agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Çalışmaları
(https)

Beğeni Düzeni35Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 10-08-2007, 11:08   #11
Ağaç Dostu

Selahattin Yılmaz's Avatar

Giriş Tarihi: 16-05-2006
Galeri: 15
Arkadaşlar dün itibariyle Nülüfer Yerel Gündem 21 ekibinin Uludağ yürüyüş grubunun toplantısına katıldım. Genel olarak oradaki arkadaşlar zaten bu tür organizasyonlarda bulunmuş bundan sonrada bulunmayı canı gönülden isteyen arkadaşlar.

Destek olarak oldukça sıcak baktılar ve ellerinden ne geliyorsa yapabileceklerini söylediler. Bunun dışında daha önce oradaki yetkili bayan arkadaş Sevgi Hanım sadece meyve çekirdeğini belli bölgelere atılması gerektiğini zira meyvenin hastalık ve zararlılarınıda ormana taşımış olacağımızı ve hatta bazı çoğalması güçlü bitkilerin ormanın doğal faunasını bozacağını zamanla kendi faunasını oluşturarak diğer bitkilere baskın geleceğini dile getirmişti. Ben de bu konuda katılıyorum ayrıca bu bitkileri yetişebilecekleri yüksekliklere göre de kategorize etmek gerekiyor ve ormanın faunasına uygun bitki tercihleri yapmamız gerekiyor.

Bu anlamda sadece meyve değil her türlü orman ağacı tohumunda toplanabileceği konusunda görüş bİrliğine vardık. Genel olarak sosyal kuruluşlardan destekler olumlu. Şimdi Temadan görüş bekleyelim ve görelim. Bu hafta toplantıya İstanbul'a gidecek olmam nedeniyle gelemeyeceğim arkadaşlar bensiz yaparlar mı bilemem. Gitmişken fırsat bulursam Hobi Bahçemize de uğramak isterim. Şimdi sizler tohumlarınızı biriktirin sonbaharda elimizde neler var görelim.

Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:30.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025