![]() |
Sevgili Orkun,
Bu yosundan sende vardı diye hatırlıyorum :) Hemen denemeye başlamalısın bence... |
;)Sevgili klubnika, bizlerle bu değerli bilgileri ve püf noktaları paylaştığın için çok teşekkür ederim.Bende menekşe yetiştirmeye başlayacağım.Havaların sıcaklığından dolayı hep erteledim.Sonbahar gelince bende yaprak köklendirmeyi deneyeceğim.Sphagnum yosunuda çok ilginç sonbahara kadar temin etmem lazım:D.O küçücük yavru ne kadar güzel çiçekler açmış öyle elinize sağlık.
Selamlar. |
Sevgili klubnika valla bende sphagnum isterim.:D
Senin anlattıklarından öğreniyorum ki ben daha bu işin a'sını bile bilmiyormuşum. |
Sevgili klubnika'nın fotoğraflarını görünce "biz menekşe yetiştirmede neredeyiz" demeden edemiyorum. Eski heyecanım geri geldi. Ben de sphagnum istiyorum:)
|
Demiştim isteriz diye :))
Sphangum torfla ilgili bu başlığı ve de bu mesajı okumanızı öneririm. Her ne kadar risk düşük olsa da bilmekte fayda var. |
Alıntı:
|
Orkun, rüşvet talebi he:))))) Sphagnum de, yapraklar sana feda olsun:)
|
:D:DRüşvet talebine geçmişiz görmeyeli.
|
1 Eklenti(ler)
Bu gün aldım dayanamadım pençere önü boş çirkin duruyor
|
Alıntı:
|
Sağlıklı günlerde büyütün sevgili TUTA, çok güzeller.
Hepimiz bol çiçekli menekşeleri özledik. Adana'ya Ekim'den önce menekşe gelmez. Umarım bu arada mevcut menekşelerimiz çiçek vererek yüzümüzü güldürür. |
2 Eklenti(ler)
Fiyatını merak ederseniz 3.25 kuruş 10 ay vade
|
1 Eklenti(ler)
menekşe
|
Yaz gelinçe menekşeler pek çok çiçek gibi dayanamıyaçaklar çelik yaptıklarımızı saklıyaçağız ve dışardan gelen menekşeleri pençeremize koyaçağız
|
2 Eklenti(ler)
Menekşem
|
;)Sevgili Tuta,menekşeleriniz çok güzeller hayırlı olsun.Güle güle büyütün.Sizinle aynı fikirdeyim boş pencere önleri çok gıcık duruyor.
Selamlar. |
Merhaba;
Bir afrika menekşem var.Bu sitede şekerli su ve limon tuzunu okudum.İkisini birlikte mi vermem gerekiyor yoksa aralarında birkaç hafta olması mı gerekiyor? En kısa zamanda cevap verirseniz sevinirim. (Not:Takip ettiğim bir site ama yeni üye oldum,onun için yanlış yere yazmış olabilirim.) |
Meneksenizin keyfi yerindeyse, olcusunu ayarlayamayacaginiz, bu tur pratige dayali uygulamalardan kacinmanizi tavsiye ederim. Olcusune gore hazirlanmis sivi gubreli su daha garantili bir yontemdir.
|
Sayın Doğa Perisi,
Kullanılan su kireçli çeşme suyu ise suyun sertliğini gidermek için limon tuzu kullanıldığını biliyorum ve balkondaki çiçeklerime arada uyguluyorum. Ancak menekşelerimde içme suyu kullanıyorum. Şekerli su ise, menekşelerde ilk kez sizin mesajınızda dikkatimi çekti. Bence de afrika menekşeleri için hazırlanmış sıvı gübre en doğru çözüm. |
Sevgili Tuta çok güzeller,güle güle büyütün.Fiyatını yazmış ama nereden aldığınızı belirtmemişsiniz.Marketten almışsanız belki bizim buralarda da vardır diye heves ettim.
|
Reklam olur diye yazmadım Özelden bildiririm
|
Sevgili Tuta menekşeleri nereden aldığınızı özelden banada bildirirseniz sevinirim teşekkürler.
|
Afrika menekşesi
1 Eklenti(ler)
Üç güzel bir arada
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
|
Tuta menekşeleri nereden aldığınızı özelden banada bildirirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
|
merhaba arkadaşlar deneyimli arkadaşlara sorum olacaktı.Benim 3 saksı menekşem var.Haziranda çok canlı yemyeşil ve çiçek doluydu.Tatile giderken komşuya bırakmıştım.Geldiğimde yapraklar sararmış, bazı yaprakları dökülmüş ve toprakları azalmış.Acaba şimdi saksı değiştirsem mi acaba **** biraz havaların soğumasını menekşelerimin toplanmasını beklesem.Yavrularım vardı 2 tane onlarda ölmüş.Lütfen yardımlarınızı bekliyorum ne yapayım
|
Afrika menekşesi
1 Eklenti(ler)
Afrika menekşesi alinaçak en uygun günler sıcaklardan sevkiyat yapılamıyınca
ellerindeki malların açele erimesi için fiatları düşürmüşler Eylül ayında çok fazla geleçek |
Çok güzel çiçekler ama İstanbul'a gidip alma imkanımız yok maalesef.
|
Menekşe yaprakları
5 Eklenti(ler)
Yaprakların bazıları :p
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025