![]() |
Alıntı:
Fidanlıktan alınmış fidanın saksıda yetiştirilmesi = Yetiştirme çiftliklerinden alınmış balıkların akvaryumda yetiştirilmesi. Koyu renkli yazınıza da can-ı gönülden katılıyorum. Bilinçli bonsaiciler bonsailerini yetiştirebilmek için yıllarca büyük çaba ve emek harcarlar. Normal bir bitkiden çok daha fazla bakım ve ilgi gerektirir. Beni en iyi siz anlarsınız.. Çok teşekkür ederim. Bakış açımızı geliştirmede katkılarınızdan dolayı. Tekrar samimiyetle saygılarımı sunarım.. Ve tüm doğa sever dostlara.. |
Alıntı:
Bandwith konusunda sıkıntımız olabileceği aklıma gelmemişti.Peki okumak için koyulan bu versiyon dışında bir yüksek kalite versiyon hazırlanıp, saklamak isteyenler için exe olarak Rapidshare gibi dosya paylaşım sitelerine yüklense, nasıl olur? Bu agaclar.net'e yük getirmeyeceği gibi okuyanlara da kolaylık olur, internet bağlantısı olmadan da istedikleri gibi açıp okuyabilirler. Bu arada yapılacak çizimler konusunda arkadaşların önerilerini bekliyorum, nasıl bir şeyler yapabiliriz? |
Alıntı:
Rapidshare gibi paylaşım sitelerinden nefret ettiğim için hiç aklıma gelmemişti. Bu yol, site için külfet oluşturmayacaktır. Fakat, yüksek kaliteli versiyonun boyutu hakkında bir fikrim olmadığı için insanların indirmeye ne kadar yanaşacağını da düşünmek lazım diye düşünüyorum. Bu arada, normal dergi (yani şu anda izlediğiniz dergi) de hard diskinize yazılmakta. Biraz araştırma ile nereye indirildiğini bulmak ve arşivlemek zor olmayacaktır. Not: Bu dosyayı hard diskiniz de aramak için, "ocak07" (tırnaksız) kelimesini aratabilirsiniz. 07 den sonra köşeli parantez için de bir sayı yazabilir, ki bu önemli değildir. Dosyanın soyadı ise "swf" olmalıdır. Yani kısaca bulmanız gereken dosya, ocak07.swf dir. Aramayı ocak07*.* diye yaparsanız bulabileceğinizi düşünüyorum |
Ellerinize sağlık arkadaşlar. Emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler....
Botanikçilerimizin de , Ziraat Müh. lerimiz de, Orman Müh. lerimizin de, Çevre Müh. lerimizin de , Çiftçilerimizin de, kısacası her kesimden her arkadaşımızın faydalanacağı bir dergi olmuş. Teşekürlerrrr... |
TEBRİKLER!
Sadece ben değil.. Ailece bayıldık :D Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum... Bana düşen birşey olursa, seve seve ;) |
Zorunlu harcamalarımız nedeniyle dergiye biraz reklam alsak iyi olacak. Bir bakının bakalım, çevrenizde reklam verecek birileri var mı? :)
|
|
Ellerinize sağlık. :) :)
|
Dergiyi karıştırırken Goran Bregovic'le karşılaşacağımı hiç tahmin etmiyordum doğrusu:)
Şubat sayısı da çok başarılı. Sanki daha sevimli:) Sevgililer günü de unutulmamış. Eski çaydanlıkların, bardakların içinde çiçek büyüttüm ama ayakkabıyı hiç denememiştim. İyi fikir. Valla ne desem ki, öyle güzel şeyler yapmışsınız ki ben niye bu kadar yeteneksizim diye hayıflandım:) Ellerinize sağlık. Aaa söylemeyi unuttum. Minicik bir yazım hatası buldum:) Muhtemelen benden başka kimse dikkat etmemiştir. Ağaç Araba yazısında fotoğrafı bulunan Kemal Eminoğlu'nun adı küçük harfle yazılmış. Tamam kabul ediyorum, takıntım var:) |
Tebrikler
1.sayıdan çok daha mükemmel olmuş...Emeği geçen herkese teşekkür ederim Japon bahçesindeki uçan kuş muhteşem olmuş ,e-dergiye 3 boyutlu bircanlılık getirmiş,beni heyacanlandırdı ,kendimi birden doğada hissettim.. Bu tür uygulamalar daha çok yapılmalı derim..Aynı uygulama venüs sinek kapanında da yapılabilirdi örneğin.. Erkan Hocam, yazınızla venüs sinek kapan severler artacak...sanırım gelecek ay herkesin beklediği orkideler var..Nisan ayında yani roridulaların geleceği ay ise bir roridula yazısı bekliyoruz sizden.. Venüs sinek kapanında maddeler halinde yaptığınız ayrıntılı açıklamaları çok beğendim..Aynı şekilde roridula için maddeler halinde, ayrıntılı bakım şartlarını Nisan e-dergide yazarsanız roridula severler olarak çok memnun olacağız.. Saygılar-sevgiler . |
Sevgili dostlar dergimizin Şubat 2007 sayısının hazırlanması,yayına sunulması aşamalarında emeği geçen bütün güzel insanlara
TEŞEKKÜRLER.İYİKİ VARSINIZ |
Bonsaileri okudum(bonsailere meraklı olduğum için).Benim için bu ay(Şubat 2007) dergisi güzel.Hatta çok güzel diyelim.Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.Galiba mart sayısını nisan sayısını bütün sayıları merakla bekliyorum.
|
Bu çalışmanın içinde olmaktan gurur duydum, yeni sayı ne güzel olmuş...
|
Bundan iyisi şamda kayısı.
Elinize sağlık. |
Tüm emeği geçenleri can-ı gönülden kutlarım. Hem estetik , hem işlevsel. MİMARİDE BUNA DÖRT DÖRTLÜK DİYORUZ.
|
Gerek teknik, estetik gerekse içerik açısından çok kaliteli bir dergi olmuş.
|
Her türlü övgüyü hak eden bir çalışma. Öncelikle tebrik ederim, dergi gibi dergi olmuş bravo...Emeği geçenlere ve böyle bir çalışmaya aracı olan herkese teşekkürler,gördüğüm kadarıyla bu dergi, içerik zenginliği ve bilgi olarak çok daha kapsamlı bir hale geliyor,böyle devam etmesini diliyor diğer sayılarını sabırsızlıkla bekliyoruz :)
|
Üzüntü ve Özür Mesajıdır
Alıntı:
Ben ise, "-benden kaynaklanan sebeplerden ötürü- bu çalışmanın içinde olamamaktan dolayı büyük üzüntü ve sıkıntı içindeyim". Ya da son cümleyi şöyle düzeltsem daha doğru olacak sanırım: "...bu çalışmanın içinde olup da gereğini yapmamış olmaktan dolayı..." 1,5 aydan uzunca bir süredir keyiften yoksun bir süreç içinde olmamdan dolayı sözlerimi tutamadım. Ama sürecin sonlarına gelmekteyim. Özür ve af kabilinden bildirmek istedim. Saygılarımla... |
Alıntı:
|
e-DERGİ
Merhaba
Çok büyük keyif alarak okuduğum ve bir o kadar da yararlı olduğuna inandığım konulardan derlenmiş harika bir yapıt olmuş,bu dergide emeği geçen herkese bir kez de ben teşekkür ve tebriklerimi iletiyorum.Bir sonraki sayıyı sabırsızlık ve merakla bekleyeceğim... |
e-DERGİ
Merhaba
Çok büyük keyif alarak okuduğum ve bir o kadar da yararlı olduğuna inandığım konulardan derlenmiş harika bir yapıt olmuş,bu dergide emeği geçen herkese bir kez de ben teşekkür ve tebriklerimi iletiyorum.Bir sonraki sayıyı sabırsızlık ve merakla bekleyeceğim... |
dergi bence çok başarılı.ben çok mutlu oldum dergiye ulaştığımda.çünkü ağaçlar konusunda bilgilerimi geliştirmek istiyorum.hem bu site hem de dergi benim ve benim gibiler için biçilmiş kaftan.ve benim gibi bir çok insan olduğunu düşünüyorum.
emeği geçen herkese teşekkürler. emeğinize sağlık. acaba benim de dergi için yapabileceğim birşeyler olabilir mi? |
Salih, hangi konularda yardım edebileceğini yazar mısın?
|
Ocak ve Şubat sayılarımız ilk iki sayı değil de yıllardır çıkıyormuş gibi. Acaba basılı dergi olsa nasıl olurdu diye geçti aklımdan. Emeği geçenleri kutlarım.
Ayrıca 2006 yılını ağaçlar net sayesinde çok mutlu kapattım! Ayın üyesi seçilmek, ardından hediye gelen speakerlar ve Şubat dergisinde bana ayrılan yer. Kısacası teşekkürler arkadaşlar... |
Dergi çok güzel bu dergide emeği geçen herkese bir kez de ben teşekkür ve tebriklerimi iletiyorum.Bir sonraki sayıyı sabırsızlık ve merakla bekleyeceğim...
|
Vildan Sönmez, az önce arkadaşımla konuştuğum konu mesajınızla örtüşüyor..
Bir arada olma ruhunun, birlikte olma duygusunun "arkadaşlar" sözünün çok değerli olduğunu anladım sonunda... |
Alıntı:
|
degi çok güzel olmuş bayıldım:) ellerinize sağlık.. emeği geçen herkese teşekkür ederim.. açılmasında da hiç bir sorun yaşamıyorum.. hemen yükleniyor...
|
dergide emeği geçen şahısları canı gönülden kutlarım
|
Şimdi benim aklıma takılan bir konu var e-dergi hakkında...
Ben dergiyi incelediğimde konular ya ziraatla, ağaçlarla veya bu konuda çalışma yapmış kişilerin yaşamlarıyla bağlantılı oluyor. Biz göndermek istediğimiz yazıların konularını bu sınırlamaya göre mi belirleyeceğiz yoksa ileriki sayılarda başka konulara da yer verilebilir mi? |
Hangi konuda yazı göndermek istediğini belirtirsen üzerinde anlaşması daha kolay olur bence.
Dergi içeriği, site içeriğine uyumlu gidiyor... |
Alıntı:
Mesela "Yürüyen Köşk" ile ilgili bir yazı güzel olur mu? Çünkü orada uğruna köşk yürütülen bir ağaç var. |
Titan, fotoğraf çekimlerini sen yapacaksın değil mi?
|
Evet , dergide yayınlanacağı için başkasının fotoğraflarını kullanmam.
|
Şubatın ortasına kadar adresime gönderirsen mart ayında yer alabilir...
Bu arada yeni konuları da düşünüp, önerebilirsin. Türkçe yazım kurallarına dikkat etmeyi unutma olur mu? :) |
Tamamdır... İnşallah güzel bir şeyler yapabilirim. :)
|
Ellerinize sağlık çok güzel ve yararlı bir çalışma olmuş
|
En evvel kendinden de önce şunu sormak istedim sayın uzer_zr ye....
KİM BU ŞİRİN KIZ...? TANRIM NAZARDAN KÖTÜ GÖZDEN KÖTÜ DÜŞÜNCELERDEN KORUSUN... |
Sevgili Uzer_zr, kendini Yeni gelen arkadaşlar arkadaşlar başlığında tanıtmayı ihmal etmezsen seviniriz. Hoş geldin.:)
|
SEVGİLİ SİTE YÖNETİCİLERİ DAHA DERGİYİ TAM OKUMADAN BENİ ÇOK ETKİLEYEN BİŞEYİ PAYLAŞMAK İSTEDİM.HEPİNİZİN ELLERİNE SAĞLIK VE ASILKONU AHLATLAR.BENİ ÇOK UZUN YILLAR ÖNCESİNE GÖTÜRDÜ OKADAR ÇOK ANI VARMIŞKİ HEPSİ HÜZÜNLE GÖZLERİMİN ÖNÜNE GELDİ.BİR KONU ANCAK BU KADAR ANLATILABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM VE HASAN OKTAR' beye teşekkür ediyorum.sağolun var olun
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:28. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025