agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Çalışmaları (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-calismalari/)
-   -   Sarıkoz Köyü Toplantıları-Ağaçlandırma Çalışmaları (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-calismalari/2522.htm)

DarkYES 02-04-2007 22:13

Ehem, kem, küm... Ne yedim di ki?!? :)

aybala 02-04-2007 22:31

Bu ve bu fotoğraflardan anlaşılacağı üzere Müjgan Sarıkoz'a ağaç dikmenin
yanı sıra salıncaklar için de gidiyor :)

Zaman ayıran, emeği geçen herkesi kutluyorum.
(Tansel'in boyunu görünce gözlerine inanamadım...:))

Yücel Özlem 03-04-2007 00:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi aybala (Mesaj 91415)
...Müjgan Sarıkoz'a ağaç dikmenin yanı sıra salıncaklar için de gidiyor :)

...
(Tansel'in boyunu görünce gözlerine inanamadım...:))

Boy, göz, nasıl bir ilgi var acaba? Hımmm, Salıncaklar yüzünden! :(

Gelecek sefer, seni de götürürüz. Söz!

Derya Özen 03-04-2007 08:01

Sabah sabah beni gülme krızine soktun DarkYES, Allah da seni güldürsün. Ellerine sağlık, ne kadarda güzel olmuş.

Müjgan 03-04-2007 08:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi aybala (Mesaj 91415)
Bu ve bu fotoğraflardan anlaşılacağı üzere Müjgan Sarıkoz'a ağaç dikmenin
yanı sıra salıncaklar için de gidiyor :)

Ne alakası var canım, ben "bakın botlarımız çamurla ne kadar ağırlaştı, görün..." diye salıncakta o pozu verdimdi. :dilli:
1 Temmuz'da yapılacak olan festivale gidersek eğer, yanımızda uçurtma da götüreceğiz, yüksek yüksek tepeler gördük orada:)

Müjgan 03-04-2007 08:26

Sevgili dark eline sağlık. Bundan böyle tommiks, teksas, tombraks tadında öykülerinin devamını bekliyoruz.
Seni Ankara Büyük Şefi olarak, bu "gezi romanları" yazma işine tayin ettim;)

Müjgan 03-04-2007 08:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Chewbacca (Mesaj 91402)
Yani Dark ne diyeyim sana... Gören, duyan bir dünya bişi yedim sanır...

İşin kötü tarafı adım çıkacak... bir daha bir yere de çağarmayacaklar.

Kızılay Mc donald's da sen, ben ve gisela buluştuğumuzda nasıl yemek yediğini anlatıyor muyum? sağda solda... Anlatayım istersen...

Arkadaşlar provakasyonlara gelmeyin, birbirinize düşmeyin, biz bize lazımızz...
Her kes taşıyabileceği kadar yemeği yesin işte!:)

Mahmut Leventoğlu 03-04-2007 09:01

SARIKOZDA FİDAN DİKEN VE KATILAN BÜTÜN DOSTLARA : Ellerinize sağlık .Derya kız bir ateş yaktı o ateş hiç sönmesin.

Derya Özen 03-04-2007 09:35

İnşallah sönmeyecek. Yakında Çam fidanlarımız gelecekmiş. Bir günde onları dikmeye gideceğiz. Tabi bu Ağaçlar net üyeleri artık beni kovalamazsa :p

DarkYES 03-04-2007 12:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Müjgan (Mesaj 91452)
Sevgili dark eline sağlık. Bundan böyle tommiks, teksas, tombraks tadında öykülerinin devamını bekliyoruz.
Seni Ankara Büyük Şefi olarak, bu "gezi romanları" yazma işine tayin ettim;)

Katılabildiklerimle ilgili böyle çalışmalar yapmaya devam ederim :)

DarkYES 03-04-2007 12:11

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi deryaözen (Mesaj 91448)
Sabah sabah beni gülme krızine soktun DarkYES, Allah da seni güldürsün. Ellerine sağlık, ne kadarda güzel olmuş.

:D
Güldürebildiysem ne mutlu bana...

Su_Toprak 03-04-2007 12:42

Sizleri Tebrik Ediyorum.. Hepinizin Ellerine Sağlık... Bizler Sakaryasporlular olarak Nisan Ayının 15 gibi 1965 Fidan dikeceğiz...

Daha Yeşil Bir Dünya İçin..

İnci Akalp 03-04-2007 12:46

Elinize sağlık

Arkadaşlar

Elinize sağlık, çok güzel bir iş yapmışsınız. Resimlerden ve yazılanlardan anladığım kadarıyla gezi de çok keyifli
geçmiş :)) Ben henüz kimseyi tanımıyorum ama yapılacak başka bir etkinliğe katılıp hepinizi tanımak ve kutlamak istiyorum.

Herkese selamlar

inci

sezinci 03-04-2007 12:55

Öleceğim gülmekten Dark:D :D

Derya Özen 03-04-2007 13:12

O gün, gün boyu Dark gülmekten ölecekti. Dark'ı bir görseniz herşeye gülüyor.

Su Toprak umarım çalışmanızda başarılı olursunuz.
Bize katılan katılmayan herkese bir defa daha teşekkür ederim. 1 Temmuz daki şenliğimize hepiniz davetlisiniz. Ajandanıza şimdiden not alabilirsiniz.

DarkYES 03-04-2007 13:22

Kim ben mi güldüm. Yok canım size öyle gelmiş. Karıştırmışsınız :D

Yine güldüm galiba ;)

habibe 03-04-2007 13:40

Bereketli ve hayli güzel geçirilmiş bir hafta sonu olmuş. Birdaha ki sefere ayakkabı giymeyin. Elektrik de kalmaz :)))

Derya kardeş ağaçlarınız güle güle büyüsünler.

carpnus 03-04-2007 18:53

Öncelikli olarak dikim çalışmalarına katılanları tebrik eder böyle özverili ve emek isteyen bir çalışmada bulundukları için ve özellikle bu işte en büyük katkısı olan derya hanım başta olmak üzere herkesi tekrar kutlar, çalışmalarınızın devamını dilerim.
Ancak resimlerden gördüğüm ve burada bahsetmiş olduğunuz arazinin çamurlu olması ve yağmurun yağması aklıma takıldı.Çamurda dikim yapıldıysa fidanların tutma şansı az diyebilirim.Çünkü toprağın çamurlu olması nedeniyle zamanla topaklaşma yapacağından köklerin büyümesini engeleyecektir.Temennimiz bir aksilik olamadan başarılı bir sonuca ulaşmak.

Müjgan 03-04-2007 19:48

Çamur sadece yüzeyde idi. Kazıldığında alt taraflar sadece nemliydi gördüğüm kadarıyla, öyle bir sorun olacağını sanmıyorum.

Yücel Özlem 04-04-2007 09:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Müjgan (Mesaj 91755)
Çamur sadece yüzeyde idi. Kazıldığında alt taraflar sadece nemliydi gördüğüm kadarıyla, öyle bir sorun olacağını sanmıyorum.

Evet, dikimi oabildiğince, toprağın uygun olduğu yerlerde yapmaya gayret ettik.

Yücel Özlem 04-04-2007 11:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi pearls (Mesaj 91571)
Arkadaşlar

Elinize sağlık, çok güzel bir iş yapmışsınız. Resimlerden ve yazılanlardan anladığım kadarıyla gezi de çok keyifli
geçmiş :)) Ben henüz kimseyi tanımıyorum ama yapılacak başka bir etkinliğe katılıp hepinizi tanımak ve kutlamak istiyorum.

Herkese selamlar

inci

Efendim, sizi ara aramızda görmekten mutlu oluruz.:))

Müjgan 05-04-2007 15:34

1 Eklenti(ler)
Eklenti 8923

Sarıkoz gibi bir köye bu harika derenin içindeki pislikler ve pet şişeler hiç yakışıyor muuu?:)

Müjgan 05-04-2007 15:53

1 Eklenti(ler)
Eklenti 9025

Böyle temiz görüntülü hali daha iyi değil mi?

Bu konuda neler yapılabilir acaba?

Müjgan 05-04-2007 15:58

Chew.de bu fotoğrafı gördüğümde ben çook gerilere gittim, çocukluğuma kadar... Evimizin çok yakınından geçen bir dere vardı, bu yüzden çok etkilendim sanırım.
Artık kolaycacık görebileceğimiz kadar yakınımızda olan derelerimiz yok. Bu yüzdendir ki bunu PS ile temizledim. Hiç değilse şimdi böyle temizine bakıyorum.;)

Sevelim 06-04-2007 12:43

Derya'ya teşekkür ederiz. Öncülüğünde ne güzel çalışmalar yapılmış. Darky, fotoğraf konuşturmakta üstüne yok. Devamını bekleriz.

Sizler gibi tatlı yorulmayalı yıllar olmuş. Özlediğimi farkettim. Alışmamış vücutlar bir hafta kımıldayamaz duruma gelir. Ben sizlerle olsaydım daha bir saat dolmadan ellerim su toplardı.

Hepinize tekrar teşekkürler o güzel anları bizlerle paylaştığınız için.

Derya Özen 06-04-2007 15:57

Sevgili Sevelim, sizler o gün, gün boyunca hep bizim yanımızdaydınız. İnşallah yine çok yakında çam fidanlarımızı dikeceğiz. Artık kısmetse sizde ona gelirsiniz. Gelemezseniz de siz ve tüm ağaçlar net üyeleri, zaten kalbimizdesiniz. :p

Yücel Özlem 07-04-2007 12:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Müjgan (Mesaj 92442)
Sarıkoz gibi bir köye bu harika derenin içindeki pislikler ve pet şişeler hiç yakışıyor muuu?:)

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Müjgan (Mesaj 92452)
Böyle temiz görüntülü hali daha iyi değil mi?

Bu konuda neler yapılabilir acaba?

Derya Özen, bu konuda da çalışmaya başladı. Şimdi araştırıyor. Hatta bazı tepitleri var.

Derya, kolay gelsin!

DarkYES 12-04-2007 21:49

Efendim bu toplantı/çalışma esnasında çektiğim bir çok fotoğraf vardı.

Özellikle Yücel ağabey ile birlikte ökse otu Fotoğrafı çekeceğiz diye çamura saplanmıştık :D

Çektiğim Ökse otu fotoğrafları Burada

Köy ve çevresinde çektiğim diğer fotoğraflar ise Burada

DarkYES 14-04-2007 18:04

Sonunda Sarıkoz Köyü fotoğraflarımı bitirdim. Kapanışı ise bununla yaptım.
Bu halini Cd'ye ekleyeyim ;)

http://farm1.static.flickr.com/249/4...1c5accfd6f.jpg

Derya Özen 16-04-2007 08:04

Mükemmel bir görüntü. Gelecek seneki takvim çalışmamız da bu resmi de kullana biliriz sanırım, ellerine sağlık Dark

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:26.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025