![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet dostalırım bu haberi ben de okudum. Sultanahmet teki Çınarın dibinde bu ağaç budamaları ile ilgili bir toplantı düzenleyelim derim Malesef Orman Fakültesi hocalarına yazdığım maile hiç biri cevap vermedi çınarla ilgili bir tanesi cevap verdi o da benim konum değil dedi. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2006
|
Bütün yazılanları çok üzülerek okudum maalesef tepki veremedikleri için hiçbirşey yapamadan acı çeke çeke budanıyorlar. Ağaçlarımız başlarında eğitim görmüş bir insan olmadan budanıyor.Ağaçları kesmeyi marifet sayanlar acaba bir ağacın da yaşama hakkının olduğunu onun da acı çektiğini bilmiyormusunuz.İçinizde azıcık doğa sevgisi olsa bilirdiniz.Ben bütün bu olanlara ağaca yönelik şiddet gözüyle bakıyorum. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
agaclar.net
|
İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan açıklama gelmiş... İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul’da 13 koruya Prof. Ünal Aslan başkanlığındaki yedi öğretim üyesinin baktığını açıkladı. Açıklamada bir itirafta da bulunuyor; “Geçmişten bugüne kadar yapılmayan bakım ve budamalar koruları her gün ölüme götürmekte... Kaldı ki yapılan budama işlemleri orman ve ziraat mühendisleri kontrolünde yapılmakta, kaldırılacak ağaçlar Orman Bölge Müdürlüğü tarafından damgalanmakta. Damgalanmamış hiçbir ağaç kaldırılmakta. İlgili rapor ve izinler doğrultusunda yapılan çalışmalar 5 yıllık bir süreyi kapsamakta.” Peki AKP zihniyeti 13 yıldır İstanbul’u yönettiğine göre bu ihmal Erdoğan, Gürtuna ve Topbaş’a ait değil mi? Açıklama: Alıntı:
Yalçın Bayer - Hürriyet |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|