![]() |
|
![]() |
#481 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Cümleten merhaba efendim, Sayın Tura bana şans tanıyor sanırım. Sadece Kartalkaya' yı görmedim. Diğerleri ile alakası yok ![]() Bence Ağaçkakan komşusundan ders alıp uygulamaya geçen devekuşu yavrusu, üstelik kabuğu delerken de Sayın Tura' ya göz kırpıyor gibi.(Sağ taraftakafasını uzatmış) Saygılarımla lütfen. Ağaçkakan' dan uçmayı da öğrenip, Bolu'ya gelebileceği ihtimaldir ama efendm. Düzenleyen mrduran : 26-10-2011 saat 21:54 Neden: son cümle ilave-sağ taraf |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar Sayın Nuri Murvet, Tura, Aygün, Fatma Sunay, Eser İlhan; Son resim sanki ben gibi, Tarih öncesi çağlarda taş devrini kaçıran bir salyangoz, mecburen, bir sonraki ''Ağaç Devri'' trenine binmiş ve ağaçlaşmış efendim. Cümleten Saygılarımla lütfen . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#483 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Nuri Mürvet, Aygün Öğretmenim. mrduran, Eser İlhan, fatma sunay. Evet Aygün Öğretmenim; yaralı yüreği gördüm. Hafifçe başımı eğince yarayı gördüm efendim. Yüreğide fark ettim. Gören göz görüyor. Mesaj 480 Tam bir kurbağı, hem de yeşilinden. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Çok büyük bir yılan ağzını açmış bize bakıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Bence de bu bir dev. Dudaklarını aralamış. Susamış mı ne. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Ağaç Dostu
|
Hay Allah arkadaşlar, sizin yorumlarınızı okuyunca kendimi birden çok fazla "teknik" hissettim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
Ağaç Dostu
|
Sumak toplamak için gittiğim dağ yamacındaki ağaçlar
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#496 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar efendim, saygın hocam ve konuklarına: Şimdi size akşam cimnastiği yaptırayım, sağlığınız için ![]() İngiliz anahtarına ters bakın, veya monitoru 180 derece çevirip bakın lütfen ![]() Bence şimdi devasa bir ''Jurasik park'' yaratığı oldu. Sayın Fatma Sunay, mangal gibi yüreğiniz ile oralarda ağaç resimlemişsiniz, maşallah efendim, güzellik ve farklılıkları yakalamada üstünüze yok, teşekkürler lütfen. Sayenizde benim için ücrada kalan yerleşim yerlerinin güzel yaşamını keşfettim. Sayın Murvet,Tura, Sunay, Aygün ve İlhan Hocalarıma saygılar lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Ağaç Dostu
|
Bende karadenizliler gibi baktım efendim. Fakat yerli saklanmıştı sanırım hocam ![]() Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#500 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#501 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar efendim cümleten, Diyecek bir şey bırakmadınız ki efendim ![]() Gel de o yerliyi görme şimdi ![]() İnşallah o yerlinin eline düşmeyiz, ne ettiiniz, bu hale soktunuz beni diyebilir. Bayramımız kutlu, niceleri sağlık içinde olsun inşallah. Sayın Nuri Murvet ve değerli dostlarına saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Tura kışın bol bol vaktimiz olacak resimleri oturur enine boyuna inceleriz.Gitmeden ben bulduklarımın hepsini yükleyeyim sonra unuturum. Sayın mrduran teşekkür ederim bende ilginç olan herşeye karşı merakım vardır Makinam pek yeterli olmasa da gördüklerimi resimlemeye çalışıyorum.. Saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Ağaç Dostu
|
Dut ağacı ile asmanın dansı
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sevgili dostlar. Uzun zamandır "mecburiyetten" sınıfı asmıştım biraz ama sanırım artık bol vaktim olacak. Aramıza yeni dostlar katılmış. Hem de birbirinden güzel fotoğraflar ile. Murvet hocamız demişti zaten; Sitede ne cevherler vardır daha" diye. Haklıymışsınız hocam. Cumhur bey, fatma hanım hoş geldiniz. Fatma hanım, 505'in 3. fotoğrafı, Ankara kızılay'da ki Hitit ambleminin çemberini anımsattı bana. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar cümleten, Sayın ayazkentli, hoş geldiniz efendim. Hocamızın kuralları katı, sanırım sömestr kaybınız olacak ![]() 506 nın ilk resmi; Yer altı mağarasında, bacaklarının arasından akan şiddetli suya rağmen, sarkıt/dikitler arasında yukarı tırmanan bir adam. Cümleten saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|