![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
agaclar.net
|
Yeni üye arkadaşlardan da hobi bahçesi ile ilgilenecek yoksa, bahçe sahibiyle görüşüp iptal edeceğim. Geçen yıldan kalan bitkileri temizleyip toprağı hazırlamak gerekiyor. Fideler için bahçe bahçıvanlarının yetiştirdiklerinden de yararlanabiliyorsunuz. Gidemediğiniz zaman haber verip sulanmasını sağlayabilirsiniz. 4-5 ailenin haftalık sebze ihtiyacını karşılamanın ötesinde, komşularınıza da dağıtabiliyorsunuz. Duyurulur ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
İptal Etmeyin!
Alıntı:
; kendi bahçemden kesip, ağaçlar.net bahçemiz ile ilgilenme zamanımın geldiğini düşünmeye başlamış bulunmaktayım. Bunun gereği olarak; her ne kadar bu hafta sonu şehir dışında olmayı planlamış olsam da, bir şekilde bahçemiz ile de ilgilenmeye başladığımı belirtir, hatta "duyururum". gece gül gibi bahçesine kuma getiren forum üyesi! |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-04-2009
|
Merhabalar ben sitenize yeni üye oldum hobi bahçesinin nerde olduğunu öğrenmek istiyorum ve çok tecrubeli biri değilim faydam olur mu onuda bilmiyorum açıkçası...**** bu hafta sonu bildiğiniz bir ağaç dikme projesi varsa onda da gönüllü olabilirim...cevap verirseniz sevinirim... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Öncelikle, forumu tanıyıp, yazışmaların nasıl yapıldığını öğrenmenizi önereceğim, son derece düzenli bir forumdasınız, her şey olması gereken yerdedir, kolay gelsin, tekrar hoşgeldiniz. gece |
|
|
|
|
![]() |
|
|