![]() |
|
![]() |
#11 |
doğasever
Giriş Tarihi: 16-12-2005
|
sevgili eskimo, özellikle 2 sene önce yasalara aykırı olmayan-misal yunan adalarını görmemeli- her köşe talan edildi..hepsini yabancılar aldı arada bende ülkenin onuru adına 22 dönümü kaptırmadım ama benim para yarım adayı kurtarmaz ki...hele dereköy ile yakaköy arasında baraj gölü dedikleri yol elektrik filan bile olmayan deniz görmeyen ve rakımı 300 m.üzerindeki bölgeyi ingilizler 50 şer dönümler halinde alıp sımsıkı tellerle de çevirdiler.. yeni yasayı filan beklemeden 2 sene önce..o sene ingiltereden kışın tam 25 emlak şirketi geldi ve her yeri kapattı..bitti yani... benim aldiğim yeri alamazlardı ada görüyor. efrafımde çok da arkadaş var yabancı..çoğu düzenden kaçıyor ama bir kısmı 10 yıl içinde ülkelerinin yaşanılmaz soğuk olabileceğinden bahsediyor..kendi devletleri dışarda toprak almaya müthiş teşvikler veriyor.ispanya italya gibi yerleri tercih etmiyorlar çünkü yasalara göre arsaları torunlarına kalmıyor..tekrar 2 nesil sonra ispanyollara geri dönüyormuş,,şahsen araştırmam olmadı...bahçede ağaç budarken edilen laklaklardan... 3 sene önce dere taşıp kapıyı kırıp evın içinden aktığında ise tek yardıma gelen elinde baltasıyla çit yıkan ingiliz komşumdu ama..bizimkiler sırıtarak bakınıyordu bu da malesef gerçek... |
![]() |
![]() ![]() |
|
|