![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili zappie, 1 senedir kullanıyorum, silinme olmadı. Farklı kalınlıkta uçları ve renkleri olduğu için kullanımı pratik. Demirbaş kaleminde ince uç bulmak mümkün mü? Minicik saksılara uzun uzun hibritlerin adını yazman pek mümkün olmuyor. Siz kodlama yapmışsınız sanırım. Natalya'dan gelen menekşeler onun etiketleriyle duruyor. Koda bakıp listeden isim aramak zor geliyor bana. Uzun olsa da isimlerini yazmayı tercih ediyorum. Bilgi için teşekkür ediyorum, en kısa sürede alıp deneyeceğim. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-09-2007
|
Alıntı:
Saksi ve cesit cok olunca tek tek isim yazmak zor geliyor. O yuzden kendimce bir kodlama gelistirdim. Siyah saksi kullandigim icin kolay okumaya imkan verecek bu turden bir kalem kullanmayi uygun gordum. Ne yazik ki ince uclusu yok. Ispirtolu kalem gibi dusunebilirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar benim diğer meslek te kırtasiye cilik. Üzerinde permanent yazan bütün kalemleri yazım işinde kullanabilirsiniz yazdığınız yerden yıllarca silinmez.Asetat kalemi , cd kalemi diye de bilinir.Özellikleri cam ,plastik,metal ,asetat gibi gözeneksiz düz yüzeylerden çıkmamasıdır.Piyasada en yaygın bilinenleri de Faber Castell in permanent kalemidir her rengi vardır (M) yazanı kalın uçlu , (S) yazanı ise ince uçlusu olanıdır.A4 PVC leri ince ince kesip üzerine yazıp etiketlemede kullanabilirsiniz.Geniş yazılar için koli kaleminide kullanabilirsiniz. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|