agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Ağaçlar Hakkında Genel Konuşmalar
(https)




Beğeni Düzeni16Beğeniler
  • 5 Gönderen MSaygin
  • 1 Gönderen MSaygin
  • 1 Gönderen karaselvi
  • 1 Gönderen Todor
  • 7 Gönderen Adalet Yağcı
  • 1 Gönderen h_dogan

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 08-10-2007, 10:29   #18
Ağaç Dostu.
 
MSaygin's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-01-2006
Şehir: Adana
Mesajlar: 1,794
Galeri: 36
Tam detaylı olarak bilmiyorum ama gazetede fotoğrafını görmüştüm, aşıyı kabağa yapıştırıp mandal gibi bir şeyle tutturuyorlardı

Nasıl yapıldığını bilmiyorum ancak bu sene kayınbabam fide olarak alıp, ticari ekimini yaptı.

Karpuz ekilen tarlada büyük miktarda besin kaybı oluyor ve ertesi sene yine karpuz ekmek mümkün olmuyor o tarlaya.Kabağa aşıladığınız zaman bu sorunu aşmış oluyorsunuz ve verim de daha yüksek oluyor.Yalnız lezzet konusunda sıkıntı oluyor ne yazık ki, kabak gibi karpuzlar yiyorsunuz.

Aşılamayı yapan firmanın yetkilisi, Cumhuriyet Gazetesi Tarım ekine verdiği demeçte, bu tat sorununun ilk yıllarda olduğunu zamanla aştıklarını söylemişti ama bu seneki tecrübem bir miktar daha yol almaları gerektiğini gösteriyor

MSaygin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:52.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025