![]() |
|
![]() |
#6692 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6693 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2007
|
Sevgili klubnika valla bende sphagnum isterim. ![]() Senin anlattıklarından öğreniyorum ki ben daha bu işin a'sını bile bilmiyormuşum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6694 |
Ağaç Dostu.
|
Sevgili klubnika'nın fotoğraflarını görünce "biz menekşe yetiştirmede neredeyiz" demeden edemiyorum. Eski heyecanım geri geldi. Ben de sphagnum istiyorum ![]() Düzenleyen katmer : 01-09-2010 saat 22:31 Neden: Harf hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6695 |
Ağaç Dostu
|
Demiştim isteriz diye ![]() Sphangum torfla ilgili bu başlığı ve de bu mesajı okumanızı öneririm. Her ne kadar risk düşük olsa da bilmekte fayda var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6699 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Bu gün aldım dayanamadım pençere önü boş çirkin duruyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6700 |
Ağaç Dostu
|
Bir kaç yaprak olur mu hiç, şöyle güzelinden bir kaç saksı lazım ki dilediğin kadar yaprakla farklı karışım oranlarında deneme yapabilesin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6701 |
Ağaç Dostu
|
Sağlıklı günlerde büyütün sevgili TUTA, çok güzeller. Hepimiz bol çiçekli menekşeleri özledik. Adana'ya Ekim'den önce menekşe gelmez. Umarım bu arada mevcut menekşelerimiz çiçek vererek yüzümüzü güldürür. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6702 |
Ağaç Dostu
|
Fiyatını merak ederseniz 3.25 kuruş 10 ay vade |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6703 |
Ağaç Dostu
|
menekşe |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6704 |
Ağaç Dostu
|
Yaz gelinçe menekşeler pek çok çiçek gibi dayanamıyaçaklar çelik yaptıklarımızı saklıyaçağız ve dışardan gelen menekşeleri pençeremize koyaçağız |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6705 |
Ağaç Dostu
|
Menekşem |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6707 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-09-2010
|
Merhaba; Bir afrika menekşem var.Bu sitede şekerli su ve limon tuzunu okudum.İkisini birlikte mi vermem gerekiyor yoksa aralarında birkaç hafta olması mı gerekiyor? En kısa zamanda cevap verirseniz sevinirim. (Not:Takip ettiğim bir site ama yeni üye oldum,onun için yanlış yere yazmış olabilirim.) Düzenleyen Doğa Perisi : 02-09-2010 saat 19:23 Neden: HARF EKSİKLİĞİ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6708 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-09-2007
|
Meneksenizin keyfi yerindeyse, olcusunu ayarlayamayacaginiz, bu tur pratige dayali uygulamalardan kacinmanizi tavsiye ederim. Olcusune gore hazirlanmis sivi gubreli su daha garantili bir yontemdir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6709 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Doğa Perisi, Kullanılan su kireçli çeşme suyu ise suyun sertliğini gidermek için limon tuzu kullanıldığını biliyorum ve balkondaki çiçeklerime arada uyguluyorum. Ancak menekşelerimde içme suyu kullanıyorum. Şekerli su ise, menekşelerde ilk kez sizin mesajınızda dikkatimi çekti. Bence de afrika menekşeleri için hazırlanmış sıvı gübre en doğru çözüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6710 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2010
|
Sevgili Tuta çok güzeller,güle güle büyütün.Fiyatını yazmış ama nereden aldığınızı belirtmemişsiniz.Marketten almışsanız belki bizim buralarda da vardır diye heves ettim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6711 |
Ağaç Dostu
|
Reklam olur diye yazmadım Özelden bildiririm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6712 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-05-2010
|
Sevgili Tuta menekşeleri nereden aldığınızı özelden banada bildirirseniz sevinirim teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6713 |
Ağaç Dostu
|
Afrika menekşesi
Üç güzel bir arada |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6714 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6715 |
Yeni Üye
|
Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6716 |
Yeni Üye
|
Tuta menekşeleri nereden aldığınızı özelden banada bildirirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6717 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-03-2010
|
merhaba arkadaşlar deneyimli arkadaşlara sorum olacaktı.Benim 3 saksı menekşem var.Haziranda çok canlı yemyeşil ve çiçek doluydu.Tatile giderken komşuya bırakmıştım.Geldiğimde yapraklar sararmış, bazı yaprakları dökülmüş ve toprakları azalmış.Acaba şimdi saksı değiştirsem mi acaba **** biraz havaların soğumasını menekşelerimin toplanmasını beklesem.Yavrularım vardı 2 tane onlarda ölmüş.Lütfen yardımlarınızı bekliyorum ne yapayım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6718 |
Ağaç Dostu
|
Afrika menekşesi
Afrika menekşesi alinaçak en uygun günler sıcaklardan sevkiyat yapılamıyınca ellerindeki malların açele erimesi için fiatları düşürmüşler Eylül ayında çok fazla geleçek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|