![]() |
|
|
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
İlginç bir ağaç gövdesi de benden... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Çok enteresan.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Savaşla gelen savaşla gitmiş daima. Alıntı:
Merhaba Sayın Nuri Murvet de kıymetli dostları, Az buçuk eski tarihi okumuş olsam da, hâlâ anlayamadım. - Bir eski yunan askeri mi?. - Roma askeri mi?. Ama anladığım şu ki; Sapladığı kılıç, ağaç böğründe kala kalmış, garibim çıkarmaya çabalıyor. Doğa affetmiyor sanırım. Kendi savaşını vermiş kendisi ile savaşana karşı. Tüm katılanlara sağlık ve saygı dileklerimle lütfen. Nerden çıkardım şimdi savaş mavaşı bu resimden, töbe töbe, tahtaya vursam bari. Ben de onlar gibi garip mi oldum, yoksa genlerimden falan mı kaynaklanıyor?.))). |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2012
|
Alıntı:
Bu incirin dibine bir havuz yapsak, o havuza bir midye koysak; gecenin tenhasında iki komşu sohbet ederken o midye incire, içine aldığı, bağrına bastığı taşları inciye dönüştürmeyi öğretir mi dersiniz? Düzenleyen Ben fakir : 11-11-2012 saat 11:32 Neden: düzeltme |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Tura, dalya35, mrduran, Ben fakir... Sayın dalya35 hoşgeldiniz. Farklı bakış açıları çok değerli, paylaşımlarınızın devamını bekleriz. Sayın Ben fakir hoşgeldiniz. Öğretir mi..? Sevgi olduktan sonra, olmayacak bir şey düşünemiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2012
|
Alıntı:
Suda doğum yapmakta olan yunus balığı... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Paylaştığım bu fotoğrafı bir türlü kurgulayamamıştım... Evet, çok doğru... Kasap vitrinleri gözümün önüne geldi şimdi... Ömürsünüz, var olun İnşallah... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alemsin Tura. Kasap amcamın, vitrinde ki kuzuların boşluklarına (!) maydonoz yerleştirmesi aklıma geldi. ![]() Murvet hocam, 814 - kökleri yerde kalmış bir ağaç gövdesi mi yoksa toprak yüzeyinde uzanmış bir dal mı? Toprak hizasından kesilmiş ve öyle kalmış gibi duruyor. Ben yine, köyde ki ağaçların birinde yeni bir tüneli keşfettim. İçinde yaşayan bay ya da bayan örümcek var sanırım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|