![]() |
Malina hala bekliyorum.:)
Gittiniz mi? Gitmediniz mi? |
Ben oradaydım :)
|
Hımm sadece sen mi?
Fotoğraf? Kabaklar büyümüş mü? Birde patatesleri merak ediyorum, dibine baktınız mı? Hiç yumru oluşmuş mu? |
Her zamanki gibi Ömer vardı.
Patates yaprakları henüz çok canlı, onların sararmasını beklemeden dibine bakmanın gereği yok. Kabaklar çok büyümüş, domateslerden milyon tane domates elde edilecek gibi görünüyor, komşularımız sevinecek :) |
Domateslerden milyon tane domates elde edilecek gibi görünüyor, komşularımız sevinecek.
Komşulardan önce bize bir kasa düşmezmi rica etsek. Şöyle içi bembeyaz dışı kıpkırmızı doğal tarafından diye şu anda sesli düşünüyorum. Emek vermedik ama olsun fidelerin resimlerine baktıkya yetmezmi. Saygıyla kalın. |
Bugün nihayet Hobi Bahçesini gördüm.
İstanbul'da yaşayıp da buraya gitmeyen üyelere şaşırıyorum. Hem de doğaya uzak olmaktan bu kadar şikayet ederlerken. |
2 Eklenti(ler)
Eve döneli 1 saat oldu. Senden sonra Şile'ye gittik...
Pazar günleri Şile'den dönmenin zor olduğunu söylerlerdi ama bu kadar zor olduğunu ancak yaşayınca anladım :) Seni görmek güzeldi, özlemişim :) Eklenti 15524 Eklenti 15525 |
3 Eklenti(ler)
|
Bahçeniz sağlıklı görünüyor ellerinize sağlık. Resimler de harika.
|
Ben o bahçenin her hafta sonu site üyeleri ile dolmasını isterdim. Bir pazar gününü orada geçirrmek bütün haftanın yorgunluğunu attırır insana.
|
Gerçekten de bir pazar gününü organize etmeli..
|
Alacalıya bir kez gitmiştim sanırım, resimleri harika kendisi ****** bir cennet.
Teşekkürler. |
Alıntı:
Orda iki saat kadar kaldım. Çok iyi oldu. Ekibi kalabalık tutmanızı tavsiye ederim. Daha eğlenceli olur. |
Bu hafta bahçeye gitmediniz mi?
|
Yine yalnız gitmişsin Malina.:(
Anlamıyorum İstanbul'daki arkadaşları, İzmir'de hobi bahçesi olacak da biz haftasonları gitmeyeceğiz, hafta içi bile giderim(riz).:) |
İzmir ekibi bir süre sonra hobi bahçesine gitmeye karar verirse hiç şaşırmam.
Eminim ki o zaman bile İstanbullular toplanamaz.:) |
Yılmaz bey üstteki mesajı yazarken aklımdan geçirmedim dersem yalan olur.:D
|
teşekkürler
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 16641
Aaa, yılmaz!! Hey çiğneme kabakları, tam da o ayağını bastığın yere nane ekmiştim, ezildiyse bilmiyorum... :mad: |
Bahçe susuzluktan yanmış gözüküyor suyunuz yokmu. Yoksa Yılmaz bey elinde bel ile ne dolaşıyor. Aybala nanelerin gitti haberin olsun. Dometeslerin oraya sakın girmesin derim. Biz ekip dikmedik ama yazık o kadar emek var ortada. Yakında kızarırlarsa bir somun ekmekle gelmeyi planlıyorum ona göre. İnşallah tuzunuz vardır arkadaki gölgelikte.
Saygıyla kalın. |
Bahçe o gün sulandı Cemal bey merak etmeyin. Oraya giden olmasa da her gün sulanıyor bildiğim kadarıyla.:)
Aybala, Bastığım yerde nane yok. Sen ektiğin için çıkmamış olmasınlar. Hani eli bereketsiz derler ya bazı insanlar:D :D |
Hobi bahçesi işleriniz nasıl gidiyor. Domatesler kızardımı merak ettim. Elimde bir somun ekmek bekliyorum.
Saygıyla. |
Ben de uzunca bir süredir uğrayamadım, eğer vakit bulabilirsem bu cumartesi uğramayı planlıyorum. :)
|
Merhabalar. Bir süredir sitenizi takip ediyorum. Benim de Yemyeşşil'de hobi bahçem var. 1 yıldır bu bahçeyi ekip biçiyorum. Bu süre boyunca bahçede yaptıklarımı anlatan bir site hazırladım. Site henüz tamam değil. Ama her gün güncelleyeceğim. www.hobibahcem.belenli.net
Bu arada her haftasonu sizin bahçenizi de zevkle seyrediyorum. Dev bal kabağınız çok güzel olmuş :) |
Sakagün bizimkiler bahçeye gitmeyi ihmal ediyorlar.
En azından komşudan alıyoruz bahçenin haberlerini. |
Boşuna dememişler "komşudan al bahçenin haberini" diye... :)
|
Sebahattin ile bir hafta sonu gidip çapayı biz yapalım olmazsa...
|
Sakagun,
Tebrik ederim, harika bir çalışma olmuş. Ne de güzel belgelemişsiniz gelişmeleri; paylaşım için teşekkürler... Artık komşuluk da başlar orada... |
Sitemi beğendiğinize sevindim arkadaşlar. Herşey paylaştıkça daha da güzelleşiyor.
|
Sakagün bahçenizi gördüm, hatta bir yağmurda içine sığınmışlığımız var. (bankı biz kırmadık ama :)) elinize sağlık çok güzel iş çıkarmışsınız. Siteden arkadaşlar merak eder de gider mi diye biz pek gitmiyoruz, gitsek de artık yazmıyoruz. :)
Orada görüşmek üzere. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025