![]() |
Ehem, kem, küm... Ne yedim di ki?!? :)
|
|
Alıntı:
Boy, göz, nasıl bir ilgi var acaba? Hımmm, Salıncaklar yüzünden! :( Gelecek sefer, seni de götürürüz. Söz! |
Sabah sabah beni gülme krızine soktun DarkYES, Allah da seni güldürsün. Ellerine sağlık, ne kadarda güzel olmuş.
|
Alıntı:
1 Temmuz'da yapılacak olan festivale gidersek eğer, yanımızda uçurtma da götüreceğiz, yüksek yüksek tepeler gördük orada:) |
Sevgili dark eline sağlık. Bundan böyle tommiks, teksas, tombraks tadında öykülerinin devamını bekliyoruz.
Seni Ankara Büyük Şefi olarak, bu "gezi romanları" yazma işine tayin ettim;) |
Alıntı:
Her kes taşıyabileceği kadar yemeği yesin işte!:) |
SARIKOZDA FİDAN DİKEN VE KATILAN BÜTÜN DOSTLARA : Ellerinize sağlık .Derya kız bir ateş yaktı o ateş hiç sönmesin.
|
İnşallah sönmeyecek. Yakında Çam fidanlarımız gelecekmiş. Bir günde onları dikmeye gideceğiz. Tabi bu Ağaçlar net üyeleri artık beni kovalamazsa :p
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Güldürebildiysem ne mutlu bana... |
Sizleri Tebrik Ediyorum.. Hepinizin Ellerine Sağlık... Bizler Sakaryasporlular olarak Nisan Ayının 15 gibi 1965 Fidan dikeceğiz...
Daha Yeşil Bir Dünya İçin.. |
Elinize sağlık
Arkadaşlar
Elinize sağlık, çok güzel bir iş yapmışsınız. Resimlerden ve yazılanlardan anladığım kadarıyla gezi de çok keyifli geçmiş :)) Ben henüz kimseyi tanımıyorum ama yapılacak başka bir etkinliğe katılıp hepinizi tanımak ve kutlamak istiyorum. Herkese selamlar inci |
Öleceğim gülmekten Dark:D :D
|
O gün, gün boyu Dark gülmekten ölecekti. Dark'ı bir görseniz herşeye gülüyor.
Su Toprak umarım çalışmanızda başarılı olursunuz. Bize katılan katılmayan herkese bir defa daha teşekkür ederim. 1 Temmuz daki şenliğimize hepiniz davetlisiniz. Ajandanıza şimdiden not alabilirsiniz. |
Kim ben mi güldüm. Yok canım size öyle gelmiş. Karıştırmışsınız :D
Yine güldüm galiba ;) |
Bereketli ve hayli güzel geçirilmiş bir hafta sonu olmuş. Birdaha ki sefere ayakkabı giymeyin. Elektrik de kalmaz :)))
Derya kardeş ağaçlarınız güle güle büyüsünler. |
Öncelikli olarak dikim çalışmalarına katılanları tebrik eder böyle özverili ve emek isteyen bir çalışmada bulundukları için ve özellikle bu işte en büyük katkısı olan derya hanım başta olmak üzere herkesi tekrar kutlar, çalışmalarınızın devamını dilerim.
Ancak resimlerden gördüğüm ve burada bahsetmiş olduğunuz arazinin çamurlu olması ve yağmurun yağması aklıma takıldı.Çamurda dikim yapıldıysa fidanların tutma şansı az diyebilirim.Çünkü toprağın çamurlu olması nedeniyle zamanla topaklaşma yapacağından köklerin büyümesini engeleyecektir.Temennimiz bir aksilik olamadan başarılı bir sonuca ulaşmak. |
Çamur sadece yüzeyde idi. Kazıldığında alt taraflar sadece nemliydi gördüğüm kadarıyla, öyle bir sorun olacağını sanmıyorum.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 8923
Sarıkoz gibi bir köye bu harika derenin içindeki pislikler ve pet şişeler hiç yakışıyor muuu?:) |
1 Eklenti(ler)
|
Chew.de bu fotoğrafı gördüğümde ben çook gerilere gittim, çocukluğuma kadar... Evimizin çok yakınından geçen bir dere vardı, bu yüzden çok etkilendim sanırım.
Artık kolaycacık görebileceğimiz kadar yakınımızda olan derelerimiz yok. Bu yüzdendir ki bunu PS ile temizledim. Hiç değilse şimdi böyle temizine bakıyorum.;) |
Derya'ya teşekkür ederiz. Öncülüğünde ne güzel çalışmalar yapılmış. Darky, fotoğraf konuşturmakta üstüne yok. Devamını bekleriz.
Sizler gibi tatlı yorulmayalı yıllar olmuş. Özlediğimi farkettim. Alışmamış vücutlar bir hafta kımıldayamaz duruma gelir. Ben sizlerle olsaydım daha bir saat dolmadan ellerim su toplardı. Hepinize tekrar teşekkürler o güzel anları bizlerle paylaştığınız için. |
Sevgili Sevelim, sizler o gün, gün boyunca hep bizim yanımızdaydınız. İnşallah yine çok yakında çam fidanlarımızı dikeceğiz. Artık kısmetse sizde ona gelirsiniz. Gelemezseniz de siz ve tüm ağaçlar net üyeleri, zaten kalbimizdesiniz. :p
|
Alıntı:
Alıntı:
Derya, kolay gelsin! |
|
Sonunda Sarıkoz Köyü fotoğraflarımı bitirdim. Kapanışı ise bununla yaptım.
Bu halini Cd'ye ekleyeyim ;) http://farm1.static.flickr.com/249/4...1c5accfd6f.jpg |
Mükemmel bir görüntü. Gelecek seneki takvim çalışmamız da bu resmi de kullana biliriz sanırım, ellerine sağlık Dark
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025