agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Çalışmaları (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-calismalari/)
-   -   Röportajlar 1: Merve İldeniz (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-calismalari/227.htm)

pesmelba 31-12-2005 00:26

Merhaba Merve,
"merve" dedim, hoşgör :)
Sen benim güzellik timsalimsin.

Yıllar yıllar önce otobüslerde mi ne, panolarda, afişlerde mi ne,
senin bir reklam görüntün vardı...
Dünyalar güzeli bir yüz.
Muhteşem dudaklar, güzel burun, anlamlı bakışlar.

Ben de fena sayılmam, ama "benzemek istediğin biri" deseler sayacağım 3-5 kişiden en önde gelenlerdendin.

HÂlâ çok güzelsin bebeğim.
Ve eminim ki için de güzeldir.

Soru dersen bakalım bir...

Ne kadar zamandır oradasın?
Orada senin ruhuna hitap edebilecek tanıdıkların arkadaşların var mı?
Bir gün kıymalı yumurta yapmak istediğinde
çevrende kıyma bulamazsan, şehre gitmen ya da birini yollaman gerekecektir büyük ihtimalle...
Hayvanı kendin (ya da bir başkası) kesip de, kıyma yapıp sana verene kadar geçecek olan zaman, yiyeceğin kıymalı yumurtadan bezdirir mi seni?

Bir arı soksa bebeğini, ve giderek şişmeye başlasa vücudu,
ne yapacaksın?

kendine sordun mu hiç "bu geçici bir heves, kaçış mı, yoksa
gerçekten arzuladığın ve başa çıkabilme gücü ve bilgisine sahip
olabileceğin yeni bir yaşam biçimi mi" diye

Cevabın ne?

Oradaki yaşamındaki monotonlaşma risklerinin farkında mısın?
Bu olursa nasıl aşacaksın?

Sorularım sert gelmesin, amacım heves kırmak ya da
seni umutsuzluğa sürüklemek değil,
ucundan benzer yaşamı tatmış biri olaral deneyimlerimin sonucunda edindiklerimle seninkileri karşılaştırabilmek.

Öyle muntazam ve kusursuz bir güzelsin ki sen,
bu güzelliğinin bitmemesini arzu eden biri olarak
gevezelik ettim...
İstersen çok ciddiye alma :))))

karakedi 31-12-2005 20:19

hey teşekkür ederim,sevgisini her zaman gösterebilenlere nasılda bayılırım,hemen senin sevginsana yansır,merhebe herak atme soruların ayrıca çok güzel ama yılbaşı nedeniyle yarın yazacağım,sana ve tüm ağaçnet camiasına diledikleri gibi bir yil dilerim.

karakedi 01-01-2006 07:52

sevgili peşmelba,
ben kıymalı yumurta uğruna **** başka yemek için üzmem kendimi..karnımı doyururum evde ne varsa,,
kendi evioümiz yapılırken ılk sene kırada oturduk kapının üzerinde kovan vardı hergn en az 2,3 kere arı soktu beni hamileyken,,sonra bi kerede 9 aylık filanken leyla arı tarafindan sokuldu.ay bile demedi,,biliyorum çünkü bahçede mama yedirirken kaşığa saldırıyorlardı,o arada oldu ama kız etkilenmedi,demek bağışıklaşmış dediler,,eşim doktor evde rahat hissederim ama meramını anladım yılan çıyan arı akrep beni durduramaz,,korkuyu başrole koymaya kalksam inan bana esaslı senaryolar yaratabilecek hayal gücüm var ama hiç niyetım yok açıkcası,, burada da servisde bile ölen çocuklar kapkaçcılar sapıklar neler var,,,dşünceme girerlerse önce korkumu kabul edip itiraf ederim,,zihnimle ört pas etmeyi bırakt4ım artık..sonrada o korkularımında benden bi parça olduğunu bilerek değiştiririm zihnimi hızla,,,leyla doğduktan geçen seneye kadar korku bilmeyen ben ona ya bişi olursa korkusuyla kendimi helak edip durdum ancak geçen yıl aşabildim,,evet olabilir hepimize bişiler olabilir,,olursa da olur burada **** orada,,leyla benim tapulu malım değil ve zihnimize göre de tam emniyetli hiç bir yer yok,o zaman ana kıstasım ona faul yapmamak,ve ilerde ona ne olursa olsun kötü niyetli davranmamak,,bugün sıkılıp oynamadığınız **** koşturuyor diye kızdığınız biri sizi sonradan daha çok yıkar ona layıkıyle davranamazsanız,,,ama ben mümkün mertebe başka yollar gezıyorum ve ona bşii olsa tek üzüntüm hasret olur vicdan azapları değil,,
arkadaşsa var tabii,,dolu,,bodrum bu konuda ender bulunan bir yelpazeye sahiptir,yerli yabancı her kafada adam var birde ben kolay arkadaş bulurum kasmam...kendimle ise sıkılmam, doğa da ise saatlerce sıkılmadan dururum..mesela bakın serdar durmaz,,o daha ev tipidir ama alışıyor.bizimki bir bakıma kaçmak ama bir yerden çok bir tarzdan kaçmak,,üstelik ana amaç bu değıldi,,ben toprakla haşır neşir olacağım yer istedim.
kendime o soruyu sordum ben ilk yılım zordu,,bebek olayı bizi sarstı,,kolay gelmedi bana,,bağımsızlığıma.. ama hayır cevap hep doğaydı,,vicdan asıl ilk yıl doğayla uğraşamayınca yaptım azıcık ama ana vicdan leylaya endeksliydi takmadım.
eğer her eylül yaşasın millet gidiyor diye sevinenlerdenseniz olmuştur yok eyvah kimse kalmadı fikriniz varsa zor gelir haliyle,,bodrum kaş gibi bir yer değil marketi hastanesi pastanesi herşeyiyle mini şehir,,
seçen eşim oldu,,işi ve sağlık nedenleriyle..bana kalsa bugün bu röportaj bile olamazdi,,bulurdum tam vahşi bir yer otururdum,internet hakgetir olurdu..yatkınım .genelde ummazlar biliyorum..millet kızlardan kadınlardan nedense ummuyor,,çoğunluk meselesine de inanmıyorum,,bence korkan insan her yerde her şartta korkacak bişiler bulur,tespit sadece...
en önemlişi bu olursa yani birgün sıkılırsam **** monotonlaşırsam bırakırım kardeş,,dert etmem,,eğer heyecanım bitmişse zaten demekki başka bir heyecan ön plana vurmuş demektir onu izlerim..helalleşir yürür giderim,,hayatta bu zaten bence...beni üzmem .en ana kıstas leylaya yamuk yapmamak..
saol canım gene sor..çok düşündürücüydü hoşdu.

Cihangir 01-01-2006 08:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi pesmelba
Oradaki yaşamındaki monotonlaşma risklerinin farkında mısın?
Bu olursa nasıl aşacaksın?

Pesmelbaaaa ;)

" 63 numaralı anı " diye direk söylemek yerine " 2 x 180 / 36 x 6 + 3 numaralı anı " desek çözüm olur mu acaba ? :p

pesmelba 01-01-2006 12:03

Karakedi,
muhteşemsin!
Güzelliğin dışın, kalbin gibi;
kafanın içinde de hakim anlaşılan :)

Senin mutlu ve keyifli olduğunu bilmek,
beni de mutlu etti.

Devam...
Sevgilerim sana uzanır birgün.

pesmelba 01-01-2006 12:06

Cihangir...

Yahu çatladım gülmekten :))))))))))))))
Çok yaşa e mi sen!

karakedi 01-01-2006 15:48

saol peşmelbacım çok teşekkür ederim.
dün bana aybala geldı.:))))))) çok tatlı biri....iş çıkarttım uğraşıyor herhalde....işi uzun....

sezinci 01-01-2006 17:01

Ona iş çıksın yeterki. Susar arasıra belki:D

aybala 01-01-2006 17:45

ya balık hafızalı birini röportaja yollamayacaksınız ya da site röportajları için acilen ses kayıt cihazı alacaksınız arkadaşlar
konuştuklarımızı unutmayayım diye dünden beri kimseyle konuşmuyorum ...:)

karakedi 01-01-2006 18:03

unuttuklarını hatırlatabilirim. ama kayıt almadan kolay değil tabii....

Cihangir 01-01-2006 18:11

Anlaşıldı, siz yediniz içtiniz, bizi çekiştirdiniz, lafa dalıp unuttunuz röportajı falan..
Ya da, aybala record tuşuna basmayı unuttu..

Ben o kadar dedim, "Yılmaz'ı gönderelim röportaja" diye, dinletemedim ! :D

karakedi 01-01-2006 18:18

hangi tuş? hehehehehehe

Cihangir 01-01-2006 18:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi karakedi
hangi tuş? hehehehehehe

Aybala, dünden beri kendini dinliyor ama nafile, tık yok... :D

aybala 01-01-2006 18:30

çok utanacaksınız çoooookkkkk

yazı hazır, meraklanın diye bekletiyorum :)

zaten görüşmeden sonra bana bir hafiflik geldi
korkuma sarıldım
herşey düzeldi
:o

karakedi 01-01-2006 18:40

bravo sana...peki ama ya sen aybalacım??sende bana diğerleri gibi çatlak diyecekmisin?

aybala 01-01-2006 18:50

hacı hacıyı mekkede deli deliyi dakka da bulurmuş
der miyim
:)
ben bir kaç sene sonra
yani emekli olduğumdaki modelimi gördüm
"olur mu olmaz mı ?"nın cevabını
"olur olur, bal gibi olur" olarak aldım
çok keyifliydi

Cihangir 01-01-2006 18:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi aybala
zaten görüşmeden sonra bana bir hafiflik geldi
korkuma sarıldım
herşey düzeldi

Akşamdan beri toparlamaya uğraştığını biliyordum ben.. Baksanız ya, ne dediğini bilmez vaziyette.. Korkusuna sarılmışmış.. Uğraşmayın aybala'yla, ne çok üstüne gidiyorsunuz ya ! Yazık ! :p

karakedi 02-01-2006 06:17

senin hiç bir korkun yok mu cihangircim??

karakedi 02-01-2006 07:09

aybalam,süper olmuş eline sağlık...okudum.çok az yerine bişiler ekledim ama serdar ana bilgisayara aktardı laptopunda yazıyı yazamadım. o gelmeden geri aktarım yapıp sana mailleyemem.dedimdi dimi teknocroyum diye....ancak öğleden sonra gelecek.hemen rica ederim benim için yapar. o zamana kadar biraz bekleşilsin .bu arada aslında sorulara uygun olduğundan daha evvel buraya yazılanları da içermesi umarım hakkaten de laklak ettiğimiz izlenimi doğurmaz:)))))))

aybala 02-01-2006 07:59

yok yok bir şey olmaz..hem düşünsünler :)

topikte geçen bazı kısımları aldım. topiğin amacı biraz da bu idi. görüşme ile birbirini tamamlamış oldular.
yazıyı hemen yazıp gönderme nedenim biraz bundan,
baksana topik hala dinamik
yakında röportajı geçecek sorular
olmazsa 1-2-3 diye röportaj serisi yayınlarız
:)

karakedi 02-01-2006 08:04

artık nasıl isterseniz..

sezinci 02-01-2006 08:23

Bu kadar laf yeter artık röportajı okusak diyorum Aybala. Eklemeyeceksen sen de bir ev tut şehir dışında ama elektrik olmasın, telefon şebekesi bulunmasın.:D

karakedi 02-01-2006 08:28

ekleyemezki... ben okudum az bişiler ekledim ama geri yollayamıyorum,,2 ayrı bilgisayar nedeniyle eşimi beklemem gerekiyor,,o da ancak öğleden sonra olur...ben anlamaz teknoloji..:)))
aybalayla uğraşmayın:)))

sezinci 02-01-2006 09:01

O zaman mümkünse yarına kadar sana vermesin yazıyı da biz de biraz daha takılalım Aybala'ya:D

karakedi 02-01-2006 09:27

serdar gelince halleder.. saat 1 gibi aybalam mail sana dönecek...

Cihangir 02-01-2006 18:30

Alıntı:

.dedimdi dimi teknocroyum diye....

Hahaha.. cro... techno.. ingilizce ? Türkçe ? Ben kalmak fransız önce, sonra çok gülmek.. Ugh ! :D

Alıntı:

senin hiç bir korkun yok mu cihangircim??

Olmaz mııı, hem de çoook ! Mesela, ünlem işareti kullanmaktan korkar oldum son zamanlarda ! Yaaa.. ;)

Alıntı:

aybalayla uğraşmayın:)))

Yok canııım.. Backy ve aybala ile hiç uğraşmayız biz.. Di mi Yılmaz ? :cool:

Cihangir 02-01-2006 18:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi yılmaz
Bu kadar laf yeter artık röportajı okusak diyorum Aybala. Eklemeyeceksen sen de bir ev tut şehir dışında ama elektrik olmasın, telefon şebekesi bulunmasın.:D

Baz istasyonu da olmasın.. Karşı dağa da senin için kuralım bir ev.. Dumanla sms çekersiniz birbirinize.. :D

aybala 02-01-2006 18:43

Alıntı:

serdar gelince halleder.. saat 1 gibi aybalam mail sana dönecek...
saat tam 1 de mail geldi
teknik bir hata yüzünden okunamadı o başka
dakiklik budur:)

Cihangir 02-01-2006 19:05

Alıntı:

saat tam 1 de mail geldi
teknik bir hata yüzünden okunamadı o başka
dakiklik budur:)

Sen cumartesi 12::30'da gitmedin mi röportaja.. Yaklaşık 3333 dakika önce.. Dakiklik mi demiştin.. Hani nerde ?
wait ******.. wait, wait, wait.. 3334, 3335, 4678, 5021, 6999, 7356..
10.000.. 100.000.. 525.780.. 2007..2008.. 2009..
;)

karakedi 02-01-2006 19:45

gitti şimdi tekrardan...computer canavarı halletti bu kez...
sevgili cihangir korkularına sarıl sev onları:)))))

KIVILCIM 02-01-2006 22:50

Alıntı:

ya balık hafızalı birini röportaja yollamayacaksınız ya da site röportajları için acilen ses kayıt cihazı alacaksınız arkadaşlar
konuştuklarımızı unutmayayım diye dünden beri kimseyle konuşmuyorum ...:)

Ne yani? Sen şimdi kayıt almadan mı röportaj yaptın? Yaptığının röportaj olduğuna emin misin? Bari türkü falan söyleseydin, sıkmışsındır bir de kadını...

En akıllımız sensen, bizim direğe bağlanmamız doğal bence... :p

malina 02-01-2006 22:58

Bu kadar tantana edeceğinize, biriniz şu kayıt aletinin fiyatını öğrensin, biriniz kimler bu işe para katkısında bulunur araştırsın, biriniz kişi başı düşecek fiyatı hesaplasın, biriniz toplasın, biriniz alsın, biriniz aybala götürsün.

Herşeyi benden beklemeyin canım :)

Cihangir 03-01-2006 00:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi malina
Bu kadar tantana edeceğinize, biriniz şu kayıt aletinin fiyatını öğrensin, biriniz kimler bu işe para katkısında bulunur araştırsın, biriniz kişi başı düşecek fiyatı hesaplasın, biriniz toplasın, biriniz alsın, biriniz aybala götürsün.

Şimdiii.. Parayı kim toplayacak ? Elbette malina.. O zaman ses kayıt cihazının fiyatını da malina öğrenecek demektir.. Fiyatı öğrenince, foruma yazıp, kimler katkıda bulunacaksa isim yazsın diyecek de malina olacaktır.. Elindeki parayı, listedeki kişi sayısına bölecek olan yine malina.. Para toplanınca bu cihazı kim gidip alacak? Evet bildiniz, para kimdeyse o alacak elbette.. Yani malina.. Aybala cihazı malina'dan alacak ve kendi kendini götürecek röportaja.. Siz de her işi malinadan bekliyorsunuz.. Olmaz ki böyle !
;)

KIVILCIM 03-01-2006 00:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi malina

Bende bir tane kayıt cihazı var ama bir iki yıl önce almıştım. İşe yararsa bala alabilir...

Cihangir 03-01-2006 01:04

Alıntı:

gitti şimdi tekrardan...computer canavarı halletti bu kez...
sevgili cihangir korkularına sarıl sev onları:)))))

Korkarım röportajın başına bi iş geldi.. Siz bizi oyalayıp duruyonuz.. Hayır, yanarım yanarım o güzelim sorularıma yanarım !

( Bu arada dikkatimi çekti, benim gibi noktalama işaretlerini üçer beşer kullanıyorsun.... Korkularımı bilmem ama bu yönünü sevdim.. ;) )

sezinci 03-01-2006 09:41

Yapmayın arkadaşlar ne kadar yükleniyorsunuz bu kıza. Ben bile yapmam bunu yav. Bir iş çıkarmış bırakın toparlasın da yazsın şuraya.

Cihangir dumanla nasıl sms gönderecek Allah aşkına cep telefonuna bile mesaj yazarken zorlanıyordur bu:D

Cihangir 03-01-2006 12:32

Yılmaz, sen İstanbul buluşmasına gitmeyi mi düşünüyorsun ?

Eminsin di mi ?
Bu kadar laftan sonra aybala senin dumanınla bize
Short Message with Yılmaz's Smoke göndermezse şaşarım..

sezinci 03-01-2006 13:21

Gitti paracıklar. Korumamı tutacaz şimdi:(

Cihangir 03-01-2006 14:38

Korumaya ne gerek var Yılmaz ? Yazık değil mi o kadar paraya ?

Bence aybala'nın gönlünü almalısın..

Bak şimdi.. Sen şöyle en güzelinden bir tepsi baklava yaptır.. Bana gönder, ben aybala'ya götüreyim, seni affetmesi için ikna edeyim..
Sonra sana "gelebilirsin" diye sms çekerim.. :D

aybala 03-01-2006 14:53

Buyrun;
http://www.agaclar.net/index.php?id=3099

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:32.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025