![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-11-2018
|
Güzel paylaşımlar olmuş keyf aldım okurken teşekkürler herkese. Bir ilavede benden olsun. Nur içinde yatsın babaannem ceviz agacının altında uyumayın diye tembihlerdi bahçede oynadığımızda. nedeni;15 yaşında hiç bir hastalığı olmayan oğlu cevizagacının dibinde uyuya kalması ve ertesi gün ölmesi. şimdi birliktedirler. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bilimsel açıklaması nedir bilmiyorum, 20 li yaşlarımda benim de ceviz ağacı altında uyumuşluğum var ve uyandığımda yaklaşık 30 dakika boyunca gözlerim görmedi. Daha sonra ışığı ve şekilleri görmeye başladım. Sonunda görmem düzeldi. Bu sebeple Ceviz ağacının büyüsüne ben de inanırım. Babaanneniz nur içinde yatsın. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-11-2018
|
Amin sağ olun var olun. daha iyi hissettirecek bir hurafe yazayım. barış çiçeği olarak bilinen spathiphyllum rivayete göre adı mutluluk çiçeği açmış halde alıp ne niyetle evinize koyarsanız hızlı evlilik hamilelik arkadaş ev sevgili ancak samimi iyi niyetle alınacak açmış halde alıp eve koyacaksınız ve asla evden çıkarmayacaksınız birisine hediye etmek isteseniz başka satın alıp verebilirsiniz. bu yazıdan sonra spathiphyllum stoklarda kalmazmış )) Düzenleyen su teresi : 06-12-2018 saat 11:40 |
|
|
|
![]() |
|
|