![]() |
|
![]() |
#212 |
Ağaç Dostu
|
Dergimizde GDO'ları okuduktan sonra yine buraya dönmek zorunda hissettim kendimi.. Sadece 'solucanlar'a değinerek haksızlık ettiğimi düşündüğümden.. ![]() Erguvanlar ve yazıları inanılmaz bir şölen olmuş, hem bilgi hem de şiirsel bir yaklaşımla... Dergideki tüm konular gerçekten bambaşka.. Her biri ayrı başlıklarda çok önemli; çoğunlukla bilinmeyen, farklı bakış açılarını getiren, eğlenceli, öğretici.. Sıradanlıktan çok uzak.. Dergi, başlangıcından itibaren her şeyiyle çok kaliteli... Bu arada 112. sayfada başlayan müzik parçasının ne olduğunu çok merak ettim. Şu an ayrı bir pencerede o müziği dinliyorum.. Çok güzel.. Bu parçayı bulabilmeyi çok isterim.. ![]() Ben derginin Mayıs sayısını gerçekten çok beğendim.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() Keman yazısının son sayfasında müzikle ilgili bilgi var. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Ağaç Dostu
|
Dergide emeği geçen herkesi kutluyorum. Gazetecilik eğitimi alan biri olarak küçük bir eleştirim olacak. ![]() ![]() Şaka bir yana keyifle okudum. İçerik dolu. Görsel olarak çok akıcı. Teşekürrler... Ciddi ciddi saksılarım için solucan edinmeyi bile düşünmeye başladım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-03-2007
|
Alıntı:
www.agaclar.net/dergi Linki tıkladıktan sonra, agaclar.net oku (yeşil renkle yazılı) tıklarsanız üyelik istemiyor. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
agaclar.net
|
Dergiyi daha çok kişinin okuyabilmesi için emecmua.com'da da yayınlıyoruz. Bu uygulamaya 1 nisan tarihinde başladık. Emecmua.com'da okunma durumu hakkında sizlere bilgi vereyim: Toplam 5.341 kişi okumuş, 416.339 adet sayfa görüntülenmiş. Görüntülenen sayfalar 1.345 saat boyunca okunmuş ve 142 kişi dergiyi daha sonra kolay ulaşmak için arşivine kayıtlamış. 5 kişi dergi üzerinde ilgisini çok çeken bölüme not almış, 96 kişi okuduğu yeri tekrar bulmak için ayraç eklemiş... Agaclar.net'te bu konuyla ilgili bilgim yok. Sadece buraya yazan arkadaşların sayısına bakarsam, boşuna uğraşıyoruz demektir ![]() Buraya yorum yazan arkadaşlara; yazarlar, düzeltmenler, dergiyi teknik olarak (sayfaların çevrilerek okunması) hazırlayan Tunç Kutlu ve tasarımı yapan kendim adına teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Dergiyi okudum muhteşem . Katkıda bulunanlara ,hazırlayıp bizlere sunanlara Aağaçlar.net sitesi üyelerine yürek dolusu teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() bu sayıdaki harika müzik e-mecmuada var mı bilmiyorum... üye olmadığım için o sayfaya kadar gelemedim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Ağaçsever
|
Dergi çok güzel olmuş.E mecmua'da yayınlanması daha geniş kitlere ulaşmasını sağlayacak.Bu emek bedava olmamalı.Çok kaliteli bir dergi.Az da olsa parayla okunmalı.Emecmada yayınlanması reklam verenler için yeni bir medya oluşturacak.Bizler bu derginin daha çok kişi tarafından okunmasına çalışmalıyız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Ağaç Dostu
|
Bu tür çalışmalar dergiye müthiş bir görsellik katıyor ...her sayıda böyle sürprizler olursa çok güzel olur... elinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-03-2007
|
e-mecmuada okumak gerçektende daha iyi çünkü bir çok özelliği var. Denerseniz farkedersiniz ayrıca emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ben bir ara moderatörlük yaptım.Ne kadar zor olduğunu az çok bilirim.Hele birde dergi hazırlamak aman Allahım.Bana sabırla cevap yazan Selahattin YILMAZ'a ayrıca teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2006
|
Dergi çok güzel olmuş, keman bölümünü okurken fondaki keman sesi çok etkileyici olmuş.Kuşların uçması çok güzeldi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Ağaç Dostu
|
![]() Arkadaşlar, çok özür dileyerek yazıyorum ama; ![]() Ben müziği de inanılmaz seviyorum. Ağaçlar'dan önce sadece müzik sitelerinde gezer, yakaladığım ve hoşlandığım tüm müzik parçalarını indirmeye çalışırdım.. İki gündür dergimizdeki müzik parçasını arıyorum internette.. ![]() ![]() Sanırım köyden döndükten sonra ( bir hafta kadar sonra) bütün İzmir'i arayarak bu parçayı ya da CD'yi bulacağım.. Çok kötüsünüz! ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Çok teşekkür ederim.. Bulamazsam mutlaka haber vereceğim.. Şu an o parça çalıyor hala.. Öylesine güzel ki... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-02-2007
|
Merhaba arkadaşlar, Ben de bu sayıyı çok beğendim ve ben de derginin etkisiyle iki gündür keman sololarından başka bir şey dinlemiyorum ![]() ![]() ![]() Özellikle "Ağaçlandırsak mı? Ağaçlandırmasak mı?" başlıklı yazıyı çok anlamlı buldum. Yazarı Yücel Çağlar'ın ellerine sağlık. Bence bu konu ülkemiz için, yapılan işlerin ne kadar plansız, programsız olduğu gerçeğine çok çarpıcı bir örnek... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Arkadaşlar, Dergimizin Haziran sayısı emecmua'da yerini almış. Sanırım onlar da öylesine memnunlar ki, dayanamıyorlar 1 Haziran'ı beklemeye. ![]() Yine çok güzel bir dergi olmuş.. Tek tek başlık vermek istemiyorum çünki hepsi birbirinde güzel yazılar ve konular. Öyle ince ayrıntılar var ki; mesela 'sırık domates' yazısının başlığında sırık'taki -ı- ların anlamına uygun olarak uzun olması ![]() ![]() Bu arada; geçtiğimiz ay yazmayı unutmuşum, Mayıs sayımızı emecmua'dan messenger'da listemde olan tüm kişilere gönderdim.. Bu ay yine göndereceğim. Uygun gören arkadaşlara da tavsiye etmek istiyorum. Dergimizi her ay messenger listenizdeki kişilere gönderip, onların da dikkatini çekebilirsiniz.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Malina gol yedik... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() Yok yok, gol filan yemediniz. Ayın üyesiyim ya. ![]() ![]() Hay Allah, şimdi herkes ne kadar şımarık diyecek. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|