![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-07-2007
|
Babama
Sayın ERBEK;yazdıklarınız beni çok duygulandırdı.İşte ağaçlar net ailesi böyle hepsinin kalbinde ağaç sevgisi var.Başkalarının yaptığı çalışmalardan gurur duyuyorlar.Ben bu duyguları sadece ağaçlar net ailesinde alıyorum ve inanın sizlerle iftihar ediyorum.Rahmetli babam da aynı duygu ve düşüncelerdeydi.Keşke sağ olsaydı da bu günleri görseydi.Bu çalışmalarımın başarısını babama armağan etmek istemişimdir.Ayrıca babama bir şiir yazdım sizlerle paylaşmak istiyorum. BABAMA Sen benim babamdın canımın cananı Ailemizin direği başımızın tacı Hiç aklımıza gelirmiydi ayrılık hicranı Felek bizede içirdi ölüm ayranı Seni hiç unutmadım unutamadım Hep seni andım hep seni hatırladım Sen beni bıraktın ama ben seni bırakamadım Sevgini kalbimin derinliklerinde sakladım Senin aşkın tabiattı çiçekti ağaçtı Çobanköy alaya alır hep sana gülerdi Aldanan acaba senmiydin yoksa köylüler mi? DİKTİĞİN AĞAÇLARA SORSAM BANA SÖYLER Mİ? Kıraç topraklara yeşilliği sen getirdin Taşıma su ile ağaçlara suyu yetirdin Herkese yardım etmek için can verirdin ÖLÜM bu çaresi yok neylersin Sana derler ÇOBANKÖYLÜ PALA HASAN Sendin milletin gönlünde taht kuran Herşeyin en ince noktasına kafa yoran BABACIĞIM KABRİN OLSUN CENNET MEKAN Oğlun cengiz |
![]() |
![]() ![]() |
|
|