agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Evdeki Bitkilerimiz (Salon, balkon, teras) > Afrika Menekşesi (Saintpaulia ionantha)
(https)




Beğeni Düzeni22561Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 14-09-2010, 13:26   #1
Ağaç Dostu.
 
katmer's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-09-2008
Şehir: Sarıyer-İSTANBUL
Mesajlar: 2,878
Galeri: 167
Ben bunu gürbüzlüğe değil de kuvvetliliğe bağladım. Çünkü çok sağlıklı diyebildiğim yetişkin menekşelerimin büyük kısmını kaybettim. Bunun yanında narin miniklerim yaşamaya devam ettiler. Yani sağlıklı ve kuvvetli nesil bu zor yazı atlatabildi. Zayıf olanlar da teslim oldu.

Başlarda çok üzüldüm ama artık önemsemiyorum. Kaybettiklerimin hemen hemen hepsi yerli üretim ve yapı marketlerden aldığım menekşeler. Bundan sonra da onları almayı düşünmüyorum. Çok özel bir türle karşılaşmadıkça tabii.

Elimde kalan 40 a yakın menekşemi sağlıklı bir şekilde yetiştirip çoğaltmayı planlıyorum. Şimdilik tek hedefim bu. Tabii ki yurtdışından gelecek her menekşeye açığım, orası kesin)


Düzenleyen katmer : 14-09-2010 saat 13:26 Neden: harf hatası
katmer Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:49.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025