agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Evdeki Bitkilerimiz (Salon, balkon, teras) > Afrika Menekşesi (Saintpaulia ionantha)
(https)

Beğeni Düzeni22561Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 02-07-2009, 00:24   #1
Ağaç Dostu

maki01's Avatar

Giriş Tarihi: 05-05-2008
Galeri: 73
Toprağı senin tarifinle hazırlamıştım sevgili Faruk. Steril torf, perlit, vermikulit karışımı. Mantarı söküp atmam yeterli o zaman. Teşekkürler

Özür diliyorum sadpotter, Faruk Beyin mesajına yoğunlaştığım için mesajını görmemişim. Mantara; toprağın nemini kontrol ederken; tesadüfen dokununca ürktüm aslında. 1 ay kadar önce evimize bir yarasa girmişti. İlk korkum devam ediyor hala. Mantara dokunamadım. Bir süre dursun o zaman . Menekşeme zarar vermez umarım.

Düzenleyen maki01 : 02-07-2009 saat 00:33 Neden: Ek
maki01 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-07-2009, 12:12   #2
Yeni Üye

sadpotter's Avatar

Giriş Tarihi: 11-04-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi maki01 Mesajı Göster
Toprağı senin tarifinle hazırlamıştım sevgili Faruk. Steril torf, perlit, vermikulit karışımı. Mantarı söküp atmam yeterli o zaman. Teşekkürler

Özür diliyorum sadpotter, Faruk Beyin mesajına yoğunlaştığım için mesajını görmemişim. Mantara; toprağın nemini kontrol ederken; tesadüfen dokununca ürktüm aslında. 1 ay kadar önce evimize bir yarasa girmişti. İlk korkum devam ediyor hala. Mantara dokunamadım. Bir süre dursun o zaman . Menekşeme zarar vermez umarım.
Mantar zehirli de olsa, yenilmedikçe zararı olmaz, evinize gelen yarasa ile bir ilgisi yoktur. Faruk Bey'in belirttiği gibi toprağınızda miselleri varmış önceden ve uygun ortamı yakalamışlar. Mantar konusunda kurulmuş çeşitli fan klüplerinde amatör ve profesyonel olarak mantar üreten üyeler, bizler gibi paylaşımlarda bulunuyorlar; neticede o da bir bitki çeşididir :-) alanımızın dışına çıkmaz :-) Selamlar -sadpotter-

sadpotter Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025