![]() |
Derya Hanım, Köy'de kar kalktı mı?
|
Yücel bey kar kalktı kalkmasınada, pek çok olumsuzluk yüzünden planladıklarımızı yapamıyoruz.
|
Alıntı:
|
Yücel bey ilginize teşekkür ederiz. Yakın çevremizden kişilerin hastalığı ve ölümleri nedeniyle oluşan aksilikler.
|
Hastalara şifa, ölenlere rahmet, size de sabır ve metanet diliyorum.
|
-Derya Hanım, Kavakyellerinde yazmışsın. Sahi daha dikilecek fidanlarımız vardı. Ben sayıyı hatılamıyorum. Ama epey vardı değil mi. Bunlar, bir an önce dikilse çok iyi olacak.
-Mevsim hızla ilerliyor... |
Yücel bey müjdeli haberimi duydunuz inşallah. 1 Nisanda dikim var yine. Umarım bir aksilik çıkmazda, planlarımızda sapma olmaz.
|
Sarıkozdan haber var.
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Müjgan ablam ben sana özellikle haber vermedim. Ama zaten Veli ağbimle sizin geleceğinizi düşünüyorum. Ama tabi başka bir proğramınız yoksa.
|
derya başarılar size umarım iyi olur
|
Bir Sarıkoz macerasını daha sıkı takiple izleyeceğiz demektir.
|
Alıntı:
|
Derya kız aferin sana . Yücel ağabey,Müjgan hanım Veli bey sizlere de aferin.Artık SARIKOZ lu oldunuz ne güzel. Sarıkoz umuzun nüfusu artıyor. Ohhhh beee.
|
Alıntı:
Dikilen ve dikilecek fidanlar, serpilip büyüdükçe, bu işe gönül verenlerin hepsinin amel defterlerinde sevap sayfaları çığ gibi katlanıp büyüsün inşallah. |
1/nisan/2007 Pazar günü Sarıkoz'da ağaç dikimine katılacak olanları Tesbit etmeye başlayalım mı?
Ancak toparlanabiliriz. |
Yücel bey sizdeki bu çalışma ve paylaşma azmine hayranım. İyiki sizi tanımışım. Sarıkoz da bende olacağım benide listeye katın lütfen :p
|
Sarıkoz'da Ağaç Dikimine Katılacaklar:
Müjgan
Derya Özen Yücel Özlem |
Sevgili dostlarım, günümüz yaklaşıyor.
Sanırım keyfli bir gün yaşıyacağız. Havalar da güzelleşiyor. Sabırsızlanıyorum. Sayımızı, 30 Mart Cuma gününe kadar belrliyelim ulaşım konusunu da planlayalım derim. Uygun mudur? |
Alıntı:
ben ve oğlum... |
Ben de tam, bu kez sanırım Tunç Bey gelmeyecek diye düşünüyordum ki yazınızı gördüm. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
|
Alıntı:
Geç yazmamın sebebi geç görmemdir. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Hoş gelirsiniz sefalar getirirsiniz. Az önce Yücel bey misafirim di. Onun ve sizlerin tekrar geleceğini bilmek çok güzel. Bu kez köyümüz çok daha sıcak ve güzel olacak.
|
Yücel Bey sayesinde siteye, ilk resmimi yükledim Oleyyyyyyy :D
Sarıkoz dan bir görünüm belki gelmeme konusunda karasız olanlara yardımı olur diye düşündüm de |
Müjgan
Derya Özen Yücel Özlem Tunç Tansel Belki Hasan Lalaezar da gelir. |
Dostlar Merhaba,
Önemli bir şey çıkmazsa ben de geleceğim. |
Benim bu hafta seminerim var katılamadığım için çok üzgünüm.Aslında orada olup, ağaç dikmeyi ne çok isterdim.
|
Müjgan Akar
Derya Özen Yücel Özlem Tunç Kutlu Tansel Kutlu eses |
Alıntı:
|
Evet aslında 1 Nisan'da bir işim var ama sanırım saat 11-12 gibi bitecek . Gelmeye çalışacağım. Katılmayı bende istiyorum aslında.
|
:( Ama benim sınav haftam... :(
Neyse artık, başka bir aktivitede buluşmak dileğiyle, yanınızda olamayacağım ama ruhum sizinle olacak. :D |
Alıntı:
|
Anlaştık. ;)
|
Alıntı:
|
Hava tahminlerine göre 01/nisan/2007 Pazar günü Ankara'da hava çok bulutlu, sıcaklık 12 derece, yağmur yok.
|
Bulut yoğunluğu fazla olmaz umarım :)
En azından dikim esnasında değil dikim sonrasında yağmur yağar umarım :D |
Listeye beni de ekleyebilirsiniz :)
|
DarkYes seninde geleceğine çok mutlu oldum.
Bu arada Sabah gazetesi ve Hürriyet gazetesinin Ankara temsilcilikleri ile görüştüm. yaptığımız çalışma ile ilgili bir yazı ve resim istiyorlar. Ağaçlar net içinde güzel bir reklam olur inşallah. |
Fotoğraf makinem, yedek pilim ve hafıza kartlarımla geleceğim. Hatta ikinci bir makine daha getireceğim :)
Tunç'un da makinesi olur tahminen. Bol miktarda fotoğrafımız olacaktır :D |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:16. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025