![]() |
Yakınızı boşverin de siz gelin, fide dikim işleri bitti, çapalama kadrosu hala boş :)
|
Ben de daha yeni geldim, Todor hala yoldadır...
Çok çalıştık. Giderken "ben bugün kaytaracağım" dedim ama imkan var mı? Yalova'ya 18:30 de geçmeyi planlayan Todor da 21:30 daki deniz otobüsüne kıl payı ile yetişti. Düşünün artık :) Ama iyi iş çıkadık...bundan sonrası ( eğer kandırılmamışsam) laylaylommuş artık. |
Ellerinize sağlık. Laylaylom'u sevdim. :)
|
Çok yorulmuş olmalısınız. Ama değmiştir diye düşünüyorum:) Fotoğrafları bekliyoruz.
|
4 Eklenti(ler)
Çalışırken konsantreniz bozuluyor, fotoğraf falan çekemiyorsunuz. Yemek molasında etraftan bir kaç fotoğraf çektim...:)
Eklenti 11758 Bu ağaca sarılmış bir çiçekti. Adını bilmiyorum. Eklenti 11756 Karşı tarlada inekleri otlatan bir çoban. Özgür kız. 9 tane ineği otlatıyordu. Eklenti 11755 Bunlar inekleriden ikisi...Kuyruğa dikkat :) Eklenti 11757 Bu da Todor, dev balkabağı ekiyor. (Kuyu açtığını sandık ama yöntemi buymuş :)) Benden bu kadar...:) |
1 Eklenti(ler)
Sondan başlıyayım :)
Eklenti 11759 Bu aybalanın marifeti, görünce çok şaşırdık, bir de dalgamızı geçtik (aybala dahil) "ayı fethettik, bayrağımızı diktik gibi oldu" diye.. |
Alıntı:
Çevredeki yabancı otların bana göz kırpışından anladım ki bundan sonra suladıkça çimlenen yabancı otları çapalamaya dayanan hobicinin üstadım diyerekten ellerinden öperim. :D Bundan sonra yabancı otları tanıyacaksınız arkadaşlar :D Şimdiden rüyalarınızda yer ayırtın sirken, domuz ayrığı, kanyaş, yabani yulaf, tilki kuyruğu, venüs otuna :D |
5 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Ellerinize sağlık. Ne yapsak, ne etsek, biz de hobi bahçesi mi bulsak kendimize? :)
|
Alıntı:
Kimseyi kandıramadık galiba. Zaten bu arada biz de hanımla birlikte bahçede epey mesafe aldık. Hala gelmek isteyen olursa başımızın üstüne.:D |
Çok güzel bir gündü. Çok güzel insanlarla tanıştım.
|
Çok da yorulmuş olmalısınız. :)
|
Şimdi sizin her yeriniz ağrır. Alışkın olmayanların tabii ki. İlk görüntülerle sonrakiler arasındaki farka bakarsak epey çalıştığınız ortada. İnşallah Laylaylom için de gidersiniz.
Ha bu arada hasat ne zamanmış? :D |
Bugün benim de sırtım kollarım ağrıyor. hamlıktanmış demek. eh yıllar oldu toprak bellemedim. ben aslında çok kısa kalmak zorunda kaldım.
ancak bir "etoburcu" olarak...;) bu sıfat şahsıma takılıp kalırsa zaten başta malina sonrada ben kendim suçluyum...:D Todor'u malina'yı Ömer beyi aybala'yı tanıdığım için çok mutluyum. saygılarımla |
Ben orada olsam. Sizlere iş bırakmazdım emin olun. Hiç de yorulmazdım. Ne de olsa hamlık yok. :)
Belki hasat zamanı gelirim. Hasat ne zaman bu arada? :D |
1 Eklenti(ler)
Son çalışmalardan sonra hobi bahçesindeki (tarlasındaki) son durum.
Eklenti 11829 (Ben de doğru hatırlamışsam tabii. :)) |
mine pakkaner : biz de hobi bahçesi mi bulsak kendimize?
- hayır mine, sizin fuarınız var :mad: . İzmirlilerin daha iyisini yapmalarına dayanamam da ;) balıkçı: Kimseyi kandıramadık galiba. - Kolay değil... sevelim: Ha bu arada hasat ne zamanmış? - Ne zaman gelirsen o zaman :) preacox: Bugün benim de sırtım kollarım ağrıyor. - İlk hafta 2 gün yürüyememiştim. Sonra geçiyor ama. Bu sefer tanışabildiğimize ben de memnun oldum :) anılözer112:Ben orada olsam. Sizlere iş bırakmazdım emin olun. - Gözlerimizle görmezsek inanmayız. Ektiğimiz domateslerin bir iki tanesinde minik domatesler vardı. Yani haftaya hasata bekleriz. :) |
Ayy çok isterim. Sayın Malina hanım. Sınavlar başladı gittiğim kursların, yoğun çalışıyorum ama Avrupa yakasındayım gideceğiniz günü bilirsem sınav günü hariç katılırım. Size de sımsıkı sarılma fırsatı bulmuş olurum.
sevgiyle kalın. Not: Tohumlar bölümüne bir göz atabilirseniz sevinirim. |
Sen ne ince insansın öyle. Herkese tek tek laf yetiştirmişsin. :))
Bir dahaki İstanbul maceram ne zaman olur bilemiyorum ama mutlaka haberin olacaktır Sevgili Aybala. |
3 Haziran Pazar
Çardak yapımına gelmek isteyenleri bekiyoruz. Gidenler: malina ömer |
Ben de eşimle gelmek istiyorum Sevgili malina.
|
malina
ömer nurany ekremy morgen zenfree zenfree'nin eşi |
Sevgili malina, "bişey" lazım mı? :) Gelirken getirelim.
|
1 Eklenti(ler)
Bugün hobi bahçesini eşimle ziyaret ettik.
Önce yolumuzu kaybettik.;) Saat 13:30 gibi bahçedeydik. Malina o kadar yorulmuştu ki çardağın altında gölgede çay molası vermiş dinleniyordu. Çay ikramı için kendisine teşekkür ediyorum. Diğer arkadaşların isimlerini hatırlamıyorum. İsim özürlü olduğumdan dolayı. Siteden arkadaşlar değillerdi.Malina bilgi verecektir. |
1 Eklenti(ler)
Fideler çok sağlıklı görünüyorlardı. Domatesler yeşil yeşil . Yakında olurlar. Hasatçılara duyurulur.;)
Todor'un diktiği kabakları da fotograflamıştım ama bulamıyorum. Yanlışlıkla sildim galiba.:( |
1 Eklenti(ler)
Fideler sulanırken....Malina'nın arkadaşı. Çok özür diliyorum ismini unutmuşum.:(
|
2 Eklenti(ler)
10 Haziran Pazar
Tüm bahçe çapalandı, otlar temizlendi Çardağın üstü kapatıldı Masa ve bir sandık getirildi Artık bir de nargilemiz var :) Oturacak yer olarak bank gerekiyor ama bunun taşınma sorunu var. Ateş Bey'den çardağın zemini için malzeme istendi olmazsa başka alternatif aranıyor. Çardağın iskeleti bir hamak taşıyacak kadar sağlam, kullanmadığı hamağı olan getirebilir Eklenti 13161 Eklenti 13162 |
Keyif keka derler ya :) Burası ne güzel yer, sizler ne güzel şeyler yapıyorsunuz. :)
|
Bizde yapalım Mine Hanım:(
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025