![]() |
|
![]() |
#451 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Nuri Mürvet,fatma sunay,Aygün, Hozat, Ayşe Yıldız, ligustrum,Cumhur Tonba. Sayın Fatma Sunay'ın resimlerine yeniden bakarken mesaj 445 2inci fotoğraf. Başı sarıklı bir adam ağacın dibinde yakmış olduğu ateşin iyice tutuşması için ateşi üflüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#455 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hayal gücünüzün önünde şapka çıkarıyorum ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Sayın Nuri bey ben dere tepe gezer ot toplarım ve çok ilginç manzaralar karşıma çıkar. Resim çok çekerim ama paylaşmaya çekindim. Sizler beğenirseniz ben gittiğim her yerin resmini kare kare yüklerim. Güzel sözleriniz beni mutlu etti. Selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Tura Ne kadar güzel benzetmeler bunlar hayal gücünüz hayranım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#458 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın Eser İlhan'nın mesajına katılmamak elde değil bende yorumlarınız karşısında şapka çıkartıyorum... Nasıl bakılması gerektiğini öğrenmeye çalışıyorum ama nafile.... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#459 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Siz fotoğraflarınızı paylaşın, en sıkı takipçiniz ben olurum... Bizi bu güzelliklerden mahrum etmeyin, lütfen.... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#462 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Nuri Mürvet,nrduran,Hozat,Aygün, Eser İlhan, fatma sunay, Ayşe Yıldız. Mesaj 460 İlk bakışta bir Panda Başı ve bir İspanyol Kadın Dansçı şekli farkettim. Ayşe Yıldız olsaydı siyah kalemle işaret içerisine alırdı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#464 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#466 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Merhabalar efendim, Nasıl görebilecektim ki ben, o sevgilileri ve kaplumbağayı, Sayın; Aygün ve Tura' nın müşterek çabaları olmasaydı. Nerden bilebilecektim ki ben ''Kırkkilit'' i, Sayın Fatma Sunay' ın, Doğa ile iç içe yaşayıpta, ta içine nüfuz etme çabası olmasaydı. Nasıl görebilecektim ''Nazlıcan'' 'ın, O muhteşem güzellikler içinde dahi, kendine has güzellikler ile ön planda yer alabileceğini(ALLAH Zeval vermesin-sağlık içinde ömrüne ömür katsın inşallah). Sayın Tonba' nın doğa ile bütünleşme çabaları içindeki tesbiti olmasaydı. Samimiyet nedir, nasıl öğrenebilecektim ki ben, Sayın Aygün Hocamın, ütüsünü bile içten itirafını,.. medeni cesareti olmasaydı. Nerden varabilecektim ki ben muhayyile azmine, Sayın Ligustrum'un, istenirse, sıpanın da doğa içinde gözlemlenebileceği sonucuna, güzel tesbiti olmasaydı. Nereden bilebilirdim ki, Sayın Eser İlhan' ın bilgeliğinin, ''fotoşop''; sadece doğallığın yaşlılık izlerinin ört bası için değilde, doğallığın yaşam izlerinin daha net algılanabileceğine vesile olabileceğini. Nasıl diyebileceğim ki, Siz Sayın Nuri Murvet' in paylaşma/birleştirme/konuşturma/tartışma/münakaşa/birlikte hazmedilecek-paylaşılacak sonuc.... Olmadı..son paragrafı yok sayın, değerlendirmeyin, mümkünatı yok,olamaz ki.. Zaten amacı o, demeye gerek var mı ki? Siz Sayın Hocam Nuri Murvet, Sağ olun, bu güzel sayfa ile amaçlarınızı, amaçlarımız ile birleştirebileceğiniz için. Sayın Hozat Hocam' ın cümlesi ile; ''Paylaşmak Güzeldir'' Cümleten saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#467 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#470 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Sayın Nuri Murvet, Eser İlhan, Tura, Hozat; Mesa Verde/Pueblo köyünü kim koymuş oraya? Sümela Manastırı da olabilir. Sayın Tura' ya önlem olarak ![]() Cümleten Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#471 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Merhaba Nutri Mürvet,mrduran, Hozat, Eser ilhan, Aygün, fatma sunay Bu resimde bir deniz kızı farkettim. Kocaman bir şey ve onunla konuşan kayaların üzerine oturmuş, elinde ritim sopası olan küçük bir kız çocuğu. Deniz kızına ne öğretiyor dersiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Tura haklısınız. Ama elindeki Sarmısak, sopa değil(sitemizin anlamına uygun). ![]() Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Ağaç Dostu
|
Bir kez daha bakmalıyım. Sarımsak olduğuna emin değilim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Ağaç Dostu
|
469 Mağara içi sarkıklarına benzettim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Alıntı:
Yine yorumunuzu okumadan önce benzer şekilde düşündüm; Nü ağaçtan ayrılmaya çalışıyor ama kısacık kollarıyla da olsa ağaç engel olmaya çalışıyor, çabalıyor: "Gitme" |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Aygün Hocam; Hoş geldiniz efendim. Ve şimdi ben ne yapacam. Bu seferde, çerçeveye bakan bir kişi olarak yanıldığımı anladım. Bütününü çok güzel ifade ettiniz, Her ikinize de katılmak zorundayım. Gerçekten, ta o ağacın ruhuna giren ve onu okuyan bir gözlem efendim. Saygılarımla Cümleten. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|