![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Bizim kızlarımız alçakgönüllüdür )) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Eline sağlık Mjgn abla... Fotoroman tadında anlatmışsın günü... Çok eğlendik. Seve seve çalıştık... Dün'e kadar "bir fidanım var, boyu boyuma denk" diyordum... Artık 8-10 tane oldu... Umarım çok kısa zamanda hepsinin boyu bizi geçer. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Ayrıca da biz poz verirken 4-5 kişi daha traktörle çalışıyordu. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-12-2006
|
Güzel bir örnek çalışma yaptığınızı düşünüyorum. Elimde imkanlarım olsaydı ben de katılırdım. İnşallah başaka sefere diyorum. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-12-2006
|
Çok güzel bir çalışma gerçekten. Devamı gelmesi dileğiyle. Diğer resimleri merak ettim rapidshare veya benzeri bir siteye yüklenilip buradan linki verilebilirmi acaba? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçenlerde Ayvalık'a gittim. Oraya gidilir de Şeytan Tepesine çıkılmaz mı? Virajlı yolda ilerlerken gördüğüm manzara karşısında içim burkuldu. Birkaç ay önce yanmış oradaki ağaçların çoğu. Araba kullandığım için fazla bakamadım, yanan ağaçları temizliyorlardı. İçim burkuldu. Birileri yakıyor sizler gibiler de yaşadığımız dünyaya yeni fidanlar kazandırıyor. Tekrar her birinizi tebrik ederim. Kalben sizlerin yanındaydım aslında. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
-Aynı şehirde yaşadığım, zaman zaman sitede selamlaştığım, benzer düşünceleri paylaştığım güzel insanlarla nihayet yüzyüze tanışma imkanını buldum. Sarıkoz sayesinde yeni dostlar edindim. -Önce Chewbacca (Tunç Kutlu) ile buluştuk. Buluşma yerinde onu sımsıcak tebessmünü ilk gördüğümde hiç öyle yeni tanışıyormuşuz gibi gelmedi. Epeydir görmediğim bir yakınımla buluşuyormuşum duygusu ile elini sıktım. Birbirimize isimlerimizi de şakalaşır gibi söyledik sanıyorum. -On, onbeş dakika sonra Müjgan Hanım ve eşi Veli Beyle de benzer duygular içinde tanıştık. -Yola koyulduktan bir süre sonra daha da bir kaynaşmıştık herhalde. Ben sohbete fazla dalmış olmalıyım ki ışıklı kavşakta dururken yeşil ışığın yandığını farketmemişim. Yolun açılmasını bekliyen diğer araç sürücülerinin isyanına mahal kalmadan Tunç beni kibarca uyardı. -Yola kendi arabam yerine oğlumun pek alışık olmadığım arabası ile çıktım. bu yüzden biraz zorlandım. Başka hatalar yaptı isem de dostlarım katlandılar herhalde, seslerini çıkarmadılar. Mevsimi gözönünde tutarak kış lastikleri olan araçla gitmeyi daha güvenli bulmuştum. -Köye girince evlerin ortasında birkaç araç ve birkaç arabanın olduğu yere yanaşıp sorduğumuzda ağaç dikiminin başladığını öğrendik. -Tarif edilen yöne giderken telefonla aradığımız Derya bizi yolda karşılayıp dikim alanına götürdü. Zaten oniki onüç haneli köyde fidan dikiminde çalışanların tamamı neredeyse Derya'nın ailesi ve yakın akrabaları idi. -Çalşanlarla da hemen kaynaştık. Kimsenin diğerine ne yapacağını söylemesine mahal kalmadan işe giriştik. Bir grup traktörün kuyruk miline takılan burgu ile çukur açarken geriye kalanlar da fidanları taşıma ve dikme işlerini aldılar. Ben ve köyden seksenini biraz geçmiş bir genç arkadaş (Hamdi Şanlı), birlikte fidanların son bakımlarını yaptık. Söküm ve taşıma sırasında hasar gören kök ve daları budayarak dikime hazırladık. Not:____________ Derya, iş arkadaşımın adını hatılrayamadım. Lütfen hatırlatabilir misin. Yazımı düzelteyim. Düzenleyen Yücel Özlem : 09-09-2007 saat 16:07 |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Yücel bey size yardım eden 82 yaşındaki genç arkadaşınızın ismi, Hamdi Şanlı. Hamdi amcamızda o köye çok emeği geçen insanlardandır. İlerlemiş yaşına rağmen hasta olmadığı sürece her türlü imece çalışmasına katılır. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Köye girdiğimizde muhtarın evini bulalım dedik önce. İlk gördüğümüz "amca"ya sorduk. "Şu ilerideki iki katlı ev canım" diye yanıtladı güleryüzle. O canım lafına takıldım. O kadar hoşuma gitti ki herkese anlatıyorum bunu. Son derece güzel bir köyde, köyün kendisinden güzel insanların olması çok hoş da, hane sayısının düşüklüğü ve kalanların da yaş ortalamasının yüksekliği acı. Buna rağmen güzel bazı genç insanların, hala köy için çabalaması da gurur verici. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
93 numaralı yazıyı ben yazmadım! babam yapılanları görmek istedi bende kullanıcı adımı ve şifremi ona vermiştim. Siteye girmiş olmalı, ama nasıl yazı yazdı onu anlamadım. Bilgisayardan hiç anlamaz, zaten yazıların bozuk olmasındada belli. Ben onun adına size bir kez daha teşekkür ediyorum. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Derya bırak babanda bu sevinci paylaşsın . Kaldıki iyi niyetli bir yazı yazmış. Teşekkürler ona ki senin gibi duyarlı bir kız yetiştirmiş. ) |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
- Hamdi Şanlı Amcamız iyi bir çalışma arkadaşı olduğu kadar iyi bir sohbet ortağı da. Adını unutmuş olmamı "Oğul, kul kusursuz olmaz." diyerek bağışlayacağından eminim. Yazımda düzeltme yapmaktan vaz geçtim. Düzenleyen Yücel Özlem : 27-12-2006 saat 13:05 Neden: Dahi anlamına gelen "da"yı ayırmak |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Hamdi Amcam da göçmüş. Eyvaah! Tükenmez ışık kaynağını da birlikte götürdü. Bu ışıktan payımı, yeterince alamadım. Fidan dikimindeki arkadaşlığına doyamamıştım. O günden sonra, şöyle hiç olmazsa bir kaç gün daha başbaşa sohbet imkanı yaratmayı istedim ve düşledim. Ama gerçekleştiremedim. Gerçekleştirmeyi beceremedim. Hamdi Amca, sana söz veriyorum. Ağaç dikmeyi ve ağaca hizmeti, sağ olduğum sürece bırakmayacağım. Düzenleyen Yücel Özlem : 31-05-2011 saat 16:16 |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
-Sevgili memet, haklısınız tabii. Derya'nın Babası Orhan Bey hiç öyle hafife alınacak birisi değil. Siz bir satır yazıdan böyle bir sonuca vardınız. Biz gün boyunca beraber çalıştık, yedik, içtik, sohbet ettik. Birçok özelliğinin yanında fevkalade iyi bir baba olduğunu düşünüyorum doğrusu. Deryanın da bunu bilecek olgunlukta olduğundan şüphem yok. -Orhan beyin bu mesajı, bizim anlatmaya çalıştığımız sıcaklığı, bütün açıklığı ile ortaya koyuyor. Derya ise, babasının bigisayar üzerinden de düşüncesini iletmiş olduğunu görmenin sevincini; aynı sıcaklık ve samimiyetle bizimle paylaşıyor. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Malina, Mahmut Leventoğlu, Hasan Lalezar, Zerrin Uslu, denizakvaryumu, GiseIa, Aybala, Dev Sekoya, Yılmaz, Şukranayalp, Börü Han, Sevelim, Memet,ilginiz için herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sizlerin ilgisi, bizim için için, ayrı bir sevinç kaynağı oldu. Sağolun. Düzenleyen Yücel Özlem : 09-09-2007 saat 15:54 Neden: Virgülden sonra boşluk bırakmak. |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2006
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok sağol Müjgan Böyle bir fotoğrafla karşılaşacağımı sanki biliyordum 82 yaş ve herkese örnek olacak bir çaba. Ellerinden öpüyorum. agaclar.net olarak bu çabayı bir şekilde ödüllendirmeliyiz. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Sanıyorum beni yanlış anladınız. Söylemek istediğim bilgisayar nedir bilmeyen babam bile sizin ilginizden dolayı, bilgisayarın basına oturmuş birde yazı yazmış :-) bu beni çok mutlu etti. Ayrıca hiç bir zaman babamı hafife almadım. Zira babam bana her konuda destek olmasa ben , ben olamazdımki. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Ne kadar güzel oldu bu etkinlik herkes için. Orada bir köyümüz var SARIKOZ . İnsanlarımız var (Hamdi amca,Derya kız ve babası ile bütün Sarıkoz sakinleri) Eh onlarında Mjgn ı ve eşi,Yücel bey eşi,Chew kardeşleri ve Ağaçlar net üyeleri oldu. Yani demem o ki Derya kız ın yaktığı Sarıkoz ateşi ile 7500 kişilik kocaman bir SARIKOZ AĞAÇLAR NET olduk ) |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
Demek istediğin çok net anlaşılıyor ![]() Üye olmasını rica edebilir miyiz? Sizden fırsat(!) kaldığı zamanlar iki satır laflaşırız. Bu kadarını yazan dahasını da kesinlikle yazabilir... ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|