![]() |
Fuar resimleri
1 Eklenti(ler)
Sevgili doğa dostları fuar ziyaretimden sonra Ören'e Kiraz toplamaya gittim.Bugün geri döndüm ve İzmir dışına çıkıyorum Mine Hnım Fotoları ancak gönderiyorum.Sizlerle tanışmaktan çok mutluyum.
|
Alıntı:
Sayıları çok olmasa da böyle siteler var. Bence sözün doğrusu şöyle olmalı : Biz de sanalla gerçeği birleştiren sitelerden biri olduk. |
Fotoğrafları göndermeyi beceremedim sanırım üzgünüm.
|
Boyutlarına dikkat edin ve jpg formatında olsun.
|
fuar çok güzeldi gerçekten sizleirde orada görmekten büyük mutluluk duyduk ege üni-ziraat fakültesi olarak bizde oradaydık mine hanımla da tanışma imkanı bulduk ben toprak bölümündeyim başka etkinliklerde görüşmek dileğiyle
|
4 Eklenti(ler)
Fuardan genel görüntüler eklememi isteyen arkadaşlar olmuştu. Kusura bakmayın fotoğrafları düzenlemeye ancak vakit bulabildim:)
|
4 Eklenti(ler)
Devamı..
|
4 Eklenti(ler)
Devamı..
|
Penelophecim fotoğraflar için çok teşekkür ederim. Çok güzeller keşke gelebilseydik fuara...
|
4 Eklenti(ler)
..Devamı..
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Devamı...
|
4 Eklenti(ler)
..Devamı...
|
4 Eklenti(ler)
Devamı..
|
4 Eklenti(ler)
Devamı... Bunlarda son fotoğraflar:)
|
Of niye bu fuar Bursada da düzenlenmiyor yahu :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tamam işte o başka bahar, önümüzdeki bahar olsun, gelecek seneye yapılacak olan fuara gelirsin :)
|
İnanın gelmeye çalışacağım sizler ile tanışmayı çok isterim çunkü....
|
İyi gümler,
Ege süs bitkileri fuarına katıldığımda Sevgili İzmirli üyelerimzle ilk defa tanışma fırsatı buldum. fuardaki stantımızda üyelerimiz çok güzel bir dayanışma içinde özveriyle çalışıyorlardı. İzmirli kardeşlerimle tanışmaktan ve agaclar.net'in inanılmaz kalitesindeki aktivitelerine katılmaktan çok büyük zevk aldım. Sayın Ada Bayrakoğlu, Mine Parlakkaner, Memet, hfz, hizals, Cihanas, plumbago, caploonba ve şimdi ismini hatırlayamadığım herkese bana gösterdikleri yakın alakadan dolayı teşekkür eder ayrıca resimleri yayınlamakta geç kaldığım için özür dilerim |
Ege Süs Bitkileri Fuarı İzmir fotoğrafları
4 Eklenti(ler)
bir dahaki sene fuar buluşmasını sabırsızlıkla beklerken yeni buluşmalarımızla ilgili haberlerinizi izliyorum. herkese çiççekleri ve sevdikleriyle brber sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum
selamlar. |
Bu güzel fotoğraflar için çok teşekkürler Selçuk Bey. Bizde sizinle tanıştığımız için çok memnunuz, en kısa sürede görüşmek dileğiyle..
|
Sevgili Selçuk44, Memet'in iş yoğunluğu arttı .
Biraz rahatlasın en kısa zamanda toplanmak istiyoruz. Bilginiz olur. Saygılar... |
İyi akşamlar mesajlarınıza çok teşekkür ederim.Toplantı haberlerinizi takip ediyorum.Bu arada son resimde Sayın hfz hanımın bana hediye ettiği mum çiçeği ucundan azıcık görünmüş ,şimdi neşesi çok iyi ,küsmesin diye yanından kimseyi hızlı bile geçirtmiyorum .Gelişme olursa ilgili bölümde resmini beğenilerinize sunacağım.
İyi tatiller ve sağlıklar dilerim. |
Sevgili Selçuk44,
Bu güzel kareler için çok teşekkür ederiz.. Umarım en yakın zamanda tekrar toplanırız.. Ben de arkadaşlardan haber bekliyorum.. Sevgi ve saygılarımla. |
Dostlarım, bir süre uzaktaydım. Gerçekten, gurur verici bir çalışma yapılmış. Hepinize teşekkürler.
|
İzmir grubu ve fuar etkinliği muhteşem. İnanılmaz bir dayanışma ve özveri örneği var ortada. Ellerinize yüreklerinize sağlık.
Not: Fotografların altında kim kimdir olabilseydi keşke. Kafamda tahminler yürüttüm ama ..... |
Her şey mükemmel ve harika olmuş. Sıcacık bir gurubun içindeyim artık. Herkese selam olsun taaa yürekten.
|
Mahmut bey maalesef tek tek yazacak kadar enerjimiz kalmamıştı :( Ama başlardaki fotoğraflarda var. Gölgenizi de yanınızda getirmişsiniz:D
|
Hep tahmin ettiğim gibi. Memet,Mine Hn ve Hfz. tahminim doğru çıktı.
|
:) Genelde herkes hemen tanıyor zaten :)
|
Gerçekten fuar harikaymış.Bir sonraki fuarda aranızda olmak için elimden geleni yapıcam.
|
Bekleriz.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025