![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
İzmit
İzmit yürüyüş yolundaki iki asırlık çınar belediye tarafından tarihin sayfalarına gönderildi. Büyük bir şok yaşıyorum. Çınarlardan biri çürüdüğü için, diğeri ise büyük araçların geçişini zorlaştırdığı için!!! kesilmiş. Kesimlere nezaret eden Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde görevli Orman Mühendisi Osman İlhan ile Formen Mehmet Topçu' yu ve kesim kararını alan cahil zihniyetleri büyük bir şiddetle kınıyorum. http://www.kocaeli.bel.tr/tr/ Bu siteyi tepkisiz bırakmayalım. Topa tutalım. Belki bunların katledilmesini engelleyemedik ama diğerlerinin de saçma sapan bahanelerle ortadan kaldırılmasını engellemeye çalışalım. Düzenleyen Baki Berk Kayalar : 05-12-2005 saat 21:36 Neden: Haber yeterli ilgiyi görmüyordu. Başlığı değiştirdim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-07-2005
|
bence yapılan asırlık bi katliam.şiddetle kınıyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-03-2006
|
ya yuhh bi ulkenin gelecegi boyle mahvedilir mi? yazik gunahh!! Bazen belediyelerin bu sekildeki haberlerini duyuyorum bi arkadasta kesilen agaclara para verildigini soylemisti ... cok yazik |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
Hürriyet |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-12-2006
|
Elleri kurusun.Bu insanlarda akıl yok,çok sıcaklarda gölgelenecek duraklar ararlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|