![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Burda bir düğümlenme söz konusu. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Nuri Murvet, Ayşe Yıldız, kelebek çalısı, mrduran, ayazkentli,selis, Adem Keskin. Sn.Ayşe yıldız nereden buldunuz bunları...bir sürü yorum yazılabilinir... Kanguru, sarmaş dolaş, hamile ağaç vs. vs. uzatıp gidersiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Çok güzel bir yerdi. Ama köyün şebeke suyu yoktu. Köylüler köy meydanından evlerine su taşıyorlardı malesef.( Bu ince bir ayrıntı maalesef) Çok fazla resim çekebilirdim ama koyun ürülerinin ağıllarına dönüş zamanına denk geldi. Köpek korkusundan resimlerini çekemedim bir çok ağacın. Korktum... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Ayşe Yıldız, kelebek çalısı, mrduran, ayazkentli, selis, Adem Keskin, mandalinci, Ben fakir... Sayın selis harika bir gözlem, çınar ağacı derenin ortasında kalmış fakat ayrı bir dünya kurmuş kendisine... Zerdali ağaçlarının gövdesi sert ve darbeye dirençli olur. Balta ile kesmeyi denemişler ağaç daha çetin çıkmış... Sayın Ayşe Yıldız bu aralar sizi çok formda görüyorum..... Bi koşu bahçe mesafesini aşmışsın... Harika paylaşımlar... Ayrıntılara takılmadan, aman köpeklere dikkat... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|