![]() |
|
|
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#10 |
-
Giriş Tarihi: 08-03-2007
|
Pişmiş aşa soğuk su ekleme nartsawa (bu yazıda ![]() ![]() Yapılmaya çalışılan şeyi çok takdir ediyorum ancak fuarlar genellikle firmaların konuları hakkında iş geliştirmeye, karlarını artırmaya yönelen faaliyetlerini yönelen ortamlar değilmidir.fuarda stand edinmek kolay bir durum da olmasa gerek, benden önce konuyla ilgili yazılanlardan hareketle .. 1-Ağaçlar net üyelerinden ticari üretim yapan ancak faaliyetleri fuarda stand edinecek kadar büyük boyutlu olmayan üyelere agaçlar net standında ürünlerini ve faaliyetlerini fuar katılımcıları ile buluşturma fırsatı verilemez mi? 2-Nasrettin hocanın damdan düşünce kendisine bakması için doktor arayanlara bana doktor değil damdan düşen birisini getirin ![]() 3- Malesef çok zaman bu tür faaliyetlerde çalışanların sayısı ile konuşanların sayısı ters orantılı olabilmektedir ![]() çalışanların çalışmaya devam etmesi ise umudun her zaman var olduğunu görmemize ve ortaya çıkan harika sonuçlardan etkilenen konuşanların da çalışan olmaya heves duymasına sebep olur. saygılarımla.. |
![]() |
![]() ![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|