![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
nur sen hanım menekşeler daha çok ani sıcaklık farklılıklarından rahatsız olur. Öyle sabit bir sıcaklık 21 derece gibi talepleri yok. Belki ideal yetişme sıcaklığıdır ama nerede mümkün öyle gün boyu sabit sıcaklık. Bir çok ilde yazları bile gece ile gündüz arasında 10-15 derece sıcaklık farkeder. Kaloriferli evlerde kışın çok iyi gelişmesi sabit sıcaklığa bağlı olabilir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kaybettik
|
Şener bey merhaba; yine bu ne güzellik diye baktım menekşelerinize. İki sayfa önce sanırım sizin çiçeklenen yavrunuzun resmini eklemiştim. Görmek istersiniz diye düşünerek Küçük yavru ama küçüğün demeden çiçek açtı.![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba Sevim Hanım. Sabah sabah bu mesajı görmek beni çok mutlu etti. Hemen sayfanızda ziyarette bulundum. Birlikte hasret giderdik menekşe ile. En vefalı menekşem her daim canlı ve neredeyse her dönem çiçekli. Çelikleri çok çok başarılı . Geliştikce çiçeklerinin daha iri kenarlarının tırtıklı daha katlı ve daha sonra bordo beyaz ebruli açtığını göreceksiniz. Benim favori menekşelerim arasında. Özellikle sizdede bulunmasını istemiştim. Darısı diğer yavruların başına. Gelişimi çok güzel , Sevim anneleri onlara huzurlu bir ortam yaratmış Saygılarımla ... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-08-2009
|
Alıntı:
![]() |