![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
sevgili Malina, Amacım gerçekten çok faydalı bulduğum, zahmetini iyi bildiğim derginin ana kurallarla şekillenip 2 ay, 3 ay neyse belli zaman periyodu içinde devamına ne katkım olur onu ifade ettim. Derginin belli bir formatı var ve olmalı da. Buraya her konunun girmesi uygun olmayabilir diye düşündüm. 2007 ye bakıp , 2008 i şekillendirdiğinize göre, bu formata bu tür gezi yazılarının pek ala uygun olmadığı düşünülebilir. Yanlış bir şey yazdığımı düşünmüyorum. Pohpohlanmak gibi bir niyetimde yok. Dergiyi sadece siz ve ben okumadığıma göre, diğer okuyucuların bunlar uygun değil, olmasın fikirlerine saygı duyarım. Gönül ister ki öyle çok yazı gelsin, basılacaklar seçime tabii olsun. Dergiyi marketlerde satılabilecek kalitede gördüğümü daha önce size yazdığımda belirtmiştim. Siz mesajınızı gönderdiğnizde ben mesaj yazıyordum ve bazıları terbiyesizce sayılabilecek yanıtları okuyunca siz moderatörlerin umutsuzluğa kapılmasını da haklı buldum. Sizin de olmasını beklediğiniz gibi, nezaket ve karşındakine saygı çok önem verdiğim konulardan biridir. Ben galiba maçı kaybettim |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yalnız bundan sonraki gezilerde gidilen yerlerdeki botanik bahçelerine, özel bahçe ve parklara da ayrı bir dikkat edilmesini ve biraz daha detaylı bilgi olmasını diliyorum. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-07-2007
|
Sayın Malina; Alıntılarda belirttiğiniz cümlelerimde amaçladığım ama biraz yoruma açık olan kısımlarında; 1. Dergiye sahip çıkılıp, tartışılarak artık herkesin sorumluluk duymuş olmasıdır. Bundan sonra yönetimin sırtında bir yük olmaktan çıkıp ortak sorumlulukla çıkacağı anlamındadır. 2. Sanırım sessiz çoğunluğa, okuduklarımdan sonra yapılacak bir şey yok, seçip yayınladıklarınız sorunu adeta resimlemiş. Anlı şanlı diploma ve kariyer sahibi olarak toplumun içinde sınıf oluşturanların durmunuda, çok samimi duygularla derdini anlatanlarıda gördük orada ve tedavisi imkansız bir hastalık gibi geldi bana. 3. Dergide yazı yazmanın bir ayrıcalık gibi görünmesi ise tamamen kendi gözlemlerimden kaynaklanmaktadır. 4. Sizden ve tüm dostlardan ricam önceki mesajımda yazdıklarımın her kelimesinin bütün içtenliğimle yazılmış olmasına inanmanızdır. Selam ve sevgilerle. Düzenleyen Mucip Gürbüz : 10-01-2008 saat 15:33 Neden: ekleme |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Yorum yazan diğer arkadaşlara katılıyorum.Teknik bir arıza olmalı hemen soru sormaya başlamayayım diye kendimi zor zaptettim ![]() Tabii ki derginin eksikliği Agaclar.net'te hissedilecek kadar fazla.Hatta eğer yayınlanmazsa bir-iki aya kadar daha fazla hissedeceğimize inanıyorum. Bu konuda yanınızdayım.Zaten o mailiniz geldiğinden beri siteden hiç çıkmadım ki..! Demek ki bazılarında o mailler ters tepti ![]() Neyse, bu konuda yapabileceğim ilk adım Çekirdek Kampanyası için size yolladığım dökümanlardan sitenin dergisine de hazırlayabileceğiniz yazıdır.Hatta belki bir jest yapıp bunu sitenin ilk e-dergisinde yayınlarsınız diye de her gün girip bakıyordum ![]() Ben bu işi zaten yapıyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|