![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-10-2009
|
Arkadaşlar merhaba Burasını tesadüfler sonucu öğrendim ve iki saattir yaptıklarınızı okuyorum imrenerek. Ellerinize sağlık. Bende aranıza katılmayı çok isterim. Gerekenler nelerdir aceba? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Şartlarımız
Alıntı:
Ne alaka, demeyin hemen, bu forumda uzun yıllardır devam eden bir akış, bir çizgi var ve bu belli; örneğin forum dili Türkçe'dir, arama yapılmadan aynı konu ve soru ortaya atılmaz. Konular sınıflandırılmıştır, her konu kendi yerinde olmalıdır. Yeni gelenler önce kendilerini tanıtmalıdır ve tabii ki foruma üye olan forum kurallarını okuyup, öğrendikten sonra üye olduğundan uymalıdır. Tüm bu konular ve çok daha fazlası yazılı olarak forumda mevcut. Göz gezdirirken sürprizlerle karşılaşacağınıza emin olduğumdan yukarıdaki konuları, linklendirmedim. Dikkat ettiyseniz, sizin direkt sorunuz hobi bahçesi için yapılması gerekenleri yazmadım, gerek yok çünkü. Doğayı seviyor ve ilgilenmek istiyorsanız, önceki sayfaları ve önceki yılları okuyarak bahçemize katılabilirsiniz. Ancak yukarıdaki sıraya uyarsanız çok daha güzel olduğunu göreceksiniz. Tekrar hoşgeldiniz! gece yeni gelenleri karşılamak bana mı kalmış diyen forum kişisi! |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçe firarisi bahçede görüldü!
Bu gün akşama doğru bahçemizdeydim arkadaşlar. Geç ulaşmamın birden çok sebebi vardı ve ben pek birşey yapamadım. Öncelikle Acarextt03 ve ailesine teşekkür edeyim, ellerine sağlık ekim dikim işlerine başlamış ve toprağı oldukça güzel hazırlamışlar. Düne ait sulama izleri de vardı. Bugün enginarlarımızın köklerini kazıp, kabartıp, sararan yaprakları kestim. Bitkilerin ikisinin dibinde başka küçük bitkiler de vardı, onları da çıkardım ki kalan daha sağlıklı gelişsin, gereksiz rekabet ortamı olmasın. Biberler çiçekte idi, son turfanda için enginarların yanındakilerin de otlarını alıp, kazdım. Mahsul vermeleri şüpheli ama o kadar çok çiçek vardı ki, köklemek için de erkendi. Ayrıca yanımda önceki yıldan kalma bezelyelerin bir kısmını biberlerin arasına ektim. Çimlenirlerse iyi olur, hatta sık ekmeye çalıştım ki, baklagil olduğundan Azot gübrelemesi imkanı olur, malum, suni gübre kullanmıyoruz. Geç gidince ancak bu kadar oluyor, inşallah yakında yine gider kaldığım yerden devam etme ve arpacık vs. getirme imkanı bulurum. Görüşmek üzere. gece hobi bahçesinin otlanmasından sorumlu forum kişisi! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-10-2009
|
gece yeni gelenleri karşılamak bana mı kalmış diyen forum kişisi! Merhaba Sayın Gece; Beni karşılama nezaketi gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Forum kurallarını okudum, bilgilendim. Tanıtımımı da yaptım ![]() Teşekkür ederim |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|