![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gerçekten iyi verim almışsınız. Hobi bahçesinde değerlendirmek için fideler ya da tohum konusunda yardım isteyektim ama 4 lahanayla bizim bahçe dolar. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-08-2007
|
Domateslere üzüldüm biraz ilgilenilse toparlanacak görünüyor birde dallarini güzelce iple sararak saga sola asilsalar tam olacak Türkiyeden döndügümde benim domateslerde hastalanmisti iki kez ilac verdim kurtardim gibi isterseniz pfotograflarini gösterebilirim |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Agartha ben de iş yerimdeki bilgisayardan göremiyorum. asp ayarlarıyla ilgili olabilir. İletişim bilgileri için şu adrese de bakabilirsin: http://www.yemyessil.com/UserFiles/Image/ilt.gif |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-11-2007
|
Hobi Bahçesi Ariyorum
öğümce Köyünün Fotograflarini Gördüm. çok Beğendim. Orada Bir Hobi Bahçesi Kiralamak Istiyorum. Bilgi Verebilecek Varsa Sevinirim |
|
|
|
|
|
#10 |
|
agaclar.net
|
Domatesleri çoktan köklemiştik. Patlıcan ve biberler ve mısırları da geçen hafta hallettik. Ispanak, roka, turp, taze soğan, kara lahana büyümekte... Son durum : ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
agaclar.net
|
Ben uyanıklık edip lastik çizmelerimi evde giymiştim. Ekrem, oradaki bahçıvanın yedek çizmelerini kullandı. Nuran'a da ayağına poşet giyme fikrini verdim. İdare ettik ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|