seçk,n, Cihan As, Mine Hanım,Michiganensis.Ön sıra; Hfz, Cihan As'ın eşi ve torunu. |
Cihan abinin torunu, bizim badem şekerimizin. Maşallah çok tatlı bir kız.
|
1 Eklenti(ler)
Standımızdan genel görüntüler.
|
1 Eklenti(ler)
1.Fotoğraf: Cihan As, eşi ve torunu.
2.Fotoğraf:Mine hanım bilgilendirme yapıyor. 3.Fotoğraf: Agaclar.net'in dünyaya açıldığı an :) Memet bir ingiliz beyine (mükemmel ingilizcesiyle) agacları tanıtıyor :D 4.Fotoğraf:Mine hanım ve Darkyes sohbet ediyor. |
Alıntı:
fuarda emeği geçenlere tebrikler başarılarınızı resimlerden de olsa takip edip okuyoruz biz burda bir fuarda ziyaretçi olarak dahi buluşmayı beceremiyen istanbullular olarak. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025