![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Bahçe firarisi bahçede görüldü!
Bu gün akşama doğru bahçemizdeydim arkadaşlar. Geç ulaşmamın birden çok sebebi vardı ve ben pek birşey yapamadım. Öncelikle Acarextt03 ve ailesine teşekkür edeyim, ellerine sağlık ekim dikim işlerine başlamış ve toprağı oldukça güzel hazırlamışlar. Düne ait sulama izleri de vardı. Bugün enginarlarımızın köklerini kazıp, kabartıp, sararan yaprakları kestim. Bitkilerin ikisinin dibinde başka küçük bitkiler de vardı, onları da çıkardım ki kalan daha sağlıklı gelişsin, gereksiz rekabet ortamı olmasın. Biberler çiçekte idi, son turfanda için enginarların yanındakilerin de otlarını alıp, kazdım. Mahsul vermeleri şüpheli ama o kadar çok çiçek vardı ki, köklemek için de erkendi. Ayrıca yanımda önceki yıldan kalma bezelyelerin bir kısmını biberlerin arasına ektim. Çimlenirlerse iyi olur, hatta sık ekmeye çalıştım ki, baklagil olduğundan Azot gübrelemesi imkanı olur, malum, suni gübre kullanmıyoruz. Geç gidince ancak bu kadar oluyor, inşallah yakında yine gider kaldığım yerden devam etme ve arpacık vs. getirme imkanı bulurum. Görüşmek üzere. gece hobi bahçesinin otlanmasından sorumlu forum kişisi! |
![]() |
![]() ![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|