View Single Post
Eski 06-10-2009, 23:48   #258
gece
Ağaç Dostu

gece's Avatar

Giriş Tarihi: 22-02-2007
Kompulsif :)

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Obsesif Mesajı Göster
Ben de katılabilirim ama nereye başvuru ya da kim ile iletişim kurmam lazım?
Hoşgeldiniz, katılım için bahçemize mümkün mertebe kendi imkanlarınız ile ulaşım sağlamanız gerekiyor. Otomobil imkanı olanlar da yine buradan (ve netleştikten sonra tel. vs. özel mesajlardan) iletişim kurup, sohbet ede ede, birlikte gidebiliyorlar. Olmayanlar (ve otomobili bakım için bekleyenler ) için Beykoz'dan kalkan 137 no'lu otobüs hattı mevcut ve Öğümce köyünden sonra Bozhane köyü girişindeki 'Yeşilpınar' durağında iniliyor. Önceki sayfalarda ve önceki yıllara ait hobi bahçesi sayfalarında birçok bilgi bulabilirsiniz.

İletişimde bu başlık altından yapılıyor ve Türkçe iletişim kuruyoruz.

İletişim dilinin Türkçe oluşu konusunda hassasız ancak bu hassasiyetimiz, titizlik derecesinde ol(a)mayıp, mümkün mertebe anlam kargaşasına yer vermemek ve dilimizi yozlaştırmamak olarak özetleyebilirim.

Dili yozlaştırmama yaklaşımımız birçok kişi için alınganlık sebebi sayılıyor ama doğrusu bu ve biz doğru yaklaşımdan yanayız, zira yazan tek, okuyan pek çok kişi olunca (70 milyon da değil, 7 milyar ) yazanlardan birazcık olsun, (okuyanlar adına) özen beklemek okuyanların hakkı diye düşünüyoruz. Çoğul kullanıyor olmam bu siteyi bugünlere getiren çoğunluğun bu düşüncede olduğunu bilmemden kaynaklanıyor, yoksa yönetimi temsilen yazmıyorum.

Sonuç olarak; 'gel bize, katıl bize, hem oyuna, hem söze ...' deyip, katılımınızdan mutluluk duyacağımızı belirtiyorum.

gece
hobi bahçesine uğrayacağı zamanı planlamaya başlamış forum kişisi.

gece Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön