![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#243 |
agaclar.net
|
Cihan ve Hafize yorgunluktan bitap düştü. Benim çok konuşmaktan boğazım ağrımış ![]() Michiganensis, Nermin Baykam, Azalea, Dengetasarım, Selçuk44, Ardakaan, Caploonbaa, BaranVural şu anda aklıma ilkgelen üyeler, bizi ziyaret ettiler. Biz oradayız efendim, bekleriz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adabayrakoğlu küçük oğlunu annesine bırakıp, hatta kaçıp, bizlerle birlikte kısa bir süre de olsa aynı havayı solumaya çalıştı. Ve bu arada Fuar genelinde resimler çekti burada diğer üyelerimizle paylaşabilmemiz için. ![]() Kendisine çok çok teşekkür ederiz.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Ağaçsever
|
Merhabalar Öncelikle harika bir stant kurulmuştu görür görmez koştum sitede pek fazla aktif olmasada forumları ve dergiyi düzenli olarak okurum. Mine hanım ve Mehmet Bey'le tanıştığıma çok memnun oldum. Mine hanımın ve Mehmet Bey'in keyifli sohbetlerinden çok zevk aldığımızıda belirtmeden geçemeyeceğim.(yarın da devam etmek ümidi ile) Bizde Fuarda katılımcıyız ve agaclar.net'e komsu sayılırız. Bu yıl bize verilen stant alanında yer almak orada görevli öğrenci olarak bulunmak benım için harika bir deneyim. Fuarda Ege Üniversitesi Bergama Meslek Yüksek Okulu Seracılık programı olarak yer aldık. Biraz okulumdan bahsederek devam etmek istiyorum. Bergama Meslek Yüksekokulu Seracılık Programı 1994 yılında eğitime başlamıştır. İki yıllık olan yüksekokulumuzda öğrenciler teorik olarak derslerin yanı sıra ağırlıklı olarak uygulamalı dersleride görmektedir. Uygulamalı dersler yüksekokul arazisinde bulunan seralarda yapılmaktadır. Seralarımızda sebze, kesme çiçek ve saksılı süs bitkileri ile dış mekan bitkilerin üretimi gerçekleştirilmektedir. Üretim sırasında farklı topraksız tarım teknikleri kullanılmaktadır. Ürünlerimiz okul içinde, Bergama'da ve fuar'da ki stantımızda satılmaktadır. ![]() Fuara katılan ziyaretçileri standımıza bekler, yetiştirdiğimiz ürünleri görmelerini ve tatmalarını dileriz.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Ağaç Dostu
|
Mine hanım viyollerimi koruyun, onlar benin canlarım. Fırsat çıktığında Yasin'e ulaştırırsınız. Bulmak zor o viyolleri, biz üretmeye başlayınca nerde üreteceğiz fideleri ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Ağaç Dostu
|
Selamlar; Çok sevindirici haberler bunlar. Ve bence ilk günden herkesin ilgisini çekebilmek büyük başarı. Hepinizi candan tebrik ederim, emeğinize sağlık. Ben bile yarın geleceğim halde çok merak ediyorum, gelemeyecek olan üyelerimiz için, daha fazla fotoğraf ve daha fazla ayrıntı lütfen. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Ağaç Dostu
|
Viyoller israf olmadığı sürece Müne hanımdan da müsade alarak hepsi sizin olabilir. Memlekete öyle de hayrı dokunur. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Selahattin Beyciğim, Vallahi yazamamıştım siz geri istediğinizi yazdığınızda.. ![]() ![]() Çok çok teşekkür ederiz.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Boyama kitapları, ayraçlar vs. hepsinin beğenilmesine çok cok sevindim. Sizlere yardıma gelemedim ama işe yarar bir katkıda bulunmuş olmak beni çok sevindirdi. Malina'nın da eline sağlık, bütün materyaller çok güzel tasarlanmıştı. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |