![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili aylinki, Öncelikle sitemize ve Afrika Menekşesi bölümüne güzel menekşelerinizle hoşgeldiniz. Aralarında bir tane de alacalı (variegated ) türde özel bir menekşeniz var. Çiçekleriniz o kadar gür ki " Alacalı yaprak acaba hangisine ait" diye incelemek durumunda kaldım, kutluyorum ![]() Torfun neden olduğu sinekle bazen bir iki uygulamada baş etmek mümkün olmayabilir. Torfa bıraktıkları yumurtalardan yeniden çıkabiliyor. Birer hafta arayla sinekler tamamen ölünceye kadar ilaç uygulamaya devam edebilirsiniz. Toksik etkisi olmayan ev haşareleri için üretilen Chrysamed bu sineklerde oldukca etkili , öneririm ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-05-2012
|
Sevgili Maki ve Hakkı bey,teşekkür ederim yorumlarınız için. Bu siteyi geç keşfettiğim için üzgünüm aslında. Ben de birazdan tüm çiçeklerimi paylaşacağım sitede. Sevgiyle kalın... |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili seiss, Menekşenizde gördüğünüz minik sinekler torf sineği olmalı. Evdeki sinekler için kullandığımız ilaçları direkt üzerine gelmeyecek şekilde uzaktan sıkmak ya da alıntıladığım mesajdaki ilaç size yardımcı olacaktır. Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-02-2013
|
Alıntı:
birde yapraklar da büzüşüp sararma başladı ve hiç bi gelişim de yok sararma gelişim sineklerden dolayı mı oluyodur ?? |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| menekşe |
|
|