![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Mürvet hocam, 102 no.lu fotoğraf'a benzeyen görüntüler, bana hep -Obruk-ları hatırlatıyor. Özellikle, bir önce'ki sayfa'da olan 68 no'lu fotoğraf, çok güzel bir obruk görüntüsü vermiş. 102 no. ise, gerçekten ayşe hanımın benzettiği gibi, daha çok yırtıcı kuşların iri gözleri gibi oluşmuş. (bir'de, T-rex ve Raptor'ların gözlerine benzettim. Zaten dinazorların büyük bölümünün, kuşlara doğru evrildiği bilgisi veriliyor). |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sayın ayazkentli Obruk benzetmesi ilginç, sizin bakış açısı zenginliğiniz çok farklı, hoş olanda bu zaten sizin yorumlarınız benim hayal gücümü geliştiriyor. Ağaç gövde ve kökleri ![]() Ağaçların gövde yapılarında ayrıntılar Düzenleyen Nuri Murvet : 09-03-2011 saat 18:02 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-02-2010
|
Sayın Nuri Murvet; Ağaçların görünüşleri, duruşları çocukluğumdan beri ilgimi çekmiştir hep. Sayfalarınızı çok severek ve ilgiyle takip ediyorum. Bende kendi bakış açımla naçizane ceple çektiğim, İzmir fuarında hayvanat bahçesinin eski yerinde gördüğüm güzel ağacın resmini yüklüyorum. Sevgiler Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın güzel İzmirim hoş geldiniz. Sizinle tanıştığıma çok sevindim. Ağaçların görünüşleri, duruşları konusu hakkında sayın ayazkentli üzülüyordu 6-7 kişiyiz diye bakın 10 kişi olduk. Paylaşımınız içinde ayrıca teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|