![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2010
|
Klubnika'dan aldığım yapraklar ve yavrular: 2, 7, 10, 11, 18, 23, 25 numara,ancient lace, apache fredom ve kameliya idi. Yavrusunu ayırdığım bir menekşeme numarasını yazmamışım. Büyük ihtimalle kameliya diye düşünüyorum. Yaprak yapısı itibarıyla 18 numaraya da benzettim(Halo's Aglitter)İlk açışında farklı olduğunu bildiğim için resmini yükledim, nedir sizce? Düzenleyen fahriyee : 10-06-2011 saat 15:52 Neden: ekleme |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-04-2010
|
sn klubnika dan aldığım yapraklar ve yavrular, şimdilik hiç fire vermedim. havalar sıcak olduğu için fitilli sulama yöntemini seçtim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
/
|
Alıntı:
Dilara Ablanın ''maki01'' dediğin dibi... ve toprak karışımı resimde sanki az perlit bulunuyor, aslında fitilli sulama için özel karışımı hazırlamak gerekiyor 1 ölçek normal torf + 1 ölçek kokopetli torf + 1 ölçek perlit kullanırım ben. Ve üzülerek soyluyorum aslında bu yöntemi hiç sevmiyorum...ama bitki fazla olduğunda mecburum ![]() Düzenleyen klubnika : 11-06-2011 saat 19:17 |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
/
|
Alıntı:
Halo's Aglitter kesinlikle yarı katmerli olamaz Bu yaprak hediye olarak koymuşum olabilir mi? Eğer tek renk ise No 47 EK-Kameliya olmalı ![]() Diğer çiçekleri de görmek çok büyük bir zevk alırım. Saygılarımla, Natalya. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|