agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Çalışmaları
(https)

Beğeni Düzeni6Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 12-04-2007, 09:08   #11
Ağaç Dostu

Plumbago's Avatar

Giriş Tarihi: 28-12-2005
Galeri: 17
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sukranayalp Mesajı Göster
Sevgili arkadaşlar,
... Örneğin ;

1. günü çimlendirme konusunda stand çalışmamız olacak ve ---- isimli kişi konu hakkında bilgi verecek ,

2. gün orkideler hakkında ---- isimli kişi konuşacak ve saat 13-14 arası bir uygulama gösterisi yapacak....

şeklinde olsa, bunlar programlar halinde kapıya ya da girişlere asılsa daha iyi olmaz mı? ...
Geçen seneki fuarda seminer salonu oluşturulmuş ve her gün belirli saatlerde seminerler verilmişti. Hatta kendi konumla ilgili olarak benimde bir seminer sunumum olmuştu. Ancak bu seneki fuar programında seminerlerle ilgili bir çalışma göremedim. Bunun nedeni de geçen seneki seminerler 5 dinleyici ortalamasıyla yapıldığındandır diye tahmin ediyorum.

Ziyaretçilerin büyük bir bölümünü profesyoneller oluşturmakta ve bu kişilere bizim zaten verebilecek pek fazla bilgimiz olmayacak. Bizim asıl hedefimiz amatör ziyaretçiler olacaktır. Bu ziyaretçiler de genellikle fuar takviminden bir günü seçip (Genellikle haftasonu) o gün içerisinde tüm fuarı dolaşmakta ve genellikle çiçeklere ilgilenmektedirler. Biz her ne kadar hazırlanıp tanıtım ve sunum yapacağız desekte fazla ilgi olmayacaktır.

Bu sunumları stand içerisinde yapamayacağımıza göre ziyaretçileri fuar alanının dışında bir yere çıkartmak durumunda kalacak olmamıza ne fuar organizatörleri ne de fuardaki diğer stand sahipleri pek sıcak bakmayacaktır.

Diğer bir konu ise aslında önemsiz gibi görünen ancak belkide en önemli konu iskemlelerdir.
Fuar gezmek yorucu bir iştir malumunuz. Profesyonel ziyaretçiler için yine sorun oluşturmaz bu durum. Çünkü zaten genellikle insanlar bir birini tanımakta ve stand içerisinde rahatlıkla dinlenebilmektedirler. Amatör ziyaretçiler ise bu konuda sıkıntı yaşamaktadır. Dolayısıyla standımız kalabalık olacak ve insanlara ayakta bilgi vermektense oturup kahvesini yudumlarken bilgi vermek çok daha etkili olacaktır.

Benim sorum ise şu:

- Biz bu fuarda amatör bir sitenin tanıtımını mı yapacağız, yoksa profesyonel bir site reklam kampanyası mı hazırlayacağız?

Benim görüşüm amatör site tanıtımı yönünde. Çünkü burada bizler amatörce çalışıyoruz. İşlerimizden ayırabildiğimiz zaman kadar burada bulunabiliyoruz. Dolayısıyla ilgilenen insanlar sitemize gelirler gereken bilgileri buradan yani sitemizden alırlar.

Fikirleri burada tartışırız ancak bu işleri uygulamakta gerekiyor. Sizlerden isteğim burada "neler yapılmalı" yerine, "neler yapabilirim" konusunda bilgiler yazılması.

Fuar süresince yani 4 gün zaten ben fuarda olacağım. Konu ile ilgili detayları hfz, memet ve Mine Pakkaner'le görüşerek halledebileceğimize inanıyorum. Aceleye hele paniğe hiç gerek yok, önümüzde 40 gün kadar bir süre var ve yapmamız gerek iş, 9 metrekare alanda site tanıtımımızı 4 gün süreyle en iyi şekilde yapmak

Plumbago Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:29.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025